אנשים תתעוררו!!!!!

NaaMuna

New member
אנשים תתעוררו!!!!!

הנה שאלון חביב..שאולי יעורר אתכם קצת.. שם: גיל: הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם: השיר שאני הכי אוהב בעולם: הזמר שאני הכי אוהב בעולם: הזמרת שאני הכי אוהב בעולם: הלהקה שאני הכי אוהב בעולם: תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם: הערוץ שאני הכי אוהב בעולם: המקום שאני הכי אוהב בעולם: הייתי רוצה לחזור לגיל: הייתי רוצה לקפוץ לגיל: תחביבים: אתרים מומלצים בארץ: אתרים מומלצים במחשב: יש לך קומונה/פורום/אתר? תן תכתובת!: המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב: כשאהיה גדול...: הדבר האחרון שאכלתי: הדבר האחרון ששתיתי: הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה: האיש האחרון שצעקתי עליו: האיש האחרון שהייתי אצלו בבית: האיש האחרון שישנתי אצלו: האיש האחרון שגיליתי לו סוד: האיש האחרון שחיבקתי: האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה: ת(ה/ע)נו.... לילה טוב..ושב"ט..[=

yaeli87

New member
אני ../images/Emo9.gif

שם:יעלי גיל:18 הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם:אחותי השיר שאני הכי אוהב בעולם:guns n roses-november rain הזמר שאני הכי אוהב בעולם:רון הופמן הזמרת שאני הכי אוהב בעולם:הממ לא יודעת הלהקה שאני הכי אוהב בעולם:סינרגיה דה..וגאנז תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם:חברים הערוץ שאני הכי אוהב בעולם:22?[הייתי אומרת 24 אבל כבר לא] המקום שאני הכי אוהב בעולם:ת"א
הייתי רוצה לחזור לגיל:15 הייתי רוצה לקפוץ לגיל:15 חח תחביבים:ריקוד בעיקר אתרים מומלצים בארץ:ת"א! אתרים מומלצים במחשב:היידפארק! יש לך קומונה/פורום/אתר?המפ..לא תן תכתובת!:אין אבל המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב:אהבתי אנגלית
כשאהיה גדול...:תחום הבמה איי הופ הדבר האחרון שאכלתי:עכשיו אני אוכלת לחמניה עם חומוס הדבר האחרון ששתיתי:שוקו
הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה:מה זה השטויות האלו? האיש האחרון שצעקתי עליו:ידיד שלי האיש האחרון שהייתי אצלו בבית:ידיד שלי האיש האחרון שישנתי אצלו:דודה שלי האיש האחרון שגיליתי לו סוד:חברה שלי האיש האחרון שחיבקתי:ידיד שלי האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה:ידיד שלי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

סינטטית

New member
צ'ינצ'ילההה

שם: אור גיל: 16 וחצי הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם: גפן
השיר שאני הכי אוהב בעולם: [: הזמר שאני הכי אוהב בעולם: גפן
הזמרת שאני הכי אוהב בעולם: אפרת גוש הלהקה שאני הכי אוהב בעולם: סינרגיה!!!
תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם: השמיניה והפיג'מות! הערוץ שאני הכי אוהב בעולם: VOD?
המקום שאני הכי אוהב בעולם: כל מקום שיש הופעה של סינרגיה[: הייתי רוצה לחזור לגיל: לחזור? אני יותר רוצה להגיע לגיל...18. הייתי רוצה לקפוץ לגיל: 18!!!!! תחביבים: לישון, לנגן, לשמוע מוזיקה, חברים, מחשב, הופעות, וכו' אתרים מומלצים בארץ: www.synergis.co.il ו..איך לא http://4677.hydepark.co.il אתרים מומלצים במחשב: הא? יש לך קומונה/פורום/אתר? לא תן תכתובת!: - המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב: לא אוהבת כשאהיה גדול...: אני אהיה צנחנית
הדבר האחרון שאכלתי: אנרג'י! הדבר האחרון ששתיתי: מים הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה: הפיג'מות האיש האחרון שצעקתי עליו: אמא? האיש האחרון שהייתי אצלו בבית: הממ האיש האחרון שישנתי אצלו: יעל נראה לי [: האיש האחרון שגיליתי לו סוד: הממ האיש האחרון שחיבקתי: יעל
האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה: נראה לי שבת דודה שלי חחח

NaaMuna

New member
שלייייייייי!

