אנשים!!!!!

הולי

New member
אנשים!!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

מה המצב? חזרתי מהחווה!!! היה מדהייייייייים התנדבתי ובסוף גם נתנו לי לרכב (את העניין של הביטוח סדרנו בסוף) ורכבתי על סוס מסוג קווטר מדהים! יש לי קצת בעיה עם הקטע של לעלות ולשבת בזמן הרכיבה, אני אף פעם לא מצליחה להיות בקצב הנכון. בכל מקרה למדתי המון המון... ואני אחזור לשם בקיץ. :) וזהו.... והדבר היחיד זה שלא כל כך הסתדרתי עם האנשים שם.. אבל זה נראה לי כבר לפורום אחר
אני כל כך רוצה לרכב כמו שצריך ולהשתתף בתחרויות, אבל זה פשוט לא הולך.. יש לכם כמה טיפים? :) שלכם, הולי שמנצלת את הימים האחרונים של החופש

taz512

New member
שמח שנהנית

אבל תאיטי לאן את רצה? כבר תחרויות?! קודם כל תשתלטי על הרכיבה הבסיסית ואז תתקדמי. ואז תמצאי את הנישה שמתאימה לך גם בתחרויות. אני יכול לספר לך מנסיון של אחד שזכה בכמה גביעים שגם זה עובר בסוף. היום תחרויות ממש לא מעניינות אותי. (חוץ מרופינג שעם יש אני עכשיו הולך) אני עכשיו מחפש רק את הטיולים השקטים של בוקר שבת או לילות ירח מלאים.אז תחכי בנתיים תהני מהרכיבות ותחכי יש לך זמן ומספיק בשביל ללמוד לרכב ולעבוד עם סוסים. טאז שד עם עצות

באיזה תחרויות השתתפת?

ומתי? תן קצת פרטים... תחרויות בווסטרן, ברור? איפה אתה רוכב?

taz512

New member
תחרויות

טוב אנחנו פה מדברים על היסטוריה עתיקה. אני התחרתי לפני חמש שנים בערך ובאותו זמן הייתי רוכב בפרדס חנה. התחרתי בחביות רופינג פלאז´ר סללום וטרייל קלאס. אף פעם לא התקרבתי לרייניינג כי זה לא עניין אותי במיוחד. שני המקצעות החזקים שלי שבהם עד היום יש לי גבעים זה חביות ורופינג. היום אני רוכב על סוסים פרטיים שאני מטפל בהם בבני ציון. ואני לא נפרד מהקווטארית שלי. טאז שד מתחרה

לבי

New member
איזו חווה?

איפה היא נימצאת? למה לא הסתדרת עם האנשים שם? ליבי

למעלה