אנשים

אנשים../images/Emo70.gif

מצטערת שאני פותחת הודעה חדשה, אבל הפורום הזה ממש מתדרדר וכבר לא מעניין פה כמו שהיה פה פעם
אז תעשו משהו בנידון!!!! כי ממש משעמם לי וחבל על הפורום הזה כי הוא אחלה של רעיון וזה באמת עוזר - הקטע שאפשר למצוא אנשים שיש להם אותם בעיות/חויות כמו שלך... אבל אני פשוט לא יודעת מה קרה כאן בשבועות האחרונים לאן כל האנשים ברחו? ותחשבו על זה

sivani

New member
תגובה עצובה מצידי ../images/Emo7.gif

הפורום בהחלט מת,אני עכשיו בדיוק חושבת מה לעשות בנידון,ולא מצליחה למצוא. תשמעי,שיר ניסתה להעלות פה הרבה פרוייקטים קטנים כאלה לטובת הפורום,כמו הקולאז' ועוד כמה דברים שאני כבר לא זוכרת, אבל אף אחד לא טורח לשתף פעולה... כואב לי להציג את זה ככה,אבל זה המצב. כמה שאני מנסה להחזיר את הפורום מהאוף טופיק הרציני שהוא נפל אליו בעקבות כמה אנשים (ואני חושבת שאתם יודעים על מי אני מדברת), זה פשוט לא עובד. הפורום היה מאוד עירני ואקטיבי לפני עידן האוף-טופיק הזה,ואחרי שאותם גולשים\גולשות נחסמו,הוא פשוט נרדם.
אני לא היחידה שאמורה להעלות פה נושאים,ואני לא חושבת שזה ב-job description שלי. אתם יכולים ואפילו רצוי שתעלו דיונים,כי אני רק מנהלת את הפורום הזה,אבל אם אתם רוצים שיהיה אחלה פה ומגניב ועירני ואקטיבי,גם אתם צריכים לדאוג שיעלו פה דיונים וכאלה. אל תפילו את כל זה עלי,זה לא הוגן. כי אז אני פשוט יכולה לפתוח פורום "נוער בחו"ל-בהנהלת: סיון. בהשתתפות: סיון. חברים בפורום: סיון. הבנתם? אז יאללה!

MissUnKnown

New member
אני יכולה לשיר

אם את רוצה כמבון...זה לא רצוי... ובקשר לעניין של מה ששיר מנסה לעשות... לי יש משהו נגד יום האהבה...אז לא השתתפתי בשרשור הזה :)

coconut56

New member
נכון

הפורום בארמת התדרדר... אבל סיון על מה את רוצה שנדבר? כבר טחנו ודיברנו ורבנו על כל הנושאים נראה לי... ועכשיו זה מופנה לכולם: אם יש לכם בעיה שאלה או משהו שמציק לכם או סתם משהו מצחיק או סתם משהו שראיתם בביה"ס בקיצור הכל...את תספרו לנו אתזה כדי שהפורום הזה קצת יתעורר

eb182

New member
באמת?

זה מוזר כי היה לך אותה כמות שלג כמו שהיה אצלי אני הלכתי להחליק במזחלת במקום בי"ס

EROTOMANIA

New member
...........

כי זה SNOW DAY ואין בי"ס שיש הרבה שלג. ו..מה כל כך מצחיק בצפרדע? הוא.. מכוער. רגע צפרדע זה בכלל לא נקבה? צפרדעה? אני משתגעת.

eb182

New member
כי בזמן שיורד הרבה שלג

ויש הרבה שלג על האדמה אז קשה לנהוג ולהגיע לבי"ס

למעלה