אנשים!!!!!!!!

מרוגשת

New member
אנשים!!!!!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

אני ראיתי עכשיו את הפרק 19 בעונה ה-3
הוא ממש מקסים!!! אני יודעת שכבר דיברנו עליו אבל ראיתי אותו רק עכשיו אז תנו לי להתבטא
חחח ג'ס כ"כ מסכן שם, ודין למרות שהוא לא היה צריך להרביץ לג'ס -אבל המצב שרורי הייתה באותו רגע פשוט הוביל אותו לכך- וזה מה שמקסים בו!!!
אני אוהבת את דין!
שלכם ליאת
ויין צו (אם ככה רושמים את זה) ממש מעצבן!!!
שלכם ליאת

מרוגשת

New member
תראו על מה חשבתי-

אז ככה אני לא יודעת אם דברנו על זה אבל תחשבו על לורלי במכושפות... לורלי היא עוד אחות אבודה שלהן וגם היא הורגת שדים... תחשבו איזה מגניב זה יהיה!!! ואיך פייפר (האחות הגדולה) תגיב...כי לורלי כזאת מגניבה! ובמיוחד בשבילכם הכנתי דוגמית להמחיש את הישתתפות לורלי במכושפות שלכם ליאת

Jason2

New member
מה שמקסים בו?

כן זה ממש נפלא גבר שמתחמם מהר ומתפרץ. בהתחלה הוא בעט בתיקים אח"כ בג'ס מעניין במה הוא יבעט מחר?

מרוגשת

New member
../images/Emo58.gifטוב אולי זה נכון אבל...

ככה אפשר לדעת שדין לא משנה מה יקרה הוא תמיד יאהב אותה!!! וזה יפה!!! שלכם ליאת

Jason2

New member
../images/Emo58.gif כן

הוא תמיד יאהב אותה, גם אחרי שהוא יתחתן עם לינדזי ויהיו להם ילדים (קטנים, חמודים עם פנס בעין).

Sweet Misery

New member
וגבוהים בצורה מעוותת. ../images/Emo4.gif

כל מי שמשתמש באלימות כדי לפתור דברים, במיוחד ללא סיבה מוצקה, הוא אידיוט. טוב לדעת שאת אוהבת אותם אלימים.

מרוגשת

New member
../images/Emo6.gifחחח טוב טוב!!!(ספויילר)

אתם צודקים
זה באמת דפוק שהוא התחיל להרביץ לו בלי סיבה....
אבל תמיד אהבתי את דין למרות שהוא גבוה בצורה מוזרה...חחח
למרות שהיו פעמים שהוא היה ממש מעצבן ....
שלכם ליאת
אייקונים לל"ג בעומר-
נחמד!!!

מרוגשת

New member
../images/Emo58.gifאממממ

את ממש כועסת עליו אה... אני חושבת שזו הייתה טעות להתחיל במריבה אבל הוא לא כזה נורא... שלכם ליאת

Jason2

New member
אני חושב ../images/Emo58.gif

שאדם שגורם לבת הזוג שלו לפחד ממנו או להתחיל לשקר לו, הוא אדם די נורא. זה הגיע למצב שרורי היתה צריכה לכתוב לו מכתב כי פחדה להגיד לו בפנים את הדברים. בן זוג צריך לגרום בדיוק ההיפך, לתת תחושה של ביטחון כדי שבת הזוג תוכל לדבר איתו על כל דבר בלי חשש. כל מה שכתבתי נכון גם למין השני.

מרוגשת

New member
../images/Emo58.gifזהו...

אני לא מבינה למה ג'ס לא דיבר אם רורי היא הייתה כ"כ מבינה ותומכת בו... טוב אבל מצד שני הוא התבייש והיה ממש מבואס... אבל הוא היה צריך לדבר אם רורי ולא לעבור את זה לבד. שלכם ליאת

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

ג'ס הוא לא אדם שמדבר. הוא אף פעם לא היה אדם שמדבר. חוץ מזה, תחשבי על זה. הוא לא מסיים תיכון. הוא יודע שלוק יעיף אותו ושרורי תהיה מאוכזבת כי הוא לא יכול לקחת אותה לנשף הסיום. הוא לא רוצה לדבר על זה. אני חושבת שהפעמים היחידות שהוא איכשהוא נפתח היה ב-3x04 עם לוק, וב-3x21 עם ג'ימי. הוא סגור בתוך עצמו, ומותר לו. יש גם אנשים כאלה.

מרוגשת

New member
../images/Emo58.gifכן אם חושבים על זה...

ג'ס באמת בקושי ומדבר- אבל אם רורי הוא צריך להיות שונה... לשתף אותה... נכון שהוא היה מדוכא בצורה נוראית אבל זו רורי והוא אוהב אותה וכשהם זוג הוא צריך לדעת לשתף את רורי במה שעובר עליו ולא לפתור את זה בנשיקות וכעס... שלכם ליאת

Sweet Misery

New member
../images/Emo58.gif

את ממש לא יודעת על מה את מדברת. הסברתי את זה מיליון פעמים, אני אגיד את זה בקצרה. ג'ס מאוכזב מעצמו. הוא יודע שבכך שהוא לא מסיים תיכון, הוא יאכזב גם את לוק, גם את רורי. הוא ימנע ממנה את הנשף ולוק ימנע ממנו מקום מגורים, בנוסף לכך שהוא מרגיש שהוא לא יוכל לסבול עוד שנת לימודים במקום הזה. במסיבה, הוא רצה להיות לבד. רורי באה לחפש אותו ומצאה אותו חושב. היא רצתה שהוא ידבר והוא נישק אותה כדי להשתיק אותה. הניסיון להתקדם הלאה היה מן הסחה זמנית מהכאב שהוא הרגיש. זה קורה. כשהוא כעס על רורי, הוא לא כעס עלייה בגלל שהיא לא רצתה לשכב איתו. הוא עדיין כאב. כמו שהוא אמר לרורי, הוא כבר לא יודע מה לחשוב. הוא בסך הכל רצה להיות לבד ורורי באה אחריו. מה שקרה הלאה היה פשוט רע. אם בנאדם לא יכול לדבר (בלע, מיכי
), הוא לא ידבר, לא משנה עם מי ועל מה.

Berbale

New member
דין ממש מקסים! ../images/Emo58.gif

מתפרץ מהר? אני במקומו הייתי הולכת מכות עם ג'ס כבר לפני ה-מ-ו-ן זמן! כשהוא היה עם רורי, וג'ס כל הזמן הפריע, ואז אחרי שהיא כבר היתה עם ג'ס וג'ס כל הזמן התגרה בדין... לדין אכפת מרורי, והוא רואה איך ג'ס מתנהג אליה, וזה הקש ששבר את גב הגמל. אני מבינה את דין לחלוטין, אני במקומו הייתי עושה בדיוק אותו הדבר... ונכון שג'ס הוא לא בן אדם שמדבר וכו', אבל בכלל לא? אפילו לא מילה על מה שקורה איתו? כאילו, רורי היא חברה שלו, והוא מתייחס אליה כאילו... אני לא יודעת. אני חושבת שלרורי היה הרבה יותר טוב עם דין, למרות שאין להם אותם תחומי עניין וכו'... זהו. מצטערת על המגילה.

למעלה