אנשים

invAsion

New member
אנשים../images/Emo26.gif ../images/Emo103.gif

שרשרו בבקשה: שם: גיל: תאריך הצטרפות לפורום: ניק: דמות אהובה במכושפות: סדרה אהובה: דמות אהובה מסדרה אחרת: קצת על עצמי: תודה.

Magical me

New member
אני!../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif

שם: יעל. גיל: 14. תאריך הצטרפות לפורום: אי שם בסוף מרץ 2002 ניק: Magical me דמות אהובה במכושפות: פייג'. סדרה אהובה: באפי ואנג'ל. דמות אהובה מסידרה אחרת: דרוסילה, מבאפי/אנג'ל. קצת על עצמי: אני ילדה חולנית ואובסיסבית. אבל אני חמודה. באמת.

Lettuce Girl

New member
../images/Emo15.gif

שם: שרון גיל: 14.5 תאריך הצטרפות לפורום: הממ.. 31/8/02 ניק: Lettuce Girl ? דמות אהובה במכושפות: פייג' סדרה אהובה: מכושפות דמות אהובה מסדרה אחרת: לורלי מב"ג. קצת על עצמי: עם הרבה רעש מסביבי אני תמיד מוצאת את הדרך החוצה מהמרכז.

M i k a M o o

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo113.gif

שם:מיקה תאריך הצטרפות...לא הכי ידוע- תשאלו את דנה- היא מצאה את שלה ואני חודש לפניה בערך... ניק:אם.. זה הכרחי? דמות אהובה במכושפות: פיבס סדרה אהובה: אוו יש הרבה, מכושפות, 24, המירוץ למיליון, פרדייז הוטל, הישרדות, ספונג'-בוב :) ןעוד... דמות אהובה מסדרה אחרת: המפ... לא יודעת... קצת על עצמי: וול- משוגעת, אובססיבית וחברים שלי אוהבים למעוך לי את הלחיים...:\

M i k a M o o

New member
אווברור שאלכס!!../images/Emo42.gif../images/Emo113.gif

ודנה עופי אני מצאתי אותו ראשונה!
היס מיין אול מיין... מיי פרשסס!!

M i k a M o o

New member
אמ.. כן.../images/Emo11.gif

אני הכרתי לך אותו! אבל הוא תמיד יהיה שלי! מיי סוויט סוויט פרשס... וגם אורלנדו- לכי חבקי את ג'וני!

SaberTooth

New member
אממ...

שם: סייבר מספיק. גיל: 15. תאריך הצטרפות לפורום: בשבוע הראשון של הפורום. מתישהו בין 11.3.2002 ל-18.3.2002. אני מניח שב-14.3.2002. ניק: SaberTooth. דמות אהובה במכושפות: פייפר. סידרה אהובה: אתם באמת צריכים לשאול...? דמות אהובה מסידרה אחרת: כנ"ל. קצת על עצמי: המפ...?

Charmed 4ever.

New member
|חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

שם: ניצן. גיל: 15 ושישה חודשים ושבעה ימים. תאריך הצטרפות לפורום: 13.11... נראה לי... כזה יומיים אחרי שהוא נפתח. ניק: Charmed 4ever. TC_Rulez. BillyBoydRule (ניק בפוטנציה). NitsNats It's Only Me דמות אהובה בכושפות: פייג'. סדרה אהובה: מכושפות, מופע שנות ה70, רוזוול, ג'אג, גולשים בזמן, דרכים נסתרות ועוד כלמיני. דמות אהובה מסדרה אחרת: אריק ממופע שנות ה70 ופיפין מהסרט שר הטבעות. קצת על עצמי: אני אוהבת לבכות, אני אוהבת את המשפחה שלי, אני פרפקציוניסטית קצת, אני חכמה (ולא, זה לא סנוביות), אני ילדותית מעט, אני אוהבת עיניים, אני אובססיבית כרגע לבילי בויד, הייתי מאוהבת באריק ממש"ה, אני רוצה להיות שחקנית, יש לי קליטה לשפות ואני אוהבת להוות פסיכולוגית לחברים שלי (מי כמותכם יודע).

