אנשים!

Kryptonite

New member
אנשים!../images/Emo168.gif

אני צריך תמונה שלכם. תודה ^^ (רצוי בעיקר -שלכם-)

De-Panther

New member
אתם לא תומכים../images/Emo4.gif...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אתם יודעים שאני לא צומי מהסוג הזה אבל ארג... תלמדו מהם משהו http://shilav.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=190&msgid=38884616 לא ביקשתי שתגיבו לי בבלוג... לא ביקשתי שתקראו אפילו מה שאני כותב שם... רק רציתי שתכנסו לשם כדי שזה יוסיף לי כניסות וכי יש שם גם סרט וגם ככה אני רואה שנכנסתם אז כל כך קשה לתת תגובה קטנה בפורום... אפילו של "חבל שהורדת את הליפה"
אבל מה יש לי לצפות ממכם... כבר מזמן לא כל כך שמים עליי כאן חוצמכמה אנשים... יאיי לין... הצלחת

thebaby

New member
אורן.../images/Emo101.gif

אתה יודע שאני אוהב אותך ותמיד אוהב. אני פשוט לא אדםש נותן צומי לפי בקשה. חבל שהורדת באמת את הליפה... לא נורא.... יגדל חזרה. חוץ מזה, אם גוני אוהבת, זה מה שחשוב. אל תדאג כל כך מדברים קטנים
.

Thestral

New member
אני מאוהב בך../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

ותמונה שלי
... אבל היא מכוערת ומטושטשת ומשנה שעברה ואני נראה כמו פוץ ערבי
דמיינו את התמונה עם השיר: "קום והתהלך בארץ~
"

Kouryuu

New member
הו, אודי! ../images/Emo99.gif

אתה נראה כה חמוד ומשומה גבוה נורא!

שניש

New member
אתה עומד ליד../images/Emo56.gif

ביצת קינדר ענקית,או שזו רק אני

אבל אני אחד הדברים הכי לא

פוטוגניים בעולם
ברצינות
אני אחפש ואראה אם יש משהו כמו שצריך
. טוב לאחר חיפוש מקיף של כ300 תמונות שיש לי במחשב, ועוד 150 באינטרנט באלבומים שצילמנו (אני וחבריי) במשך השנה של ימי הולדת ועניינים, אין תמונה אחת נורמלית לרפואה
הדבר הכי קרוב זו התמונה הזאתי שהיא די כהה... ניסיתי להשתמש במתקן מצב הזה של הפיסאקה זה לא שינה הרבה.. אבל נו שיהיה

shloompi

New member
אתה רציני? ../images/Emo12.gif../images/Emo79.gif

נו, באמת, ראית אותי במסיבאפי, אתה לא באמת צריך תמונה. אלא אם אתה רוצה לאיים על ילדים קטנים
. צחי, אתה רוצה לאיים על ילדים קטנים?!

Kryptonite

New member
אל תגרמי לי לעשות../images/Emo168.gif

את נאום ה"אני לא אאיים איתה על ילדים קטנים אלא אלהיב נערים בוגרים מהיופי שלך" כי אני יש לי את ההשראה ואני לא פוחד לעשות אותו.

Gizmo15

New member
שאני אשים תמונה שלה../images/Emo35.gif:X:X../images/Emo28.gif

בופי, אם לא תשימי תמונה נורמלית, אני אשים תמונה לא נורמלית

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gifהא,.

הנה תמונה מלפני שנה בערך. אוף, השיער שלי לא גדל בכלל. יעש גם עוד אחת אצלך במחשב, אבל אני שונאת אותה נורא. ויש גם אחרת ב כרטיס האישי שלי.

למעלה