אנשים

^Meri^

New member
אנשים../images/Emo70.gif

כן כן...בסוף ימאס לכם ממני....אבל צוות השרשור האלטרנטיבי(בעזרתה האדיבה של נטע...) מצא פתרון לכל בעיותיכם
קישור לשרשור האלטרנטיבי הראשון, שפותח לכם אותו בעמוד נפרד ומיוחד
אז קדימה
הכנסו בהמוניכם
(איך רואים שהייתי בצופים...למדתי להציק לאנשים עד שימאס להם והם יבואו לפעולה...אותה טאקטיקה פחות או יותר
) בברכת שבת שלום ושאר ירקות (תה-תה-תתם כמובן גם:
)
צוות השרשור האלטרנטיבי הראשון...

Neta558

New member
מירב ../images/Emo41.gif ...

אני חוששת שאת מבלה יותר זמן בשרשור האלטרנטיבי מאשר בפורום עצמו... או שאולי השרשור הוא מהותו האמיתית של פורום זה? בקיצור, אחרי שאת כותבת הודעה בשרשור והחלון מקפיץ אותך חזרה לעמוד הראשי, את מוזמנת לכתוב גם כאן כמה מילים...

א.א.אפל

New member
מאוד לא מכובד../images/Emo46.gif

מעניין אם גם לחבר דתי בפורום (מי? מה?
) היית גם עושה את אותה פרובוקציה, בנוגע לאוכל כשר. (הכוונה אגב היא לנטע, ולא למירב שמטעמים בריאותיים כבר לא טבעונית) בברכת "אין כבוד בין אדם לאדם", אוריה.

^Meri^

New member
סליחה על הבורות אבל...

סלמי זה לא דג? אני לא מתמצאת מי יודע מה שסוגי בע"ח שניתן לאכול:) ועד כמה שידוע לי, דג לא נחשב לבשר ואפשר לאכול אותו עם חלב... אבל אולי אני טועה...אנא ארעף...
אני.

את צודקת...

אני מתנצל, התבלבלתי
מותר לאכול דגים וחלב באותו הזמן... בכל מקרה, דגים זה איכס.

עופר ב.ה

New member
סלמי, כמו נקניקיות

וכמו המבורגרים שמוכרים ברשתות מזון מהיר, כולם זבל. בפרט בסלמי יש חומרים רעילים. לכן סלמי אני לא אוכל והשאר - בקושי אוכל. אבל זה כבר נושא אחר.

עופר ב.ה

New member
פרובוקציה? :-o

קצת הגזמת, אני חושב. ההודעה שהגבתי אליה ממילא היתה בצחוק, וחשבתי שזה ברור שגם ההודעה שלי. לו זה היה דיון רציני על טבעונות, זו אכן היתה נחשבת פרובוקציה. זה לא היה דיון ולא היה רציני, ולכן זו איננה פרובוקציה אלא התבדחות. בכל מקרה, נפגעת ולכן אבקש סליחתך וסליחתה של נטע, למקרה שנפגעה גם היא. עופר

תסלחי לי גברת עברית.....

אבל זה נשמע לי שגוי להוסיף את התואר טבעונית לגלידה, מכיוון שגלידה לא יכולה להיות טבעונית היא הרי אינה צורכת אוכל, היא חפץ דומם ולכן לא יכולה להיות בעלת תזונה טבעונית... אלא יכולה להיות מיועדת לאלו שהנם בעלי תזונה טבעונית (=קרי: מיועדת לטבעונים...) מעתה שאל הגלידה (במלעיל או מלרע? אני זוכר איך מבטאים אני לא זוכר מה זה מה...) מיועדת לטבעונים? ולא הגלידה טבעונית... (נאמר במבטא אבשלום קורי שכזה)

Neta558

New member
למה לא?

טבעוני מייצג גם משהו שאינו מכיל מוצרים מן החי, או לפחות צריך לייצג... כמו שמאכלים מסויימים הם חלביים ולא-מיועדים לאוכלי חלב.

^Meri^

New member
אגב...שכחתי כמובן להגיד...

שאני מוחה על זה שטוענים שאני לא מתייחסת לפורום...אני קוראת כל מילה בשקיקה...(המורה המורה אני מוכנה לבוחן
) ומידי פעם אני מגיבה..אולי תבדקו את עצמכם, וכמה משעממים נהייתם אז אין לי הרבה מה להגיב לכם?
סתם סתם אוהבת אתכם המון....:)

^Meri^

New member
ואני גם מוחה על השימוש במוטיב

מירב
לא רק שהוא שמור לשרשור בלבד, הוא גם לא ממש מוצא חן בעיני... בקיצור, די לחרוזים חסרי משמעות
אני.

למעלה