TCgirl

New member
המ....

שם: אירנה גיל: 16, חודש ו-15 ימים. תאריך הצטרפות לפורום: מתישהו אחרי המפגש אצל תום. אז לפני בערך שבוע וחצי. ניק: TCgirl דמות אהובה במכושפות: מתלבטת בין פייפר לפייג'... סדרה אהובה: סו תומאס, מכושפות, מלאך שחור, רוזוול, סברינה, מופע שנות ה-70, כולם אוהבים את ריימונד.... דמות אהובה מסדרה אחרת: אמממ... קצת על עצמי: חולה על להקה שנקראת The Calling, שונאת את שיעורי ביוטכנולוגיה [אורה = קרפדה! דינוזאור! מוצג במוזיאון על תקופת האדם הקדמון!]...

SaberTooth

New member
אורה... ../images/Emo5.gif

אתם מכירים את בריאת העולם
אז המורה הזו הלכה לאוניברסיטה ולמדה ביוטכנולוגיה לפני זה...

^^../images/Emo163.gif

שם:דנה גיל:13 תאריך הצטרפות לפורום:23.10.2002 ניק:Piper Sweetheart דמות אהובה במכושפות:פייפר! סדרה אהובה:"פרדייז הוטל", "השרדות", וכמעט כל מה שיש בסטאר וורד דמות אהובה מסדרה אחרת: אלכס!!
(מפרדייז הוטל..) קצת על עצמי: אממ.. אני בלונדה..!^^ אני אוהבת את ג'וני דפ, חמוסים, ועוד המון שטויות..

Kryptonite

New member
לא ענינו על זה פעם?../images/Emo168.gif

שם: צחי. גיל: עוד חודש ושבועיים בערך 15. (14 נישמע אידיוטי
) תאריך הצטרפות לפורום: 07.09.2002 ניק: Kryptonite...? דמות אהובה ממכושפות: פרו ופייפר. סדרה אהובה: באפי. דמות אהובה מסידרה אחרת: וילוו.

../images/Emo9.gifאני../images/Emo8.gif../images/Emo60.gif

שם: ליאת
אני אוהבת את השם שלי
(הייתי חייבת לציין את זה
)
*מזועזעת*
תאריך הצטרפות לפורום: 28.09 (יום רע)
ניק: לולו
דמות אהובה במכושפות: פייג' או פייפר (עם געגועים לפרו)
סדרה אהובה: מכושפות ובכלל סדרות ערוץ 3, סימפסונז, אנ"ה. דאבל דייט
דמות אהובה מסדרה אחרת: אממ... יש יותר מדי
קצת על עצמי: אני אוהבת מאוד את נטליה
, אוהבת לשמוע היהודים, נחמדה לפעמים, ומתחילה לפלוט סודות כשאני עייפה מאוד (במידה ואני לא נרדמת, כמובן
).

Only me16

New member
אניייי../images/Emo107.gif../images/Emo13.gif

שם: אייל גיל: עוד חודשיים אני אהיה בן 16 ^__^ תאריך הצטרפות לפורום: אני ממש לא זוכר ומי שמכיר אותי מספיק יודע שיש לי בעיה עם תאריכים מספרים מספרי טלפון וחישוב מתמטי.
ניק: Only me16
דמות אהובה במכושפות: פייג'
סדרה אהובה: מכושפות!
דמות אהובה מסדרה אחרת: אממממ... קצת על עצמי: אני מאוד אוהב את להקת נירוונה היהודים וכו'.. אני אוהב לרכב על אופנים, להפגש עם חברים..וכל מה שנער נורמלי עושה

I Love Paige

New member
נורמאלי?../images/Emo188.gif

אהה... תיראו את אייל! הוא נורמאלי! *מצביע על אייל* אהההההההההההההה!!!!!!!!!!

למעלה