אנשים

פיטפטו

New member
אנשים ../images/Emo53.gif

מה עדיף מבין שני המחשבים הבאים (אשמח גם להצעות נוספות בסדר גודל של מחירים 6.5K): LG: ‎LE50-5LSE Sonoma 1.73GHz‎‎Model‎ ‎LE50-5LSE‎ ‎ CPU‎ ‎Sonoma Dothan P-M 1.73 533‎ ‎ Memory‎ ‎512MB DDRII‎ ‎ HD‎ ‎60GB‎ ‎ Display‎ ‎15"TFT XGA 1024X768‎ ‎ GPU‎ ‎RADEON XPRESS 200M(128MB)‎ ‎Optical Device‎ ‎DVD-R/RW SUPER MULTI‎ ‎ Wireless‎ ‎802.11b/g‎ ‎ OS‎ ‎Windows XP Home‎ ‎ Weight‎ ‎2.6Kgs‎ ‎ Warranty‎ ‎1 Year Worldwide + 2 Years Local‎ מחיר 6510 או IBM: ‎ThinkPad R50e UR0SYIM Dothan 1.80GHz‎‎Model‎ ‎ThinkPad R50e UR0SYIM‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Pentium® M Processor 745 1.80GHz 2MB‎ ‎ Memory‎ ‎512MB PC2700 DDR up to 2GB‎ ‎ HD‎ ‎80GB ATA-100‎ ‎ Display‎ ‎15" 1024x768 TFT‎ ‎ GPU‎ ‎Intel Extreme Graphics 2‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Recordable 8X Max‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel 802.11bg‎ ‎ Network‎ ‎10/100 Ethernet‎ ‎ Bluetooth‎ ‎No‎ ‎ OS‎ ‎Windows XP Home‎ ‎ Modem‎ ‎56K V.92 designed modem‎ ‎ USB‎ ‎2‎ ‎ Firewire‎ ‎No‎ ‎ Weight‎ ‎2.982Kgs‎ ‎ Battery‎ ‎6 Cell Lithium-Ion 4 Hrs‎ ‎ Warranty‎ ‎1 Year Worldwide‎ מחיר 6180 אשמח לכל הערות

Thotwo

New member
שתיהם מעולים!

השאלה היא מה אתה מחפש במחשב? לLG יש כרטיס מסך יותר טוב זיכרון DDR2 ואחריות ל3 שנים. לIBM יש מעבד יותר חזק והארד דיסק יותר גדול.

פיטפטו

New member
קודם כל אני בחורה ../images/Emo8.gif

אני מחפשת מחשב חזק, אמין, שיעמוד ב"טחינות" של הורדות וצריבות, שמיעת מוסיקה ושימוש קליל יחסית באופיס, תכנות ואינטרנט. אני מתלבטת בעיקר בגלל האחריות ל-3 שנים של ה-LG, שהיא מפתה. אני לא כל כך יודעת איך השירות של המעבדות שלהם בארץ ואם בכלל מישהו מכיר את הדגמים האלה ויש לו נסיון איתם, אני אשמח לשמוע.. המוניטין שלי תלוי בזה (המחשב לא בשבילי). למתעניינים - את המחירים מצאתי באתר של KSP.

Thotwo

New member
בחורה זה טוב

אני חסיד גדול של IBM כך שאני אישית מעדיף את הIBM. וחלק מזה בגלל שהיא מציעה מעבד יותר חזק. זיכרוו DDR2 הוא לא כל כך שימושי מכיוון שההבדלים זניחים מאד. אבל על הLG שמעתי בינתיים רק דברים טובים. בהצלחה. ואם המחשב לא בשבילך אז למה את שוברת את הראש?

פיטפטו

New member
תודה רבה ../images/Emo140.gif

אחריות של שנה אחת ב-IBM (לעומת שלוש ב-LG) זה לא מקום שאפשר ליפול בו? ולפי המפרט - נראה לך שה-IBM יהיה מהיר וחזק משמעותית מה-LG?

romy1965

New member
איפה מצאת את המחירים האלה?

בררתי גם על הדגמים האלה ומצאתי את ה ibm ב-7k ו lg ב 6850

פיטפטו

New member
מקפיצה - זקוקה לעצות נוספות

מישהו יודע אם אפשר להרחיב אחריות ל-3 שנים לניידים של IBM וכמה זה עולה (ואם כדאי)?

Jan22

New member
אפשר ,עולה בסביבות ה900-1000

פלוס מינוס ;בעיקרון ניידי IBM עמידים מאוד וחסינים בפני מהלומות וכד' ,עם זאת ,תמיד יש סיכון - די מומלץ להרחיב .

פיטפטו

New member
ומה אתה חושב על LG?

אני כבר לא יודעת מה עדיף.. זה מתחיל להיות כבר יקר מדי - ביררתי וזה תוספת של 1000 שקל. לפי המפרטים שהצגתי לעיל, הנתונים של ה-IBM טובים משמעותית מה-LG? מה אתה יודע על LG?

Jan22

New member
ככה ..

תצייני את השימושים שלך ,תקציב ונראה . הערה בנוגע לLG - אמנם יש להם ניידים בעלי מפרט עשיר ו3 שנים אחריות , עם זאת ,אני לא מהאוהדים שלהם מכיוון שהם יחסית חדשים בתחום הניידים - אבל זה רק אני .

פיטפטו

New member
ציינתי למעלה..

אני מחפשת מחשב חזק, אמין, שיעמוד ב"טחינות" של הורדות וצריבות, שמיעת מוסיקה ושימוש קליל יחסית באופיס, תכנות ואינטרנט. יש לך הצעות אחרות?

geostant

New member
אני אפילו לא בודק נתונים טכניים...

אני ישר אומר IBM לי יש LG ואני כל כך מאוכזב ממנו, החלקים שממנו בנוי המחשב הם באיכות מאוד ירודה ומאכזבת (במיוחד יחס של איכות מול מחיר)

יאיר B

New member
מה הבעיה עם ה-LG?

עושים רושם של מחשבים טובים. נותנים להם שלוש שנים אחריות, גם לזולים יחסית (6500 ומעלה). ב-IBM זה אומר תוספת של 1000 ש"ח (כי רק לסדרת ה-X וה-T יש שלוש שנים אחריות והן יקרות מאוד). איזה דגם יש לך? במה מתבטאות הבעיות? יש תקלות?

geostant

New member
האמת ששכחתי לציין את הדגם

יש לי ZEBRA עם מעבד 2.6 אפילו USB 2 אין לו וה-PCMCIA שלו איטי להחריד הוא גם מתחמם די בקלות אולי הניידים החדשים של LG השתפרו אני לא יודע

יאיר B

New member
זה משחב ישן שלהם, אני חושב שאחת

הסדרות הראשונות שייצרו. ממה שראיתי, הסדרות החדשות הם במצב יותר טוב ממה שאתה מתאר (לכל המחשבים החדשים יש USB2 כסטנדר היום). התחממות זו מחלה של חלק מהמחשבים הניידים (גם של חלק מהיקרים בהם). אגב, LG הייתה בעבר (ואולי עדיין, לא יודע) קבלן משנה להרכבת מחשבים של חברות מוכרות (בהם HP ו-IBM).

למעלה