אנשים

heaven is here

New member
אנשים ../images/Emo70.gif

האם אתם מעתיקנים
אני אישית לא, מה שכן האנשים סביבי בכיתה כן, ויש צחוקים..............
אנשים מכינים שליפים בדף בגודל של כף יד עם כל ההסטוריה בו! חחחחחח

mc bige

New member
ברור

אבל מאז תחילת השנה אמרתי אני יעשה איזה כמה מבחנים בלי להעתיק וללמוד ממש טוב, אז דיי השתלם לי בהסטוריה קיבלתי 87....וזה ים חומר.... אבל עד עכשיו כל השנים העתקתי, חוץ מבבגרויות....

כשצריך...

בד"כ אני זאתי שמעתיקים ממנה, אבל רק עם הסכמה שלי! ורק חברות שלי.. אבל אני גם "נעזרת" באחרים :)

לא משו

New member
אני מעתיקה פחדנית...

אבל בדר"כ אני לא מעתיקה ולא מעתיקים ממני

Ez sLeeP

New member
היו מקרים נואשים שדרשו אמצעים

נואשים. המטרה מקדשת את האמצעים, אנד וואט נוט. אבל הפעם האחרונה שזכורה לי היטב, ובעצם הראשונה - היתה בבוחן בהיסטוריה בכיתה ז'. בטוח היו עוד קצת מקרים מאז. אבל לא הרבה. אני ילד טוב. וגם אם לא, אני נראה כמו ילד טוב. אז לא חושדים בי.

בחיים אבל בחיים.......

לא העתקתי..... המצפון שלי לא נותן לי......... אבל למרות זאת...רק השבוע כתבתי שם איפשהו שאסור... וחבר שלי צחק עליי שאני הופכת לעבריינית........(חבל שהוא לא הבין שכתבתי את השם שלו ולא שלי נה נה נה חחחח) טוב לא נורא כתבתי בקטן.....ובטח אף אחד לא יראה את זה....

*superstar*

New member
טוב לאף אחד פה אין אומץ להודות...

כן!!! אני מודה באשמה!! אני מעתיקה!! כשזה מתאפשר כמובן..
אבל בחשבון בחיים לא.. אנשים מעתיקים ממני. *דיד*

Ez sLeeP

New member
חשבון? חשבון?!?!...

מי קורה לזה חשבון?!.. פחחחח.. בערך מאז כיתה ז' זה כבר מתמטיקה. חשבון 5 יח"ל?! פחחח.. |נדב הולך לצחוק עוד קצת..|

*superstar*

New member
אממ... נדבוש..

קורא
וזה יותר נוח!! וגיליתי שגם אבא שלי קורא לזה ככה .. חח זה היה מפתיע
*דיד*

Ez sLeeP

New member
פחחחחח..

יפה לך להידבק לדקויות כמוני!.. We make a great team.
וסתם למי שקר בחורףףף..

Master Neta

New member
וואלה, מרוב החננים בכיתה שלי כבר

שכחתי.... פתרון טוב, אני אתחיל להעתיק לעיתים יותר תכופות...יאפ יאפ... במערכת החינוכית דורכת עלי אז אין שום סיבה שאני יעשה אותו הדבר..."עין תחת עין" הלא זה מה שהם מלמדים אותנו בשיעורי תנ"ך?

N I R VA N A

New member
אם אני לא טועה - השנה עוד לא היה

מבחן שלא העתקתי בו
מה לעשות שיש לי יותר מדי דברים על הראש ואין זמן להתכונן!!!
השיטה שלי: אני לוקח את המחברת (אני כותב בדפדפת) מוציא את כל החומר באמצע המבחן (בלי שהמורה תשים לב כמובן) שם את הדפים שאני צריך בין הטופס לדף הריק ומעתיק בזהירות
נקווה שלא יתפסו אותי

timeatime

New member
אין מבחן שפשוט לא העתקתי...

זה לא שאני לא לומד למבחנים אני כן לומד והרבה העתקה זה פשוט רשת בטחון בשבילי... כי אני לא מוכן להכשל...אז אני וחבר שלי מחליפים מבחנים בערך כל מבחן ועוזרים אחד לשני...

מי לא!?

תלוי איזה מקצוע. כל אחד יודע שיש סוגי מורים כאלה שאפשר (מבחינה טכנית הכוונה) להעתיק וכאלה שפשוט אי אפשר לפזול לשנייה אפילו. בתנךך אני נוהגת להחליץ מבחנים עם השכן . בבגרויות ומגנים לא יצא לי להעתיק וגם לא הייתי צריכה. ותמיד יש גם תקטנות האלה שאתה פשוט סתם מוודא תשובה בלי כוונה רעה:)

למעלה