אנשים...

אנשים... ../images/Emo16.gif

אני פותחת הודעת אבל. *ספוילר לדוסון* אני, אישית, לא משוגעת על דוסון, אבל מאז שצ´אד... *מושכת באפה* אני... אני מצטערת... זה קשה... *בוכה* ב-ב-ב-בעוד ש-שלושה פר-פרקים, צ´אד עוזב את דוסון. *ללללללללללאאאאאאאאאאא* הסיפור כל כך Déjà vu לגילמור! אויש....
בכל אופן, הבה נדליק כולנו
לזכר צ´ארלי (דמותו בדוסון) ונתחנחם בשידורים החוזרים של ב"ג ובשלושה פרקים הבאים של דוסון שוכל לראות אותו... הפרק שבו הוא עוזב, נאמר לי מבעד אנחה לדמעה, ממש ע-צ-ו-ב! בכל אופן, אני הולכת לבכות קצת עכשיו.

LillipooT

New member
../images/Emo16.gif

יהי זכרו ברוך...
וואי.. ראיתי לפני שעתיים ואני עדיין לא מעכלת.. אהובי עזב אותי!

צ´אד חוזר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רק ככה אתם נכנסים, הא
בכל מקרה, הוא משתתף בסדרה שעדין לא עלתה לאוויר וקוראים לה ~Murphy´s Dozen - אז יש עוד תקווה

LillipooT

New member
../images/Emo12.gif

אבל גם אם הוא משתתף בסדרה זה לא אומר שזה יגיע לישראל...ממממ.. לא! שלא ישתתף! שיחזור לדוסון וגילמור!

י-ששששששששששש!!!!

את בטוחה? מה מי מדוע איפה למה וכדומה! (או... נמקי, הדגימי, הסבירי, וכו´)

כנסי לקישורים

Crazy for chad Film בלה בלה תסתכלי למטה הייתי נותנת קישור בשמחה אבל אין לי כוח לפתוח את האתר שוב

את מלאך,

שתי סיבות: דבר ראשון, בלה בלה בלה אין לי כוח להסביר! סליחה, התקף, אמממ כי נתת לי לינק, ושנית כי עכשיו אני בטוחה (מקודם הייתי בטוחה ב-99%, עכשיו 100%) שאני אראה אותו ביום שבת בב"ג, the lorelai´s first day at chilton......................................................... אבל, עדיין, יום אֵבֶל...

LillipooT

New member
מממממ...

אני לא חושבת שזה אומר הרבה כי זה רק פיילוט.. שעוד לא שודר.. עוד לא אמרו עם הערוצים רכשו את הסדרה או לא..

תודה ../images/Emo13.gif

אבל אני לא חושבת שגרמתי לטריסטן להראות את פרצופו המתוק ביום שבת.

למעלה