אלי=אותי
I II A ChArmeD Girl II New member 11/10/03 #42 מה רע בהיפראקטיביות?! ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif אנשים היפראקטיבים צריכים לדבוק זה בזה ולהיות גאים בהיפראקטיביותם!
מה רע בהיפראקטיביות?! ../images/Emo68.gif../images/Emo41.gif אנשים היפראקטיבים צריכים לדבוק זה בזה ולהיות גאים בהיפראקטיביותם!
M Magical me New member 12/10/03 #44 הממ.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif אני צומית. אני רגישה מידי. אני נקשרת מהר מידי. אני רכושנית. אני דרמטית. אני יהירה. אני סנובית. קשה לי לקבל ביקורת עצמית. עכשיו, לכו, לכו חפשו תכונות טובות
הממ.../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif אני צומית. אני רגישה מידי. אני נקשרת מהר מידי. אני רכושנית. אני דרמטית. אני יהירה. אני סנובית. קשה לי לקבל ביקורת עצמית. עכשיו, לכו, לכו חפשו תכונות טובות
H HuGo Hell New member 12/10/03 #45 ../images/Emo11.gif../images/Emo1.gif תכונות טובות בך? ohh... easy את מתוקה את מתחשבת את עוזרת כשצריך את מעודדת את משמחת את צומית את פשוט את! ואל תשתני
../images/Emo11.gif../images/Emo1.gif תכונות טובות בך? ohh... easy את מתוקה את מתחשבת את עוזרת כשצריך את מעודדת את משמחת את צומית את פשוט את! ואל תשתני