אנשים!

N יxוe כלל

New member
אנשים! ../images/Emo24.gif

לה'ו שמעו! אני די מבועתת מהנושא..זה פשוט לא נקלט לי!! איך אתם יכולים להגיר את עצמכם ככלהו? אני פשוט לא מאמינה שזה קיים!! הרי אין מצב שאתם נולדתם עם משיכה למין שלכם! זה לא קיים!!! טבע העולם שונולדים שנמשכים למין השני בכדי להמשיך התרבות.. "פרו ורבו" אך.....איך הגעתם למסקנה שאתם הומאים?!? בגלל מה?? הרי זה החלטה ובחירה שלכם להחיליט שאתם כאלו!!!! וזה לא דבר שטבעי בכם! אתם הרי לא כאלו באמת!!! זה לא שנולדת עם הנטיה הזאת!! אתם אלו שבחורים אותה אז.. למה בתור דתיים...איך אתם בדיוק מגדירים את זה???? זה פשוט הליכה אחרי תרבות המערב! אני באמת לא מבינה.!!!! אמממממ די אני לא מאמינה לזה! אין דבר כזה!! זה לא קיים! זה לא מציאותי!!!! מצפה לתגובות!!

yanyanlew

New member
מה? מה חשבת לעצמך????

נראה לי שאת בת 11 או גג 13. אחרת היית מבינה. מבחינתי?? הלוואי וזה היה היגררות אחרי תרבות המערב. אלף אלפי הבדלים... יש לך חשק/משיכה/אהבה/נטייה לאכילת שוקלד.. את מתה על שוקולד... את יכולה "לעצור" את עצמך ולא לקנות. ולא לקנות גם שבוע לאחר מכן, אבל האהבה שלך לאוכל/שוקולד נשארת. אכלת פעם ופשוט התאהבת בשוקולד. גם אם עכשיו תפסיקי את אוהבת את זה. זה הכי שונה אבל אולי זה יעזור לך להבין... מדובר במשיכה..באהבה. ברגש מיוחד שקיים בתוכינו. לא הולכים לסופר פארם ומבקשים מהקופאית תני לי להיות גיי/לסבית. כשאת מתבגרת את שמה לב שצומחים לך דברים. (חזה,שיער..) גם אצלנו הבויז. את פתאום מתחילה להיות מודעת לעצמך. זה משהו שעם השנים מרגישים, בלב. את לפתע מרגישה אהבה לגבר שלידך. זה מה שקורה, אני נמשך ואוהב את גברים. חוצמזה שאם היה מותר על פי התורה את עניין הנגיעה המטופש הזה אז ממזמן אולי היינו מרגישים משהו לבנות ומנסים. אני מאוד בעד איסור נגיעה! אבל אני חושב שלאחר גיל 17 או 18 החוק הזה כבר לא צריך להיות תקף. א. בכדי שהגייז... ויש הרבה שלא סגורים על נטייתם המינית יהיו יכולים לעשות את זה עם בנות ובכך אולי היו מגלים על עצמם דברים לטוב ולרע.. ב.אחרי גיל 17 18 האדם צריך להיות אחראי לעצמו. אבל אני עוד לא סגור על עצמי בקטע של אם להתיר בכלל, הרי יש מלא כאלה שלא אחראים על עצמם גם בגיל 20 ויעשו שטויות. טוב בחזרה לנושא! אילו הייתי בגיל 17 או 18 שוכב עם בחורה אולי הייתי מגלה על עצמי דברים. עד היום לא ניסיתי ואני יודע שלי יש רגשות לבנות, בכל מקרה הדרכתי בתנועת נוער דתית ובגלל זה לא עשיתי את זה עם חברה שלי. שרצתה אבל סירבתי כי הדרכתי ואני מאוד דוגל בדוגמא אישית. היום אני מצטער על זה. כי עם כל הכבוד לדוגמא האישית ויש כבוד זה היה עוזר לי אישית לגלות על עצמי. בכל מקרה. זו המציאות ואנחנו לא מאמצים דברים מ"תרבות המערב". שטות כזו לא שמעתי מעולם. כן ! יש גייז (הומוהים ולסביות) זה משהו שלא בדיוק נולדים איתו, אבל הוא נוצר ומתגלה בתוכנו בשלב מסויים בזמן הבגרות.. אף אחד לא היה הולך ו"רוכש" לו ערכה של איך להיות הומו מתרבות המערב. להיות גיי זה לא כבוד גדול (לפחות בשבילי). יסכימו איתי פה הרבה חבר'ה... כשיש לך המון חברים טובים בכיתה, בעבודה,משפחה, חניכים שלך בתנועת נוער, חברים בצבא שהם החברים הכי טובים שיגינו עלי במקרה של מלחמה וירי... אף אחד לא היה רוצה לשבת עם כל החברים הכי טובים והכי אהובים שלו ולהסתיר מהם דברים. יש לי המון חברים טובים שאני אוהב. וכל יום אני מתוסכל שאני באמת אוהב אותם והם חברים טובים שלי ואני יודע הכל עליהם אבל אני מסתיר מהם סוד גדול וסוחב אותו איתי כבר 8 שנים. זה לא כזה ג'וי וFUN לרכוש אהבה לגברים מתרבות המערב. זו המצאיות ותמיד היו הומוהים, רק בשנים האחרונות למדנו שגם לנו יש זכויות וגם לנו מגיע לחיות בכבוד ולא להסתתר ושיקבלו אותנו העולם. בינתתים זה מתקדם יפה.

N יxוe כלל

New member
ממש לא!

