אנשים

HuGo Hell

New member
אממ.. ../images/Emo1.gif

שאני אנוכי לפעמים, תחרותי מדי... ויש עוד דיי הרבה, אני חושב. :-

Charmed 4ever.

New member
הממ... |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

אני שחצנית ויש לי הערכה עצמית גבוהה. אני קנאית. אני מתעצבנת מהר. אני צבועה מעט לעיתים. אני ילדותית. אני צומית לפעמים... ו... לא יודעת.

Charmed 4ever.

New member
עוד משו |חלב|../images/Emo54.gif|מיוחדת|

אני נוטרת טינה ומוציאה אותה על האדם שכלפיו היא שמורה בריבים זה לא קורה הרבה... אבל וול...

HuGo Hell

New member
את! ../images/Emo1.gif

ערכה עצמית גבוהה זה ממש לא דבר רע. וזה שאת צומית וילדותית זה מה עושה אותך את. ואת ילדה מתוקה עם כל התכונות האלו. ואני מקווה שהתכונות האלו לא ישתנו אפילו שאת חושבת שאלו תכונות רעות.

SaberTooth

New member
אמממ...

אני לא מחשיב אותן תכונות רעות, אבל אנשים אחרים אומרים שכן... אני נורא אנטיפט ולא חברותי. אני נורא פסימי (אני מעדיף "מציאותי").

גל1234

New member
אממ שלי

אני ממש ממש ממש תחרותי אני אוהב להיות במרכז בכל דבר ואממ זה לא ממש תכונה זה דבר שעשיתי רק פעם אחת אבל זה הדבר שאני הכי שונא בעצמי - בגידה

p r u d e n s

New member
הנה הרשימה הענקית מגיעה. לגבעות!

אני עצלנית אני תחרותית מידי אני מגזימה בערך של עצמי מאוד שוויצרית לעיתים אנוכית חכמה מידי....יורמית! פסימית לא מסתפקת במועט לפעמים ההיפך: אני ממעיטה בערך של עצמי מאוד אני קיצונית אני מתלהבת יותר מידי מדברים חולפים אני נוג'סית אני קרצייה (זה שני דברים שונים) בעלת שגעונות (למדוד מכנסיים..) פעלתנית מידי ההיפך: עצלנית מידי פיצול אישיות סתומה לעיתים קשת הבנה ויש עוד המוווון

Kryptonite

New member
המממ,../images/Emo168.gif

אני נוהג להתרשע אל אנשים במהירות לפעמים =/ אני תחרותי, ותכונות מסויימות אצל אנשים יכולות להדליק אותי במהירות (שוב, מתקשר אל הרשעות הזו. התכונות הן: מישהו שמשקר ואני יודע את זה, או שמישהו מתנהג בילדתויות מרגיזה, או שחצן בטירוף, או כל משהו מעצבן אחר
) אני לפעמים ניתקף חוסר ביטחון עצמי מוחלט, ואז אני פשוט רק מדבר, נושם וחי ציניות.
או שזה סתם גורם לי להיות פרנאויד ולחשוב שכולם נגדי, ואני מתחיל להגן על עצמי בלא צורך...

PopPy

New member
הרבה../images/Emo11.gif

אובר-צינית, אובר-ביצ'ית שלילית קוטרית מאחרת כרונית אובססיבית נוטרת טינה לשנים מתעצבנת בטיל ועל שטויות הערכה עצמית נמוכה להמשיך?

למעלה