אנשים!!!!!11

פזית999

New member
להראל היקר

אני ממש מעריכה את השירים שלך.. תודה על כל השירים הנפלאים האלה!!! ואחותי חבר שלה הקדיש לה תא השיר שלך וממש תודה!!! החבר שלה ממש התרגש והכל בזכותך!!! בתודה רבה המעריצה הכי הכי!!!

מ א מ י2

New member
אנשים!!!!!11 ../images/Emo219.gif

התגעגעתי המונים!!!!!!!!!11111 רק אתמול אחי לקח יוזמה והחליט לקחת ת'מחשב שלי לפרמוט
התגעגעתי כ"כ!!!1111 [מי שלא מכיר אותי והחדשים-ברוכים! אני לוטן,11,יבנה,אני יותר ותיקה ממכם מוהאהאהא!!!!11
] אז,קודם כל-יוהוו לכם
*גנבה שכמותי
* אני אספר לכם מה היה לי בטיו"ש :]- 1.יום ראשון-הפסקת פיפי וכל השאר
2.פארק גולדה-אכילה,נגיעה בכלב נגוע ותפיסת דגים בעזרת תפוחים
3.עין עובדת-הליכה ליד נחל צין (מזעזע השפיריות שם בגודל פיל :|),מאי הופרתה בידי היעלים בן ונדב
. 4.מהצהריים עד הלילה-דיונות בניצנה,נעקצתי ע"י דבורה בפעם השניה!!!111 :p הא,ועשינו קפיצה מחולות משותפת :p,והיה סיפור קורע לב,עזבו XDD 5.הגעה לאכסניה,הפלא' שלי החליט לדבר רוסית. אולי בגלל שהמנהל שם היה רוסי? P: ,עכבר באחד החדרים. עכשיו,בלילה,מכירים ת'עוגיה הזו-אוראו? אז ילד אחד בא מהכיתה שלי לחדר שלנו וירדן כל הזמן אמרה אוראו ואז היא צחקה ואמרה אוראו. בערך כמו שכבשה תתחיל לדבר ותאמר אוראו P:. ב1-3 היינו עירות,הצקנו לילדים בחדרים וכו' ^^' ירדן סיפרה לנו "דולי" (בטוח שאתם מכירים) והיו לי סיוטים P: היום השני- 1.פארק-הכנת פיתות!!!!!!11 P: 2.רכיבה על גמלים-היה ק ו ר ע !!! וכיף! קראתי לנאקה שלנו ניצנה P: [מעניין למה XD] 3.שבטה-עיר קדומה&הצגות&יין (טוב,בעצם נתנו לנו תירוש
) 4.חזרה הביתה P:::: קיצקץ היה כיף!!!1 התגעגעתי המונים,אני לא יודעת אם אני אהיה פה הרבה יותר..אני מאמינה שאחזור לפה יותר!!!11 *לחדשים-זה שאני עושה "!!!!!111" זה לא אומר שאני פקאצה,אני לא,אני נהנת לעשות ככה :p טוב,תספרו לי מה חדש,טוב?! ומצטערת על ההודעה החדשה P:

מ א מ י2

New member
עוד שני דברים חשובים!!! ../images/Emo219.gif

*התגעגעת לטוני הא?
*אם מישהו לקח לי ת'פינה של הסיכום שבועי-אני אשמח לקבל בחזרה כי נתתי אחת ללורן ואני אוהבת אותה!!!1 *קבלו שיר ממומו הפרה,הישר מהטיול שלי,שאני וכל הכיתה נדבקנו אליו- (רק חלק + פזמון
) "...הוא לא ידע מה יהיה כי סמים זה כיף כזה הקרנות,הקרנות,הקרנות יש בשניידר הקרנות לשבלול הקטן" XD

I N S T I N C T

New member
ברוכה השבה../images/Emo70.gif../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

וואי כמה שנים לא היית פה.. התגעגעתייייי

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo55.gifשלומות!!!!!!!!!!!!!!!!111111

מטומטמיה?!כמה התגעגעתי...
אבל..
וזה אבל גדול...
המחשב שלי עדיין מת..
יוהוווו עצוב
|בלוןמפוצצוב|........... אבל..יש מצב שהשבוע הוא כבר יהיה בסדר..
[אני מקווה
] יעל-מצטערת בקשר לפינה......
אני מבטיחה לך שכשאני אבדר את המחשב אני אפתח אותה ברצף כמה פעמים שרק תרצי:] אממ..עכשיו אני לא בבית, אז יצא לי להגיב קצת.. אגב,כשאני אחזור,אני רוצה שרשור עם כל התמונות החדשות [והמעלפוווווות
]של הראללל!!!!!!!!! אז..עכשיו אני אגיד קצת לכמה הודעות, ותדעו,שאני הכי מתגעגעת שבעולם.. מטומטמיה-אני כבר אדבר איתך בקשר לאהממ אהממ.....|שורקת|
אז.... אוהבת אתכן המון המון, לורנושית:]

simhit

New member
לורנושיתתתתת ../images/Emo10.gif ../images/Emo214.gif

יוהוו עצוב |בלוןמפוצצוב| אני מתגעגעת אלייייייייייייייייך!! ואני רוצה להראות לך כבר את כול ה"יצירות" החדשות
וכתבת "כשאני אבדר את המחשב"
אוהבתותך המוניםם
נ.ב: את חסרה מאוד לאגודה למען הניצלוש והשירשור (ה.ל.ה.ו
)

מ א מ י2

New member
סתומייה!!!!11 ../images/Emo219.gif

תדברי איתי במסרים מתישהו בקשר לאהמאהמ :]

0o0o loren o0o0

New member
../images/Emo55.gifשמחית & לוטן-כנסוו!!!!!!!!!1

אני מה זה מתגעגעת... ורוב הסיכויים שמחר המחשב יעבור פורמט..!!
יוהווווו
אמממ..אבל..תגידי.. יש לי מלא תמונות של הראל בתיקייה שלו.. ואני רוצה לשמור אותה על דיסק או משהו.. אחרי זה אני אוכל להעלות אותה למחשב במקום לחפש את כל התמונות מחדש?
האאמ-לוטן.. אני עוד אדבר איתך, בינתיים חשבתי על עוד כמה רעיונות להאמהאמ שלנו
[לאמגלות מזה
] ושמחית..גמאני הכנתי לך יצירות[""] אבל הן גמכן שמורות ואני לא יודעת איך אני אעלה אותך אחרי זה למחשב.. הקיצר..לונוראא!! נעיקר שהמחשב שלי יחזור לחיים,ומהר!! [וואי וואי כמה אני חופרת.. חח אני משלימה על כל הזמן האבוד
] אוהבתתת המוני המוניםם!!!!!!

simhit

New member
גנבת יוהויים שכמותך ../images/Emo46.gif ../images/Emo65.gif

+
סתאאאאאם!
התגעגעתיי אלייךךך תני חיבוקקקקקקקקקקק

idanias

New member
נצלש-הפורום החדש של מיה דגן../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

הנכם מוזמנים לפורום(בקרוב הרישמי בעזרת השם
)של האחת והיחידה: מיה דגן
<יום שני הקרוב ערוץ 22 "גומרות הולכות" בהשתתפות מיה דגן אחריי יאיר לפיד
> <ב30.11 מתחילה העונה החדשה של התכנית הקורעת ביותר "מועדון לילה" בהשתתפות מיה דגן
> אז אם בא לכם להצטרף לפורום של מיוש אז אתם מוזמנים בכייף
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1639

למעלה