אנשים מי בא למפגש? באיזה שעה הוא הולך להיות?
F faith2 New member 22/1/04 #6 מי שמכיר את מעיין...גם היא באה../images/Emo13.gif היא הייתה ממש מזמן בפורום
F faith2 New member 22/1/04 #10 שום פרטים../images/Emo8.gif אתה תראה אותה ביום רביעי- ילדה ממש חמודה!
T tali girl New member 22/1/04 #11 איזה באסה!!!../images/Emo4.gif יש לי זימון ביום רביעי..ואני אשן שם ואחזור הביתה רק ביום חמישי.... אוף!!! אני גם רוצה לבוא לפגישת פורום...זה נשמע משהו נחמד!!! אין מצב שתקיימו עוד מפגש בזמן הקרוב??
איזה באסה!!!../images/Emo4.gif יש לי זימון ביום רביעי..ואני אשן שם ואחזור הביתה רק ביום חמישי.... אוף!!! אני גם רוצה לבוא לפגישת פורום...זה נשמע משהו נחמד!!! אין מצב שתקיימו עוד מפגש בזמן הקרוב??
ב בֶל New member 27/1/04 #16 נספור../images/Emo26.gif אני, את, שירן, רותם, אמיר, יוסי, מעיין וקרן כנראה (KITIKITI) 8, אם לא שכחתי מישהו (אם כן אני מצטערת)
נספור../images/Emo26.gif אני, את, שירן, רותם, אמיר, יוסי, מעיין וקרן כנראה (KITIKITI) 8, אם לא שכחתי מישהו (אם כן אני מצטערת)
S SavageGirl1 New member 28/1/04 #19 אממ.. ותוסיפו גם את גניה,אלה ואולי קארין..עברנו את ה-10... פשש כבוד! ("כן בטח")