אנשים...

שני מס 1

New member
אנשים...../images/Emo70.gif

דבר ראשון מחר אני נוסעת לאילת לשבוע!
ודבר שני ממש ממש ממש י-ב-ש פה בפורום....... אז אני מקווה שמתי שאני יחזור אז יהיה פה קצת יותר מלא חיים בנתיים קבלו שאלון קצרצר:
איך הקיץ עד עכשיו?
מה אתם אוהבים יותר חורף או קיץ?
נסעתם הקיץ כבר לאילת או שאתם מתכננים לנסוע?
ולמקום אחר?
לאילו בינינו שלומדים, התגעגעתם לבית ספר?
להופעה של איזה אומן הכי הייתם רוצים ללכת עכשיו (חוץ מגלעד)?
שבוע טוב לכולכם!

אני../images/Emo9.gif.

איך הקיץ עד עכשיו? כיףף
מה אתם אוהבים יותר חורף או קיץ? חורף
. נסעתם הקיץ כבר לאילת או שאתם מתכננים לנסוע? לאאא... ולמקום אחר?כן, לאיטליה
. לאילו בינינו שלומדים, התגעגעתם לבית ספר?ממש לא! להופעה של איזה אומן הכי הייתם רוצים ללכת עכשיו (חוץ מגלעד)? לשל עברי לידר[
]ואני נוסעת בקרוב
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo122.gif

איך הקיץ עד עכשיו
פסדר אני יודעת ... מה אתם אוהבים יותר חורף או קיץ
חורף
נסעתם הקיץ כבר לאילת או שאתם מתכננים לנסוע
לא נסעתי ואין לי שום כוונה לנסוע ולמקום אחר
אולי לחול
לאילו בינינו שלומדים, התגעגעתם לבית ספר? להופעה של איזה אומן הכי הייתם רוצים ללכת עכשיו (חוץ מגלעד)
ברי לבד!

../images/Emo199.gif../images/Emo220.gif../images/Emo221.gif

דבר ראשון מחר אני נוסעת לאילת לשבוע! דבר ראשון תהני
ודבר שני ממש ממש ממש י-ב-ש פה בפורום....... נכון צודקת בגלל שקיץ אז יבש אני מתנדבת לשפוך מים
אבל אז המסך יהרס אופס באמת יבש כאן צריך לעשות משו להפריח
את השממה או משו אז אני מקווה שמתי שאני יחזור אז יהיה פה קצת יותר מלא חיים אולי מתי שתחזרי הדיסק יצא בדיוק
ואז אני אדאג שיהיה כאן חיים אני יכולה לדאוג גם קודם אבל זה תלוי בכולם בנתיים קבלו שאלון קצרצר: אני אוהבת שאלונים תודה
איך הקיץ עד עכשיו? בסדר מה אתם אוהבים יותר חורף או קיץ? חורף
קיץ זה קשה
נסעתם הקיץ כבר לאילת או שאתם מתכננים לנסוע? לא ולא מתכננת לנסוע ולמקום אחר? אולי עוד לא יודעת לאילו בינינו שלומדים, התגעגעתם לבית ספר? אני לא לומדת ולא מתגעגעת לבית ספר להופעה של איזה אומן הכי הייתם רוצים ללכת עכשיו (חוץ מגלעד)? נו באמת רק לגלעד
איזו שאלה זו סתאם חחח חוץ מגלעד לרמי קלינשטיין שבוע טוב לכולכם! שבוע טוב לכולם
תהני באילת

mmmbam

New member
יש להכניס נושא להודעה

איך הקיץ עד עכשיו? טוב, תודה. מה אתם אוהבים יותר חורף או קיץ? לא יודעת. לא החלטתי. נסעתם הקיץ כבר לאילת או שאתם מתכננים לנסוע? מתכננת לנסוע - טיול של המועדון :) ולמקום אחר? אהה לים ולכל מיני מקומות כאלה.... רגילים.... לאילו בינינו שלומדים, התגעגעתם לבית ספר? לבי"ס כן, ללימודים לא. P: להופעה של איזה אומן הכי הייתם רוצים ללכת עכשיו (חוץ מגלעד)? של מוניקה!!!!!! ואולי אני אהיה בהופעה שלהם ב-30 לאוגוסט!!!!!!! ומרות שזה רק "אולי" ורק ב30 לאוגוסט, אני כבר מתרגשת ומאושרת כל כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hagarshtar

New member
עונהה../images/Emo118.gif

איך הקיץ עד עכשיו?חביב מה אתם אוהבים יותר חורף או קיץ?חורף
נסעתם הקיץ כבר לאילת או שאתם מתכננים לנסוע?לא לאילת,חםםםםםם ולמקום אחר?לישרושלים,היינו אמורים לצופין אבל התבטל לאילו בינינו שלומדים, התגעגעתם לבית ספר?לא להופעה של איזה אומן הכי הייתם רוצים ללכת עכשיו (חוץ מגלעד)?מוניקה סקס.

hodayoyo

New member
מראה נוכחות../images/Emo60.gif

איך הקיץ עד עכשיו? נפלא מה אתם אוהבים יותר חורף או קיץ? חורף נסעתם הקיץ כבר לאילת או שאתם מתכננים לנסוע? לא ולא מתכננת ולמקום אחר? רק לת"א כל יומיים בערך לאילו בינינו שלומדים, התגעגעתם לבית ספר? סיממתי, חה! להופעה של איזה אומן הכי הייתם רוצים ללכת עכשיו (חוץ מגלעד)? המ שרון הולצמן.

למעלה