אנשים!!!

tusik5

New member
אנשים!!!../images/Emo153.gif

ממש מרגיע אותי שלאחר יותר משבוע, כשמחשבי הקט קרס אני יכול לחזור לפורום ועדיין אותו הדף ישנו. "היפים והאמיצים" קטן עלינו.

tusik5

New member
אגב סוזן...

הייתי צריך להחתים אותך? או שאת איתנו?

סוזן50020

New member
חחחחח, אני פההההה../images/Emo6.gif

זה ממממממממממשששש אבל ממממממש עצובבבב שיש אותו דף כבר כמה זמן, זה ממש לא פעיל ו"לזיז" כמו שאר פורומים שאני משתתפת בהם. צריך לשקשק את הפורום הזהה, צריך דחוף להביא מעצבים לפה מבצלאל, שישימו כבר תמונות של עיצוביהם וכו'... רגע...יש לי רעיון למנהלת הפורום, שתביא מעצב מפורסם בעיצוב תעשייתי לפורום כדי לשים קישור לפה מדף הבית של הפורום, קצת פרסום לא יזיק לפה... אה...עוד משהו..הייתי אתמול בת"א באוטובוס בקו 51 וראיתי את מודעות "להרשם לבצלאל" הרשומות בתוך פתקיות ירוקות על שלטי חוצות. נורא אהבתי אותן...

sophies

New member
בגלל שאין פורום לעיצוב אופנה

אלא רק פורום לאופנה ממש, חשבתי אולי בעקבות כך שיש תחלופה בהנהלה שתפתחו את דלתותיכם גם לעיצוב אופנה, אני למשל ממש נופלת בין הכסאות של אופנה, עיצוב מוצר, ואומנות שימושית, מה עושים?

sophies

New member
כנסו היום לאומנות שימושית

ותמצאו שירשור שלי עם עבודות ותמונות

zazza

New member
גם לי מאוד חסר פורום עיצוב אופנה

נעים מאוד, חדשה בפורום...
לומדת "צורפות, עיצוב אובייקטים ואביזרי לבוש" בבצלאל, שנה א'.

tusik5

New member
מה ז"א?!

כל זה במחלקה אחת??? מעניין! את חייבת לענות לי על זה..

tusik5

New member
../images/Emo163.gifאהה... כן.. אופס!

שכחתי!! ברוכה הבאה!! סוזן, מה ז"א מקווה?! היא נשארת בטוח. נכון? אנחנו זקוקים לסטודנטים וכמה שיותר. את הולכת להנות פה. תאמיני לי!

zazza

New member
תודה על קבלת הפנים החמימה ../images/Emo13.gif

ולשאלתו של טוסיק, אין מה להגיד, המחלקה לא ממש ממוקדת - וזה באמת יוצר בעיות. באופן אישי אני שוקלת לעבור מחלקה. בשנים ג-ד יש קורסים מגניבים - עיצוב לתאטרון, תיקים, נעלים, צעצועים ועוד, אבל בבסיס זאת עדיין המחלקה לצורפות, וכולם חייבים ללמוד צורפות בשנה וחצי הראשונות (אני מתייבשת למוות מהסידור הזה). אחר כך זה מתחלק לשני מסלולים - צורפות או אופנה. לפי מה שהבנתי עשו לא מזמן את השינוי מצורפות בלבד לאיך שזה עכשיו. יש את אלה שמהללים את הפתיחות והיצירתיות המיוחדת של המחלקה, ויש את מי שחושבים שזה לא עובד וצריך לחזור למתכונת הקודמת של good old fashion צורפות.

sophies

New member
שלום לזהזזה אני בירושלים

אם את צריכה עזרה או שיתוף פעולה בעניני אופנה, אשמח לשמוע ממך, אני מעצבת להזמנות אישיות וגם מבצעת כולל גיזרה ותפירה.

sophies

New member
קדימה אני ואת ולאט לאט יתווספו עוד

אנשים, מה את מעצבת? יש לך עבודות שאת יכולה להראות בפורום?

למעלה