אנשים

Funky Giraffe

New member
אנשים ../images/Emo10.gif

זוכרים את זיו שהיה תחת הכינוי "זיקו האמיתי" מהפורום שלנו? הוא כבר כמה חודשים בטיול בארה"ב, ובמהלך השבועות האחרונים הוא מאושפז בבית החולים הר סיני בניו יורק. במהלך הטיול שלו כלייתו קרסה. המצב כרגע לא קל, והוא זקוק להשתלת כלייה... אף פעם לא התמודדתי עם סיטואציה כזו, אבל אם מישהו יכול לעזור במשהו בנושא הזה, שיפנה אליי. מאחל לזיו החלמה מהירה כמה שיותר עידו.

idanri

New member
יוווו אני זוכר את הבנאדם הזה.....

אמן הוא יבריא במהרה!!!

טיפקסית

New member
האם יש חשבון בנק שנפתח אליו ניתן

להעביר תרומות כספיות? אני זוכרת את זיו בצורה מאוד מאוד מאוד חיובית והוא תרם לא מעט לפורום הזה אולי ניתן לעשות מופע כלשהו [אפילו באיזה מועדון קטן] עם אומנים, שם אנשים יוכלו לתרום מכספם? אני לא רואה אופציה אחרת כרגע אולי ניתן ליצור קשר בדרך כלשהי עם המשפחה שלו?

chen2408

New member
אוי...

אמא שלי תרמה כליה וגם בן דוד שלי, אני יכולה לקשר בניהם בשביל ייעוץ והכוונה וכאלה... החלמה מהירה...

Funky Giraffe

New member
והנה עוד קצת מידע

סוג הדם שלו הוא או+, אם יש מישהו שנרתם למטרה, שיצור איתי קשר מה שכן- קצת מידע ורקע על כל הסיפור כפי שקיבלתי מחברו של זיו: זיו ערך טראק בצפון מדינת ניו יורק יחד עם שתי בנות, ובעודו שומע מוסיקת ראפ באוזניות, לא שמע את הבנות המזהירות אותו מהמדרון התלול שזיו היה על שפתו, זיו מעד ונפל, שברים קלים, אך בכל זאת נזקק היה לחילוץ, שעות חלפו, הבנות הלכו להביא מים, אך זיו נסמך על כישורי ההשרדות שלמד מגולני ומשירי הדג נחש. זיו שתה מים מזוהמים בנסיון לשרוד עד שיבוא החילוץ, שהיו כנראה מלאים בשתן בעלי חיים, וקיבל עכברת שהסתבכה והרסה את כליותיו. זיו עוד הספיק לטלפן לכוחות ההצלה ולבקש חילוץ, הבחורה שהיתה עמו, סיפרה לי כי מילותיו האחרונות לפני שהתמוטט, היו: אפילו אחרי כל מה שעשיתי, אני סטרייט....אני מניח שזה קשור אליכם.. הקהילה היהודית הגדולה בברוקלין, לקחה על עצמה את הטיפול בזיו וכרגע הוא נמצא בבית החולים הר סיני מחובר לדיאליזה, מתלוצץ עם רופאיו ושומע הדג נחש לשיפור המצב רוח.

החלמה שלמה ומהירה.

ואם יוחלט לארגן משהו או תזדקקו לעזרה שאני יכולה לתת, אני פה ויש לך איך ליצור איתי קשר.

Funky Giraffe

New member
טוב זה לאט לאט מתברר כמתיחה

אני ארצח את חבר שלו ואדאג שלו תקרוס הכלייה. אבל באמת

למעלה