אנשים

אנשים ../images/Emo26.gif

הפורום יבש
. אולי שכל אחד יכתוב בן כמה הוא מה עושה בחופש איזה סידרה הוא אוהב ...

Flaminga

New member
well

I'm 20 it's not really an holiday for me=], coz i'm always in holiday=]]]]
my fav cartoon is denver foo fur(blue dog) mmmmm......smurfs but the most fav is denver!=] he's really cute=] i like him

כדי שלא ישעמם לך כ"כ ../images/Emo8.gif

אני בת 19 וחצי לומדת בבר-אילן כרגע אין לי בדיוק חופש כי יש לי מלללללללא מבחנים ובגלל זה דחיתי די הרבה למועד ב' חכמה שכמותי
אלו הסדרות שאני הכי הכי אוהבת.... המעופפים הנועזים בת הים הקטנה שלתיאל קוואק דביבוני היער הירוק טוב טוב הגמד האסופית הגרגולים המומינים המלך בבר ואחרון חביב מכולם פיטר פן כמובן!!

DanaDuck

New member
גם אני

תקחו בחשבון שלא כל חברי הפורום הם תלמידי בית-ספר. זה גורם לי להרגיש קשישה בגיל 22...
אני הכי אוהבת את נילס הולגרסון ודובוני אכפת לי

18 וחצי בערך

אמממממממממממממ אני אמממממ אוהב הרבה דברים בעיקר את כל מה שיש בו אקשן כמו ספידרמן סופרמן באטמן גרגולים וכו'

king scorpion

New member
בן 17 בעצם עוד חודשים 18...

לומד ביב'.....ואז לצבא(אווף).... ואני גם כמו עידו הקודם פחות או יותר אוהב את סופרמן באטמן מייטי מקס חתולי הרעם...

arvandor

New member
בן 17

אוהב את טוב טוב הגמד, דן דין, שאלתיאל קוואק, אגדות האחים גרים, משלים שועליים... ועוד כל מיני. מה עושה בחופש? כלום, ובכל זאת הרבה.

plane crazy

New member
אני בן 17

בשבוע הבא ביום שישי אני יהיה בן 17... אני אוהב את בולי!! ונעלולי פלא... בחופש אני סתם עם חבר'ה.. בריכות.. כפר המוזיקה של קוקה קולה בניצנים.... כל מיני..

למעלה