אנשים

אנשים ../images/Emo53.gif../images/Emo92.gif

*קודם כל לא הייתי כאן דיי הרבה זמן אז כולם חיים? יופי..* עכשיו.. אתמול ניסתי להסביר למישהו את עיניין 4 ההסכמות הצגתי בפניו תאוריה תאשרו אם היא נכונה: אנחנו כל הזמן חולמים...כמו שאתה מסתכל על המראה ורואה את ההתשקפות שלך אבל לא את המציאות האמיתית כך גם אנחנו המוח האנושי קולט דברים ע"י האור ומעבד אותו כלומר, המציאות כפי שאנחנו רואים אותה היא לא כמו שאנחנו באמת מסקנה כל אחד מקבל מציאות שונה לכך אם אתה שואל אדם מסוים מה דעתך על הג´ינס הזה הוא יכול להגיד שהוא מכוער..אבל הי! אל תקח דברים באופן אישי מפני שאתה מבין שאותו בן אדם חולם, רואה את המציאות בצורה אחרת..והיא משתנה כמו החלום שכל הזמן משתנה היא זמנית אם כן מדוע להיפגע ממשהו זמני שברור לנו שהאחר רואה אותו באופן שונה? *זה נכון? אם לא פאדיחות..*

מק../images/Emo78.gif

אני פשוט חייבת לדעת את התשובה אז סליחה מראש שדחקתי את כל ההודעות האחרות למטה *סליחה*

מזכיר לי סיפור זן

איש אחד בא לבודהה והחל לקלל ולגדף אותו. לאחר שסיים שאל אותו הבודהה שאלה - אם אדם רוצה לתת משהו לאדם אחר, אבל האדם האחר מסרב לקבל, אז למי שייך הדבר? ענה לו האיש.. לאיש שרצה לתת כמובן. ואז אמר לו הבודהה, הינני מסרב לקבל את הקללות שלך. הסתובב האיש והלך.

אנסה לענות לך

כמיטב הבנתי: "אנחנו כל הזמן חולמים...".... המממ איזו התחלה! למה הכוונה? המציאות היא מקרה פרטי של חלום... האם את מתכוונת לכך? בעיני המציאות היא מציאות, והחלום הוא חלום.... עכשיו נשאלת השאלה: מה זאת מציאות? ומהו חלום? ואז ניתן יהיה לשאול... מה ההבדל בינהם? מציאות היא - כאן ועכשיו. כל מה שקורה ברגע זה הוא חלק מן המציאות הפרטית שלך........ המציאות כוללת את: //כל מה שאת יכולה לקלוט בחושייך. //כל מה שאת יכולה לקלוט. נקודה. "אל תקח דברים באופן אישי מפני שאתה מבין שאותו בן אדם חולם, רואה את המציאות בצורה אחרת..והיא משתנה כמו החלום שכל הזמן משתנה היא זמנית אם כן מדוע להיפגע ממשהו זמני שברור לנו שהאחר רואה אותו באופן שונה?" המממ אני חושב שאולי את מתכוונת שלכל בן-אדם יש מציאות שונה? או במילים אחרות: לכל בן-אדם יש תפישה שונה של ה*מציאות*? המממ, אני חושב שאני מסכים. התפישה של כל אדם נקבעת לפי המון דברים שבכלל לא קשורים במציאות האובייקטיבית של רגע זה. ובכן... מה *מעצב* את התפישה שלנו? **ההרכב הגנטי שלנו. **התנסויות חיינו (שמעוצבים לפי הסביבה הפרטית בה גדלנו.) מכאן ניתן לראות, שלכל בן-אדם ישנה תפישה שונה של המציאות! שהרי זה בכלל לא יכול להיות אחרת... האם את יכולה לתאר לעצמך שני אנשים שהם בדיוק אותו הדבר? שני אנשים זהים = שני אנשים בעלי מטען גנטי זהה לחלוטין + התנסויות שהן 100% אותו הדבר.... לטעמי, לא ייתכן מצב כזה. ולכן כל אדם חווה את ושופט את המציאות מנקודת הראות שלו.... לא ייתכן מקרה שבו לשני אנשים שונים תהיה התייחסות זהה לחלוטין לאותו מקרה.... כל אחד מגיב לפי הריאקציה שבין החומרים הגנטיים שלו וההתנסויות הפרטיות שלו. (ולכן לתגובה שלהם אין שום קשר אלייך.) מקווה שעזרתי. קסם אמיתי

למעלה