אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אנשים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo70.gif

אני צריכה תחפושת!!! קלה..בלי הרבה אביזרים!! מקוריתתתתתתתתתתתת!!! ונוחה!!! פליז פליז.. תנו רעיונות ואם כבר התחפשתם לזה..תגידו מה עשיתם וטיפים!! פליז... אני יודעת שזה לעוד חודש אבל בקשה!!!!!! חשבתי בהתחלה לפריקית כמו בתמונה.. >>> אבל לא יודעת תגיוד את דעתכם!! תודה תודה תודה מראש.. עדי.

GiRRRL

New member
צטרפת לשאלה.!!

גם יל אין מושג למה להתחפש בבקשההההה תעזרו תנו רעיונות!

אדוו

New member
היי אנשיםם... זו אני ../images/Emo9.gif

אדוושי.. שיניתי שם ! אני אמרתי למה אני מתחפשת.. זה פשוט.. יש לי בבית הכל . תוסיפי אותי שאני לא יפרט שוב על מה שכתבתי בשרשור הקודם של פוורים 109818947 איצ'יקקקק....

LipStiK

New member
אדוווווווווווווווווווווווווווווווו

אני מתגעגעת!!
למה את מתחפשת...? תביאי קישור לשרשור...

אדוו

New member
אמממ....

בהתחלה לא רציתי להתחפש למשו אבל דווקא יש לי משו נחממדד.. וונדרוומן (WONDER WOMAN) ודוש הציעה לי איך זה ייראהה... ג'ינס קצר [[יש לי אחד של לי קופר מממסהה יפהה]] עם גרביון אדום מתחתת... ויש לי נעליים כחולותת.. שזה יוצא ממש ממש טובב.... חולצה של סופרמן -[[אני ישיג צמודה איכשהו]] וגלימה כזו קצרההה.... ונראה כבר בשיער מה יהיה איתוו... חח

i l0ve u

New member
וואי זה נראה ממש פצצה של תחפושת

נתת לי רעיון חחח... אבל זה מורכב מדי בשבילי אין לי כסף לבזבז על תחפושת כרגע... זה גם לא שיש לי כל כך לאן ... ה"תחפושת" שלי כבר מוכנה....

LipStiK

New member
אממ אני אגיד לך למה אני מתחפשת...

לנשיקות. זה מאוד מאוד פשוט: אני אלבש בגדים יפים (חצאית וחולצה של קסטרו כנראה עם ציור של שפתיים עליה) ועליהם אני מדביקה מלא מלא מלא נשיקות שאני גוזרת בזה הרגע משני בריסטולים גדולים. אני אבקש ממישהו שיעשה לי שתי נשיקות עם אודם על הלחיים ואני אקח איתי אודם אדום וכל מי שאני מכירה יקבל ממני נשיקה גדולה עם אודם. חוץ מזה, אני אדביק גם את המילה "נשיקה" בכל מיני שפות (איטלקית, צרפתית, אנגלית, עברית, ערבית, ספרדית כו'... חוץ מגרמנית כי בגרמנית זה ממש לא נשמע טוב) ואת ארשום את ההגדרה המילונית של נשיקה. ואולי אני אצליח להשיג את העגיל נשיקה שיש במונסטון (אם נשאר להם כזה) ועוד כל מיני אקססוריז חמודים שיתאימו לי. אז אם את רוצה להתחפש לזה סבבה, בתנאי שאת לא גרה באזור אורנית כי זה לא היה נעים... בקשר לפריקית- זה מהמם..!! בת דודה שלי רוצה להתחפש למשהו דומה.. זתומרת, אותו דבר... אבל היא רוצה ללכת עם זה ממש עד הסוף... להוסיף לקולר רצועה של כלב, אזיקונים שחורים וכו' וכו'....

i l0ve u

New member
הכל נשמע פצצה...חוצ מ...

ההגדרה המילונת של נשיקה חח.. סתם עצות כן ?!..את לא חייבת לקבל.. לדעתי תוותרי על המילה נשיקה בכל מיני שפות טוב זה אולי פסדר יהיה יותר יפה אם תרשמי רק KISS אבל הגדרה מילונית?! חח זה כאילו טו מאצ' תלבשי ותעשי את כל מה שאמרת אבל שזה יישאר פורימי ולא יהפוך למין פרויקט.. זו דעתי..:))

LipStiK

New member
חח טוב את די צודקת...

למרות שדי התלהבתי מההגדרה... כי ראיתי לא מזמן חולצה שמודפס עליה את הפרוש לחולצה.. וזה היה חמוד ביותר (באחריות)... חח טוב תודה על העצות בכל מקרה.... אבל... זה באמת יפה? כי אני לא רוצה להראות רע...

i l0ve u

New member
זה מקסיםםםםם

אם היה לי כוח להשקיע הייתי מתחפשת לזה בעצמי...

LipStiK

New member
חחחח

תודה על המחמאות.... לא ענית לי לשאלה אז... למה את מתחפשת?

LipStiK

New member
אה ויש לי שאלה...

מאיפה התמונה ששמת...
חח כי אני לא מצליחה לראות את האותיות שכתובות שם....

GiRRRL

New member
...

1. הרעיון של הנשיקות מאממממם אבל גם דורש השקעה רבה..:/ יש עוד רעיונות מוזרים כאלה?

למעלה