אנשים!!!!!!!!

במחשבה שנייה,../images/Emo58.gif

שתי הכותרות שלכם ביחד נחשבים לספוילר...בואו לא נעשה את זה יותר.

מרוגשת

New member
../images/Emo58.gifאמ....

כלומר דין באמת מתוק וג'ס באמת נכנס לו לתוך היחסים אם רורי אבל ג'ס מתאים לרורי!!! אני מסכימה שדין ממש חמוד
אבל רורי החליטה שהיא אוהבת את ג'ס...ודין צריך לקבל את זה -הוא פשוט אוהב אותה ,והעובדה שהוא הרביץ לג'ס- אולי הוא באמת צריך לשלוט בעצמו
אבל הוא עשה את זה מדעגה לרורי...
-ושלא תחשבו שאני מצדיקה את זה...תנסו להבין-אהבה....
אז דין ממש חמוד
ואני ממש אוהבת אותו אבל ג'ס מתאים לרורי...לדעתי לפחות
שלכם ליאת

מרוגשת

New member
../images/Emo58.gif

אממ לא יודעת איך להסביר את זה פשוט יש להם הרבה דברים משותפים-מוזיקה ספרים וכו... למרוש שגם לדין ורורי היה הרבה דברים במשותף ולפחות דין סיים את הלימודים אבל ג'ס אוהב אותה בצורה שונה .. לא יודעת משהו כזה.. למה מה את חושבת מי יותר מתאים לה? דין או ג'ס? ושוב התמונה שאני ממש אוהבת

../images/Emo58.gif

[ת'אמת אפשר להוריד את הספויילר אבל מילא..] אני חושבת שג'ס הוא פשוט צעצוע חדש כזה.. יכול להיות שגם איך שדין מתנהג לרורי עכשיו ולמה התחלתם לשנוא את דין בכלל- ככה ג'ס יהיה עם רורי בעתיד. אבל הוא ילך.. לספין-אוף.. אז זה לא יקרה (הא! מצאתי את משמעות הספוילר!).. בכל-מקרה, אם הוא לא היה הולך זה בטח היה בדיוק אותו דבר.. חוצמזה, גם אצל דין ורורי הספרים והמוזיקה היה גורם משותף (איכס, מתמטיקה..).. וזה לא שג'ס אוהב את רורי בצורה שונה.. הוא פשוט.. חדש בזה.. לא ביחסים בחברה כזה חברה.. התכוונתי חדש איתה. חדש.. דין רורי התחלתי כזה חדש..

המפ.

את האמת, אני לא חשובת שאף אחד משניהם מתאים לה, ובאמת לא בגלל ש"צ'אד כזה חתיך ווהווו!"
טוב, כן, אבל לא *בגלל* זה! אני אסביר אחרי זה. השחור מתקיף.

frikin shin

New member
התלבטתי אם (../images/Emo58.gif)

לקרוא את השרשור הזה או לא כי אני לא אוהבת ספוילרים וראיתי רק עד פרק רביעי של העונה השלישית אבל קראתי הכל ותגובותי הן: 1. קודם כל... דין
תעשו לי טובה הוא היה קרציה כל הזמן ויותר מדי נדבק לרורי ואין מה לעשות היא אוהבת את ג'ס יותר מדין. 2. וג'ס באמת בפרק הרביעי אומר ש"הילדה" שהוא אוהב לא שמה עליו... אז מה הקטע
למה אתם אומרות שהוא לא מדבר. ואין מה לעשות
רורי וג'ס מתאימים אחד לשני. הם אוהבים הכל אותו דבר והם אוהבים אחד את השני. ולמי אכפת אם הוא לא עבר את הלימודים אז? היקר שהוא אוהב את רורי...

מרוגשת

New member
אממממ../images/Emo58.gif

לא נכון לפי דעתי דין חמוד!!!! כן היו קטעים שהו היה קרציה אבל הוא בסדר! ונכון רורי אוהבת את ג'ס ואין מה לעשות...חבל שלבסוף הוא עוזב... באסה!! וג'ס יכל לספר לרורי שהוא לא מסיים את הלימודים....לזה אני מתכוונת כשאני אומרת שהוא לא מדבר איתה... היא פשוט הייתה מבינה!!! וכן ג'ס ורורי הם ה-זוג!!! שלכם ליאת

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

תאמינו לי, ג'ס ורורי כזוג לא ניצלו אפילו מעט מהפוטנציאל שהיה להם. לא בין כל זוג שוררת אהבה. לוקח זמן להגיע לרמה כזו ביחסים. אבל עדיין, הם היו זוג טוב יותר מרורי ודין. דין היה כזה מושלם, דו מימדי, חם מזג. סותר את עצמו? לא איכפת לי. ג'ס - יש לו עומק. אין לו בושה. הוא לא יעשה או לא יעשה משהו רק בגלל שרורי רוצה או לא רוצה. ובבקשה, תפסיקו עם הקטע שדין הרביץ לג'ס בגלל שהוא אוהב את רורי. ג'ס עיצבן את דין מאז שהוא הגיע לעיר. דין התעצבן. זה לא היה מוצדק, זה לא היה חכם, אבל זה קרה, ולרורי לא היה חלק גדול מזה. לדין יש חברה. הוא אוהב אותה. הם מתחתנים. Get over it.

