אנשים

Hurakano

New member
אנשים ../images/Emo4.gif

לא ידעתי שהמצב של לינקין כל כך גרוע בין כל החובבים של המטאל-ניו מטאל.... הפריקים בבית ספר שלי שומעים ניו מטאל וכל זה, אבל משום מה אני לא מצליח למצוא מישהו ששומע לינקין.... וגם איזה חבר שלי שהוא עמוק בתוך הרוק והמטאל אומר שהם להקה גרועה... עכשיו הסתובבתי בצ'אט של נענע... בחדר של Rock&Metal שאלתי אם מישהו שומע לינקין וכולם קפצו עליי והכרתי ילדה אחת ששומעת רוק וכאלה ושונאת את לינקין אומרים שהם ממוסחרים וזה דופק אותם, שכל השירים שלהם נשמעים אותו דבר ושהם לא יודעים לעשות מוזיקה וואלה לא ידעתי שאנשים כל כך דפוקים, ועוד אנשים שאוהבים את הסגנון
מילא היו אומרים את זה מעריצי בריטני וכאלה... אבל אלה אנשים מהז'אנר המצב חמור שם בחוץ

Deore

New member
לא ידעת שיש הרבה ששונאים...

את לינקין??? יש לי גם חבר שאמר שכל השירים שלהם אותו דבר... אבל השירים שהוא שומע לא ממש מעולים. יש לי עוד חבר שמשחק אותה רוקר מפחיד, הוא אומר שהם עושים סתם מוזיקה. הוא יורד על הניו מטאל... והאמת... המוזיקה שהוא שומע זה סתם צרחות, בלי שום מוזיקה וכשרון!!!!! לעומת זאת, תחשוב כמה אוהבים את לינקין! יש להם הרבה מעריצים. הרבה חברים שלי שהם שומעים רוק כללי אוהבים אותם, וגם חלק מהחברים שלי ששונאים אותם שומעים מדי פעם שירים מפורסמים שלהם......... והאמת... אני לא שם עליהם... כל מוזיקה (שלדעתי) טובה אני שומע... מה שאני לא אוהב אני פשוט לא שומע... וזהו...

DreaDLorD

New member
אני נתקלתי בזה גם

המון פעמים יש לי חברים ששומעים רוק ומטאל והכל אבל שאני שואל אותם על לינקין הם אומרים שהם לא עושים מוזיקה טובה וזה אבל פעם הכרחתי אחד מהם לשמוע והוא אמר שהם להקה טובה וכיף לשמוע את השירים שלהם כי הם קליטים אבל המוזיקה שלהם לא טובה כמו מוזיקה של להקות אחרות :\

LiNKiNPaRKiT

New member
דבר ראשון...

אני לא ידעתי שכ"כ הרבה אנשים שונאים אותם וגם די לא איכפת לי...אני שומעת מה שאני אוהבת ולא מה שאחרים אוהבים! ואני מכירה מלא אנשים שמתים על לינקין! ולא רק בבצפר שלי...ומי שאני מכירה ולא אוהב את לינקין פארק וכשאני אומרת לא אוהב אז זה לא סובל! אוהב זמרים אבריל וכריסטינה אגילרה...אז לא נראה לי שהמצב כ"כ חמור...ובאמת יש הבדל בעניי בין סתם צרחות לבין מוזיקה...יכול ליהיות שזה מה שהחברים שלך אוהבים...ושיהיה להם בכיף....

בידיוק ../images/Emo70.gif../images/Emo182.gif

אני שומעת מה שאני אוהבת ולא מה שאחרים אוהבים
אם הם לא אוהבים לשמוע לינקין לא צריך

LikeMe

New member
FuCk ThEm ALL... ../images/Emo60.gif../images/Emo4.gif

תמיד ידעתי שמצבם של לינקין
בקרב המטאלים הוא נוראי
סו פאקינג וואט
זה הרי ברור שבמדינה שלנו
לא יודעים מה זה איכות
אחרת, איך תסבירו שנטלייה אוריירו וכל כוכבי המורדים והסידרה השנייה יכולים לעשות פה כבר כרטיס מועדון
כל חצי שנה הם פה
די
ומי שלא אוהבת ת'חראות האלה
מעיז לומר את הדברים האלה על לינקין
אבל אני
לא שמה זין
שיגידו מה שהם רוצים..
אני ממש צריכה להרגיש את האהדה והסימפטיה ללינקין בקרב עמי
הייתי אומרת ש.... לא

LikeMe

New member
מהתחת ../images/Emo3.gif ../images/Emo60.gif אבל...

לאחרונה היא די כבדה לי
יש מתנדבים אחרים
מה
אני ממש לא רעה
די חמים ונעים שם בחורף

Hurakano

New member
חחחח... רק שיהיה ברור

כתבתי את זה כדי להסב את תשומת הלב... לא כדי שזה יהיה אכפת

olly v

New member
תראו...

לכל אמן יש מעריצים ויש שונאים...כנראה חלקכם נתקלתם בשונאי הלהקה אבל זה לא אומר כלום...זה בסך הכל הטעם שלהם , כמו שלכל אחד מאיתנו יש טעם משלו.. גמני מכירה הרבה אנשים שחושבים שליקין זה חרא...ואפילו חברה טובה שילי שבזכותה אני גיליתי את לינקין החליטה שזה לא כבר מספיק כבד בשבילה והמשיכה הלאה , גם בביצפר שלי כל אלו ש"נקראים" מטאליסטים מעדיפים דברים כבדים יותר... זאת בעצם "הבעיה" של לינקין (לא שאני חושבת שיש להם בעיה! חס וחלילה) הם משו באמצע...הם לא רוק כבד והם גם לא פופ....בגלל זה אנחנו נתקלים בהרבה אנשים שלא אוהבים אותם...כי הם לא משתייכים במיוחד לשום ג'אנר...הם מיוחדים!

חחחחחחחחחחחחחחחח

נו זה ברור שיגידו לך כזה דבר. לינקין פארק לא נחשבת ללהקה "איכותית". סביר להניח שזה עוד יקרה לך הרבה פעמים.

למעלה