אנשים תתפללו!

spag

New member
אנשים תתפללו!

אחד משלנו נמצא עכשיו תחת לחץ מהישיבה והרבנים. מתקשרים לאנשים חשובים לו ומפעילים לחץ. תתפללו! גועל נפש. שקרים. אנא יהוה הושיעה נא!

n oy

New member
אני מתפלל אני מתפללת(מאיזהשהוא שיר)

שהוא מאוד דפוק אבל זכה באיזה משהו הרבה הצלחה נוי.

תפילה :

לטוב שביקום. אותו טוב, המתגלם בכל ההצלחות, השמחות ושאר הדברים החיוביים. אנא לו יהי ואותו אחד משלנו, המצוי בצומת מכריעה להמשך חייו, ימצא עצמו מצליח בדרך שמחה וחיובית עבורו וידע אך טוב. וכן שאר מחשבותי הטובות, שאין לפרטם כי רבים הם, אחכה, אצפה ואייחל להגשמתן. ==== מאמרות צדיקים : אפילו גנב על פי המחתרת מתפלל שיצליח במשימתו

בן הצבי

New member
אותה אמרת חכמים במילותיה המקוריות:

"גנבא אפום מחתרתא רחמנא קריא".

יש ברשותי

נייר עמדה בעניין, ששרשרת כאן בפורום על האינטואיציה, אם תחפץ אשלח לך.

ואצלך SPAG הכל בסדר?

עד שנתפלל על חברך, צריכין אנו להתפלל עליך, לא כן? אלא שסמוכין אנו עליך שתעשה מה שטוב לך ולא מה שטוב לנו, וכן הוא הדין בחברך שאם יחפוץ להישאר שם מן הדין שכך יעשה ואל ישעה אלוהים לתפילותינו.

בן הצבי

New member
הלחץ הולך וגובר..

אותו אחד משלנו מוזמן לשבת אצל מישהו חשוב ויקר לו... והכל למען מסכת השכנועים. הוסיפו בתפילותיכם לאלוהי האתאיסטים!!

Le Fay

New member
להקיש בעץ יעזור? טפו-טפו

איפה העובבי הזה כשצכים אותו! תגיד לחבר שאמרתי, שיהיה קודם כל ישר עם עצמו ורק אחר כך עם האחרים. כמו שהאחיין המתוק שלי אומר: אני עושה "כן" בראש, מחייך ואומר "בטח!" ואז גם כולם אוהבים אותי וגם אני הולך ועושה מה בראש שלי.

spag

New member
יא מאנייק!

זו פעם ראשונה שאני מקלל בפורום מכובד שכזה! לך תז***, כולם יודעים בדיוק מי אתה ומה אתה...שאספר מה התכניות שלך הלילה? בפעם האחרונה שדיברתי איתך - הזהרתי אותך. הפעם הגזמת - לייזר , תחסמו אותו. מי דיבר איתך בכלל?! אמרתי לך בפעם הקודמת שאף הודעה שלי בפורום לא מתייחסת אליך ושאני לא רוצה שתגיב - וככה סיכמנו! עכשיו אני אפר את הצד שלי בהסכם: קבלו קישור לתמונה של קלאסיק. --- צחוקים, דאחקות...

spag

New member
../images/Emo24.gif חבר'ה

צחקתי...
פשוט - הבנאדם מנסה לעצבן אותי ולא מצליח אז החלטתי לעשות לא טובה ולהתעצבן - למען שלום בית.
אל תקחו את זה רציני.
אוהבים אותך ק ל א ס י ק

spag

New member
ו...

למי שלא הבין - לא! זו לא התמונה של ק ל א ס י ק

עופרה1T

New member
מה זאת המחמאה הזאת עם התמונה?

קלאסיק במציאות נראה יותר גרוע. סתם צחקתי חולה עליכם :)))

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif:-

מה הקטע?

אם ישתכנע הלז לחזור לדתו ואמונתו אז מה הבעיה ואם לא ישתכנע אז הוא רק יצא מחושל מזה.

spag

New member
הבעיה:

שלאנשים האלה יש כח עליו. כח - כמו שלחלק מהיוצאים יש הורים שיכולים להפעיל עליהם לחץ כואב. רגשית. והבעיה - שעכשיו האנשים האלה עלולים להכאיב לו בעזרת הכח הזה.

Umberto Eco

New member
צודק

הלחץ הוא ביטוי אמיתי לכאב שמרגישים הסובבים, שיגרום אם יצא. בהצלחה בכל מקרה!! |מזיין תשכל|

למעלה