אנשים!!!!!11 ../images/Emo219.gif
התגעגעתי המונים!!!!!!!!!11111 רק אתמול אחי לקח יוזמה והחליט לקחת ת'מחשב שלי לפרמוט
התגעגעתי כ"כ!!!1111 [מי שלא מכיר אותי והחדשים-ברוכים! אני לוטן,11,יבנה,אני יותר ותיקה ממכם מוהאהאהא!!!!11
] אז,קודם כל-יוהוו לכם
*גנבה שכמותי
* אני אספר לכם מה היה לי בטיו"ש :]- 1.יום ראשון-הפסקת פיפי וכל השאר
2.פארק גולדה-אכילה,נגיעה בכלב נגוע ותפיסת דגים בעזרת תפוחים
3.עין עובדת-הליכה ליד נחל צין (מזעזע השפיריות שם בגודל פיל :|),מאי הופרתה בידי היעלים בן ונדב
. 4.מהצהריים עד הלילה-דיונות בניצנה,נעקצתי ע"י דבורה בפעם השניה!!!111

הא,ועשינו קפיצה מחולות משותפת

,והיה סיפור קורע לב,עזבו XDD 5.הגעה לאכסניה,הפלא' שלי החליט לדבר רוסית. אולי בגלל שהמנהל שם היה רוסי? P: ,עכבר באחד החדרים. עכשיו,בלילה,מכירים ת'עוגיה הזו-אוראו? אז ילד אחד בא מהכיתה שלי לחדר שלנו וירדן כל הזמן אמרה אוראו ואז היא צחקה ואמרה אוראו. בערך כמו שכבשה תתחיל לדבר ותאמר אוראו P:. ב1-3 היינו עירות,הצקנו לילדים בחדרים וכו' ^^' ירדן סיפרה לנו "דולי" (בטוח שאתם מכירים) והיו לי סיוטים P: היום השני- 1.פארק-הכנת פיתות!!!!!!11 P: 2.רכיבה על גמלים-היה ק ו ר ע !!! וכיף! קראתי לנאקה שלנו ניצנה P: [מעניין למה XD] 3.שבטה-עיר קדומה&הצגות&יין (טוב,בעצם נתנו לנו תירוש
) 4.חזרה הביתה P:::: קיצקץ היה כיף!!!1 התגעגעתי המונים,אני לא יודעת אם אני אהיה פה הרבה יותר..אני מאמינה שאחזור לפה יותר!!!11 *לחדשים-זה שאני עושה "!!!!!111" זה לא אומר שאני פקאצה,אני לא,אני נהנת לעשות ככה

טוב,תספרו לי מה חדש,טוב?! ומצטערת על ההודעה החדשה P: