אנשים

עמיתוש

New member
אנשים ../images/Emo26.gif

אני מקווה מאוד מאוד שלא, אבל כנראה (לצערי
) הפורום ייסגר בערך עוד כמה שבועות ובתקווה נעבור לפורום פרטי (ובתקווה עוד יותר גדולה שהפורום יעבור הסבה לפורום מעריצי אורנה בנאי וארז טל). לא צריך לארגן מפגש פורום? אני מתגעגע לראות את כולכם.. צחוקים והכל. וגם לשמוע את שרון מדבר
. זהו.. מה אתם אומרים? תאריכים? מקומות (פליז פליז תנסו שזה יהיה בת"א, אבא שלי לא מרשה אחרת
)
.

«Spider»

New member
כל מי שפה לצ'אט../images/Emo70.gif

ואולי נארגן מפגש בעזריאלי וזהו

Human Nature

New member
בלאכס עזריאלי ../images/Emo4.gif |טל| †

|אוקיי, אתם תבינו למה, כשאתם תסחבו עם תיק מלא בדברים יקרים שם, והשומרים יתחילו לתקוע בכם מבטים ולשאול אתכם על מדונה
|

PopPy

New member
בינתיים הפורום לא הולך לשום מקום.

יש לנו עדיין שידורים חוזרים בקיץ, עדיין לא ברור אם יהיה עוד שיתוף פעולה בין ארז ואורנה ואם ארז חוזר לערוץ 2, ובכל מקרה- כל עוד יהיה לנו על מה לדבר פה והפורום לא יינטש, אנחנו נשארים

Rakbeisrael

New member
../images/Emo45.gif אלא אם כן יגיע מנהל תפוז רשע

ויחליט שהפורום נסגר כמה שעות אחרי התוכנית האחרונה

PopPy

New member
אחרי? למה לא לפני?../images/Emo3.gif (תכננתי

לכתוב את זה בניק של "מנהל פורום רק בישראל", אבל מכיוון שאני סנילית ושכחתי את הסיסמא [את הרעיון אני זוכרת- הביצוע קצת יותר מורכב בשבילי
] וויתרתי
.

אחרי שהפורום ייסגר

אפשר להשתמש בפורום של זוהר- אם היא תסכים. זה רק יביא לך גולשים זוהר... ואם כולם בכלל ירצו.

בחודשים הקרובים הפורום לא נסגר!../images/Emo16.gif

וכשהוא יסגר אני מנחש שיהיה פתרון כלשהו...
ניר

PopPy

New member
לא הבנת..

יש והיו בתפוז פורומים של סדרות שהסתיימו, ואם אני לא טועה גם של להקות. הפורום לא ייסגר כי התוכנית לא משודרת יותר- הסכנה לסגירת הפורום תלויה יותר בפורומיסטים: אם הקצב בפורום יגיע לשיאים חדשים של העברת עמוד בחודשיים, וכבר לא יהיה לנו על מה לדבר- הפורום ייסגר, ומן הסתם לא יהיה גם רצון בפורום מחוץ לתפוז. אבל כל עוד אנחנו פה, מתדיינים לנו על רב"י- הפורום נשאר ולא נצטרך "לנדוד" מחוץ למערכת תפוז. קאפיש?

PopPy

New member
אוו אני מכירה את זה../images/Emo13.gif אחת האהובות

עלי בתקייה (ויש לי תקייה שלמה מלאה בכמה מאות שטויות מהסגנון וכל מיני תמונות מצחיקות..)

מפגש פורום../images/Emo140.gif

אני חושבת שהכי טוב זה אם המפגש יהיה בעזריאלי הרכבת קרובה וכך גם האנשים שגרים רחוק יכולים! ויש הרבה אוטובוסים.... עזריאלי זה מקום נהדר למפגש! אבל לא נאכל במקדונלס למען הצימחונים שבנינו (אני ונטע יש עוד?)

Human Nature

New member
../images/Emo45.gif |טל| †

למרות השנאה העזה שלי לרכבות ולקניונים (חוץ מהקניותר, שאני וטל הצלחנו להגיע אליו היום!
), עזריאלי זה אכן מקום פשרה.

למעלה