אנשים...

Philosopher

New member
אנשים...../images/Emo39.gif

מישהו מכאן הולך לפסטיבל "בראשית"? (יהיו שם גם בין השאר, שיעורים פילוסופיים).. רק רציתי לדעת.. אני מאוד מקווה שייצא לי..

erezsh

New member
יש סיכויים טובים שאני אהיה שם

מה שמעלה את השאלה הבאה - איך את מגיעה לשם?

Philosopher

New member
לכל המעוניינים ../images/Emo42.gif

זה בחוף כנרת ( חוף דוגית וחוף צאלון). עלות כניסה 200 שקלים לכל ארבעת הימים. 115 ליום אחד. ממממ... אני אישית מגיעה דרך אוטובוסים( יש קו מיוחד שמסיע מטבריה לשם).

למה???

New member
חחח שכחת להזכיר ששלומי סרנגה

יזמר ברקע...(והפרוייקט של עידן רייכר "אל תלך לא, מי יחבק אותי? אההההה") (לא שזה רע, אבל בכל זאת, לי זה נשמע קצת מעצבן) דיברתי עם ידיד שלי שכל הזמן הולך לכל הפסטיבלים האלה... הוא אמר שדי זול (הכוונה לשיעורים וכאלו) ואני די סומכת עליו, אז נראה כבר...

Philosopher

New member
לא מצויין על מה השיעורים, אבל

קראתי את כל החוברת והפסטיבל כשלעצמו נשמע לי ממש מגניב. חוץ מזה אני רק שומעת את המילה פילוסופיה כבר לא אכפת לי כלום. וגם השם "הרי קרישנה" משך אותי מאוד( זה אל בודהיסטי או משהו כזה לא?) כי זה הזכיר לי את "שיער"...

erezsh

New member
שיער?!

הרי קרישנה, עד כמה שאני יודע, זה אחד מהשמות של האל לפי היוגה ההודית.

Philosopher

New member
ארז אני מדברת על הסרט..

מה אף אחד מכם לא ראה את "שיער"??????? בושו לכם. באחת הסצינות הם שרים את הרי קרישנה (זה מחזמר).

למה???

New member
הרה קרישנה

הינה משו שכתבו לי בנושא: "הנאת חושים היא הדבר החשוב ביותר לכל אחד. מדיטציה היא מחשבה על מי שאחראי על הנאות החושים של כל אחד מאיתנו באופן אישי. משמעות המילה "קרישנה" היא "מאגר ההנאה". מחשבה על מאגר ההנאה, קרישנה, קיימת תמיד אצל כל אחד. מדיטציית הרה קרישנה לכן היא דבר טיבעי שכל אחד עושה תמיד כי הוא רוצה הנאה. כאשר מבצעים את המדיציה יש ריכוז ביוצר ההנאה והיחס איתו מתחדד. את המדיטציה מבצעים כאשר חוזרים על המשפט פעמים רבות. המשפט נקרא "מהה מנטרה" כיון שזאת המנטרה החזקה ביותר הקיימת. המנטרה היא: "הרה קרישנה, הרה קרישנה, קרישנה קרישנה, הרה הרה. הרה רמה, הרה רמה, רמה רמה, הרה הרה" משפט פשוט ביותר שקל לזכור. לא צריך לשלם על קבלתו ולא צריך להוציא כסף עליו. לא צריך כלום. מי שחוזר על המשפט ולו פעם אחת מרויח. מי שמשנן אולי 5 דקות מתחיל להרגיש מיד כמה הוא תלוי בהנאת חושים. כמה כל מעשיו בעצם בחיים הם להנאת חושים. עם ריבוי המדיטציה מגלה מי שמבצע אותה כי בעצם יש לו חושים "תמידיים" אשר תמיד קיימים. לדוגמא יש לו תמיד טעם מתוק בפה. במהלך החיים הרגילים שלנו אנחנו לא שמים לב לטעם הזה כיון שלא למדנו עליו. אבל מי שחיים אלו נמאסו עליו מגיע בסוף למורה רוחני אשר מלמד אותו סוד זה. יוגי, או מי שחושב על קרישנה והחושים הקיימים תמיד, מסופק מבחינה חושית ולכן אינו זקוק חהנאות מבחוץ. כל מה שהוא רוצה זה להנות מההנאה הקיימת תמיד בתוכו אותה הוא חש וחווה בכל רגע שהוא רוצה. לכן מעשיו אינם כמו של אדם רגיל אשר מחפש הנאות חושים. הוא אינו תלוי בחיפוש הנאה והוא חופשי. הרה קרישנה." בכל מקרה לכי תחפשי בפורום מדיטציה יש להם מאמרים שמה.

hmmmmm

New member
זה בסופשבוע הבא אבל, לא?

אני אהיה בכנרת הסופשבוע הזה...

למעלה