אנשים...

הולי

New member
אנשים...../images/Emo11.gif

אני כל כך מצטערת לאכזב אתכם... אבל הגענו למבוי סתום! :( !!!!! שום חווה לא מסכימה להשכיר לנו סוסים! מה לעשות?

taz512

New member
זה היה דיי ברור

לא רציתי לבאס אותך מראש. אבל אין חוות שיתנו לחבורה שלמה סוסים ככה סתם. אבל יופי על הנסיון. טאז שד שמצטער

הולי

New member
אבל טאז...

אתה מדריך בחווה. אין סיכוי שתוכל לשכנע את בעל החווה שישכיר לנו סוסים? תגיד לו שאנחנו נשמור עליהם טוב טוב... הולי שכן (מה לעשות) מאוכזבת :(

taz512

New member
כן ולא

אני כן מדריך רכיבה. אבל בגלל הצבא אני לא עובד כרגע. ואני לא יכול לגרום לחווה שלא משכירה סוסים בשום אופן להשכיר סוסים. מצטער אבל זה לא עובד ככה. נראה אני ירים כמה טלפונים אולי אני יוכל לארגן מחווה אחרת שנצא לטיול ואני יצא כאילו מדריך. בחווה שעבדתי בה פעם. אבל זה סיכוי קלוש. טאז השד שינסה

taz512

New member
על תסמכו......

אמרתי שאני הנסה. לא אבטחתי שום דבר. אני והפה הגדול שלי
טאז השד שינסה

אורלי 2

New member
יש לי רעיון!

אני אמנם לא בארץ אבל אתם יכולים נניח בשבועות או איזה שישי שבת להיפגש כולם ב"ורד הגליל "נניח ולצאת בקבוצה אחת ענקית לטיול של חצי יום או יותר. אני בטוחה שכולם יהנו מאוד והלוואי שהייתי יכולה לעשות את זה איתכם. ואולי אולי הם יסכימו שמי שיש לו סוס פרטי, יוכל להביא את הסוס שלו ולהצטרף איתו........ רעיון לא? תחשבו על זה ואל תגידו שלא חושבים עליכם אפילו באמריקה הרחוקה!

למעלה