אנשים!

Im The Sun

New member
אנשים!../images/Emo42.gif

איך עבר לכם הצום? עבר לי בסדר גמור
לא קשה... כמו כל שנה.

pinoki

New member
עבר לי טוב מאיי פעם...

גם הרגשה טובההה וגם לא סבלתי מהצום הזה... חוץ מהשעה האחרונה שהייתה כבר מתישה... ולא הייתי רעבהה... בקיצור.. עבר בס22ה ..

לונה..

New member
אני אאמץ לך בעיטה לפנים ../images/Emo46.gif

רק זה חסר, שתתחילו לפתח הפרעות אכילה.
שיר, תזהרי ממני

סוזן50020

New member
זה דווקא בריא...

לצום פעם בחודש או מתי שבא לכם, כי זה מרוקן רעלים מבטן, ומומלץ לשתות מים עם לימון כי גם זה מרוקן רעלים מבטן... מקווה שלא נשמעתי "מירי לא חסה"...

|מצפה לאגרוף מלונע חח| וסוזע חחחח

אהבתי את הקטע של "מירי לא חסה" איזה אישה לא קשורה לכלום זאתי חחחח

¥EleVatioN¥

New member
ואיי אני שונאת חסה../images/Emo129.gif../images/Emo76.gif

יש לה טעם כל כך איכס שך בוץ או משו

לונה..

New member
אז

תתחילו לשטוף אותה?!?!
ועם מלח על לחם וגבינה צהובה זה שוס אני לא מכירה בנאדם שלא אוכל חסה. אומרים בכלל שיש בזה ויטמינים שגורמים להירגעות [ככה אומרים?] כשהייתי קטנה הייתי אוכלת את זה כמו במבה... שוס

לונה..

New member
אותך בכלל אני אפוצץ איזה יום...

נדפוק לך ת'ראש בקיר עד שהמוח שלך יתחיל לעבוד

Im The Sun

New member
אמא שלי קונה תמיד עיתון של לאישה

בכיפור אז השנה היא הביאה איזה 19 עיתונים של לאישה מכל השנה ועברתי עליהם משיעמום וראיתי תמונה גדולה של אנג'לינה מהאוסקר גררררר ועכשיו העיתונים בפח כי אבא זרק אותם לפני שגזרתי ושמרתי
העצבות, העצבות...

סוזן50020

New member
גם אימי מעדיפה לאישה...ונצל"ש...

גיליתי תמונות מקפטן סקיי, יש מבצע כרטיסים במתנה באתר וואלה, לכו לשם לנסות לזכות, אולי יהיה מפגש פורום בסרט על חשבון וואלה...חחחחח

רעיון טוב. ננסה../images/Emo13.gif

האמת בהתחלה חשבתי בטח לא יהיה סרט הכי משו.. נראה לי מוזר כזה.. אבל אז ראיתי את הפרסומת בקולנוע, ונראה שאולי יש לזה פוטנציאל

Ma E

New member
היה ממש קל../images/Emo8.gif

כיייייי לא צמממתתתתתיייייי
אני הכופרת היחידה בפורום!?
לא נורא חחחחחחחחחחחח

maya8aj

New member
אני איתך מאי.....

גם אני לא צמתי זה נראה לי הדבר הכי טיפשי בעולם לצום... למרות שבשנים הקודמות לא חשבתי ככה.. חוץ מזה, סתכלו, בכיפור כולם אמורים להתפייס עם כולם, חשבון נפש, להגיד כמה לא היינו בסדר, לבקש סליחות ואז מה קורה? אתה רק רב עם כולם, כולם רבים עם כולם ביום בכיפור בגלל האנשים שמודים במעשים שלהם, לדעתי אם פגעת בחבר שלך אתה צריך להגיד לו ישר סליחה, ולא לחכת ליום כיפור, לא לקפוץ על הגל הזה, כי זה לא הוגן!!!!! פשוט לא הוגן! כל אלה שפוגעים במהלך השנה ובאים בכיפור ומבקשים סליחה זה לא בסדר, כי אלה שנפגעים כאילו יש להם מן חובה כזאת לסלוח, למה? כיפור! ואלה שנפגעים לא חייבים בכלל לסלוח, אבל לא... אז הנפגעים לא בסדר, כי באו ובקשו מהם סליחה והם לא סלחו, ואז כועסים על אלה שלא סלחו, אבל מה היה קורה אם ביום רגיל הם בקשו סליחה.... אז זה בסדר שלא סולחים, נכון?!?!?!?!?!?!!?!?!?!!?!?!? זה מה שמרגיז אותי בכיפור! אי צדק מ-ו-ח-ל-ט!!!!!!!

למעלה