מרוגשת

New member
../images/Emo58.gifשאלה-

פרק 2x20 זה הפרק האחרון לעונה??? בבקשה תגידו שלא....בבקשה.....
אוף זה היה כזה עצוב
...הוא לא יכול לעזוב ככה.... מעניין איך רורי תגיב כשהיא תגלה שהוא עזב...ועוד בלי לומר לה... ודין..מה הוא מתחתן???
הוא יצא אם רורי שנתיים ופתאום הוא יוצא אם לינזי חודש וכבר הם מתחתנים??? ודוויד ממש מתוק!!!
אוף ג'ס עצבן אותי שהוא עזב ככה...
הוא אוהב את רורי למה הוא עזב בלי לומר לה..והוא גם לא אמר לה שהוא לא סיים את הלימודים... שלכם ליאת

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

לא. ישנם 22 פרקים בעונה, ובוודאי שלא בעונה השנייה. ישנם שיקולים שונים לנישואין. אולי רורי לא התאימה לו כמו שהוא חשב. הם ביחד כבר משהו כמו שלושה חודשים, דרך אגב. לצורך ההשוואה אני אומר שההורים שלי הכירו בערך חצי שנה לפני שהם נישאו. איך רצית שג'ס יעזוב? ואיך את יודעת שהוא אוהב את רורי?

../images/Emo58.gif

לדעתי, הדרך שבה ג'ס עזב הייתה טובה (למרות שלא ממש *ראיתי* את הפרק, אבל מאיך שתואר
). הבנתי, בעיקר לפי מה שהדר כתבה, את כל מה שהוא כנראה מרגיש בקשר לרורי ולסיום הלימודים וזה. זה פשוט מתאים. לא?

מרוגשת

New member
../images/Emo58.gifלא יודעת../images/Emo4.gif

איך רציתי שג'ס יעזוב אבל הוא פשוט לא אמר לה כלום....וזה די מבאס.... ובקשר לדין- בסדר שהוא מתחתן עם לינזי אבל הוא יצא אם רורי שנתיים... ןפתאום הוא יוצא אם לינזי אפילו לא שנה וכבר הם מתחתנים... מוזר... ואיך אני יודעת שמי אוהב את רורי ג'ס או דין??? ג'ס אוהב את רורי כי הוא אמר( לא זוכרת באיזה פרק ) שהבחורה שהוא אוהב לא שמה עליו-משמע הוא אוהב אותה! ודין- טוב זה די ברור שהוא אוהב אותה אני לא יודעת אם עדיין אבל יש לו משהו איתה.. ותודה!! אני ממש שמחה שזה לא הפרק האחרון הייתי ממש מבואסת אם העונה הייתה נגמרת ככה! שלכם ליאת

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

הדרך בה ג'ס עזב הייתה מושלמת לדמות שלו. אני לא יודעת הרבה, אבל תגידי לי, מה זה קשור? אמא שלי יצאה איזה ארבע שנים עם מישהו לפני שהיא הכירה את אבא שלי. הכל קשור בהתאמה, בתזמון, בבן/בת הזוג. ג'ס אמר, ב-3x04, ש"The girls I like don't give a damn about me" - משמע, הבחורות/רה (אנחנו יודעים למי הוא התכוון), אבל like משמעו חיבה. אף פעם לא נאמר בסידרה שהוא אוהב את רורי. אהבה היא לא דבר פשוט.

מרוגשת

New member
../images/Emo58.gifבסדר בסדר....

הבנתי שזה רגיל לגמרי.... פשוט נראה לי שדין עדיין אוהב את רורי ופתאום הוא מתחתן... וכן זה באמת מתאים לדמות של ג'ס לעזוב ככה בלי לומר כלום אבל חשבתי שהוא אוהב אותה ושהוא יגיד לה לפחות שהוא עוזב... ובפרק רורי גם אמרה שהוא לא מדבר איתה ושחברה נמצאת שם בשביל לדבר ולשתף...אבל כבר דנו בזה וג'ס הוא לא אדם שמדבר אז לא משנה מה רורי תעשה... שלכם ליאת

frikin shin

New member
ר.... ../images/Emo58.gif

זה הסיבה שאני לא קוראת ספוילרם
עם מי ג'ס מתחתן
מי זאת לינדזי
אל תענו לי בבקשה... ידתעי אבל שג'ס עוזב... לא ידעתי למה
אני רק בפרק 304
אנחנו מאוד איטיים איך אתם מספיקות לראות הכל כל כך מהר
(דיברתי על the one that wont be named....)

מרוגשת

New member
../images/Emo6.gifחחחח

אני לא יענה לך על השאלות כדי לא להרוס לך את ההמשך!!! אז תהני-כלומר אני בטוחה שתהני!!!
שלכם ליאת

למעלה