לה'ו אני לא בת 13 ובטח שלא 11.. אם כן לא הייתי יודעת מזה!! ואני עוד מעט בת 19 ואני לא מאמינה לזה שיש הומאים!! לא נראה לי מציאותי!!!!!

dkey

New member
קשה להאמין שמישהי בת 19 כל כך

פרימיטיבית ונבובה. לטובתך פשוט אניח שההודעה מפוברקת על ידי אדם משועמם.

shsh100

New member
הלו להתעורר!

הומו זה מציאות אף אחד לא בחר כאן להיות כזה וצריך לדעת איך להתמודד עם זה מה לא מובן?!אגב חס וחלילה דוד המלך לא היה הומו אנשים מסלפים דברים!

N יxוe כלל

New member
אז מה הוא עבד עלי.!!

לה'ו ואני לא הבנתי איפה בדיוק ב5 יחדיות תנ"ך שעשיתי מוזכר שהוא נשנש =) אתם מוזרים!

SmartToyBoy

New member
שלום לך!

קודם כל - קצת נפגעתי מהתקיפות שלך. אפשר להתנסח יותר בעדינות. מותר וצריך לשאול שאלות וזה בסדר - אבל אל תקבעי עובדות בשטח. אני רוצה להקדים בשאלה: פעם היית מאוהבת? כלומר, לא סתם אוהבת מישהו, אלא באמת עם כל הלב, הרגש והתשוקה שיש. אם כן, את יודעת בוודאי איך זה מרגיש
ואם לא, אני מאחל לך שתזכי לכך בקרוב. את יודעת, אני גם מסכים בשאלה של "איך ייתכן שהמין האנושי פיתח תכונה שמנוגדת (לכאורה, או שלא) להמשך ההתרבות שלו"? - זו שאלה פתוחה שאף אחד, כרגע, לא יכול לתת לך עבורה תשובה חד-משמעית. אבל... איך את מסוגלת להסביר את זה: אני (ועוד רבים רבים כמוני - דתיים, חילוניים, חרדים, מסורתיים... מה שתרצי!) חשים בקשר עם גבר ממש לא כמו עם אישה. את יכולה להגיד תרבות המערב , את יכולה להגיד שאין דבר כזה - אבל את לא יכולה להסביר את האהבה והמשיכה שלי לחבר שלי (לשעבר לצערי...), שלא היה להם תחליף בשום דבר - למרות שהייתי בחיי כבר פעמיים בקשר עם אישה!!! אני יודע ובטוח (לעת עתה) שאצלי לפחות - מה שאני מרגיש עם גבר, זה לא עם אישה. וכרגע, אם אהיה עם אישה, אני אסבול! תחשבי על זה שתתחתני עם מישהו, שאולי יאהב אותך, אבל בתוך תוכו, בזמן המגע איתך, יחשוב על גברים! אף אחד מאיתנו לא "בחר" בזה , ואנחנו גם לא יכולים להגיד בבירור אם נולדנו עם זה, או שזה תולדה של כל מיני דברים שקרו בחיינו. אז הנה, על קצת המזלג הסבר למה את טועה כשאת תוקפת, ואני מקווה שאם זה באמת מעניין אותך - אז תנסי בעצמך לחפש תשובות. שבת שלום לכולכם
SmartToyBoy.

N יxוe כלל

New member
מתנצלת אם פגעתי בך..

לה'ו אך אני עדין לא מקבלת את זה!! וקשה לי לתפוס את זה..

kobi89

New member
את בכלל לא צודקת!!

את בכלל לא צודקת...להיות הומו זה מאוד מאוד מאוד קשה!! אין שום סיבה "לבכור" את החיים האלה! הם נולדים ככה כמו שאנשים אחרים נולדים מוגבלים. תקראי לזה מוגבלי מין או מה שאת רוצה, אבל זה קיים! וזה קשה להיות ככה.

N יxוe כלל

New member
אוקי!מתנצלת בפני כולם!

לה'ו אך כבחורה דתיה אני לא יכולה להאמין שדבר כזה קיים זה לא נתפס אצלי!1 ואתה ממש לא צודק..לא נולדתם עם זה!!!!! זה בא במשך הזמן בגלל תקריות וכל מיני דברים..ואין לי מושג מה.. תראה.. ה' אסר בפירוש משכב זכר!!! אז למה שהוא יברא אותם מלתכתחילה עם המום הזה?? אם זה אסור?? נראה לך הגיוני שה' יעשה דבר כזה??????

kobi89

New member
בבקשה תקראי את זה,,,,,,,,,,

איך את יודעת שלא נולדו ככה?? אם את לא גיא,אז את לא יודעת. אני נולדתי בבית מושלמת באמת בלי בעיות ו-4 אחים ואחיות שלי בסדר ומחותנים (אחת עוד חודש!). זה הורג אותי שאני לא יכול לחיות חיים כמו שלהם, ואת חושבת שאני בחרתי את זה?? אין תרופה לדבר הזה. משיחה מינית זה דבר ביולוגי.. בקשר למה שכתוב בתורה, אפשר שגייז לא יעשו משכב זכר, אבל הבעיה זה שהם לא נימשחים לנשים, כמו שאת לא. ובמקום להגיד שאנחנו כ"כ רעים, יש לך פטרון שמכיף 5-10% מאנשי העולם )כמו מלי מחלות)???

iolizhak

New member
לא לשכוח

לא לשכוח שלמרות הכאב שהיה בשואה וכל דבר שקרה בעם ישראל הוא היה חלק ממהלך אלוקי....ולא תמיד יש לנו תשובות להכל

למעלה