שם: נעמה גיל: 16 וחצי.. הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם: אימא...
השיר שאני הכי אוהב בעולם: HERE WITHOUT YOU-3 DOORS DOWN הזמר שאני הכי אוהב בעולם: עבריייייי
הזמרת שאני הכי אוהב בעולם: קלי קלארקסון.. הלהקה שאני הכי אוהב בעולם:סינרגיה...ובית הבובות!! הכי בעוולללםם! תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם: אין לי "הכי"... הערוץ שאני הכי אוהב בעולם:2..ככה זה כשיש שני ערוצים..
המקום שאני הכי אוהב בעולם:הצפון.. הייתי רוצה לחזור לגיל:אממממ..רוצה להישאר בת 16 וחצי..תמיייד הייתי רוצה לקפוץ לגיל: 18..רק בגלל שמסיימים ללמוד...! תחביבים: לנגן בגיטרה...המהממממת שלייי
אתרים מומלצים בארץ: הר ברך....(מסלול מומללץ) אתרים מומלצים במחשב:אין לי.. יש לך קומונה/פורום/אתר?לא... תן תכתובת!:אין לי.......... המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב:אין כזה............. כשאהיה גדולה...: אני אגיד לכם מה אני אהיה.. הדבר האחרון שאכלתי: אוכל טעים של אימא.. הדבר האחרון ששתיתי: מיםם.. הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה: אנאערףףף.. האיש האחרון שצעקתי עליו: המדריכה שלי..היא עצבנה אותי קצת..
האיש האחרון שהייתי אצלו בבית: נ האיש האחרון שישנתי אצלו:א האיש האחרון שגיליתי לו סוד:נ האיש האחרון שחיבקתי:צ האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה:ה...וואיי זה היה כואב..
יומעולה לכולםםם!!

NaaMuna

New member
אהבתי את שיתוף הפעולה המלא של כל

חברי הפורום בשאלון!! כל הכבוד חבר'ה!! אוווףףףףף..תתעוררווווו..עורו עורו!!

me and just me

New member
תורי :)

שם: הילה גיל: 17 וחצי הבן אדם שאני הכי אוהב בעולם: המשפחה שלי... השיר שאני הכי אוהב בעולם:פפפפפ oceano- josh groban הזמר שאני הכי אוהב בעולם: ממ דילמה בין ג'וש גרובן לרון הופמן.. הזמרת שאני הכי אוהב בעולם: ממממ סלין דיון. הלהקה שאני הכי אוהב בעולם: כרגע, סינרגיה :) תוכנית הטלויזיה שאני הכי אוהב בעולם: ערוץ 3 :) ליגה :) הערוץ שאני הכי אוהב בעולם:סטאר וורלד. המקום שאני הכי אוהב בעולם:כל מקום טבעי וירוק. הייתי רוצה לחזור לגיל: 5-6 הייתי רוצה לקפוץ לגיל: 25 תחביבים:, ספורט, אמנות, אומניות הבמה, סוסים, קפוארההה אתרים מומלצים בארץ: מומו, פאני אתרים מומלצים במחשב: יש יותר מדי יש לך קומונה/פורום/אתר? לא. תן תכתובת!: אבל אין! המקצוע (בלימודים) שאני הכי אוהב: ספורט :) כשאהיה גדול...: יהיה לי ג'קוזי בבית! ותאומים! הדבר האחרון שאכלתי: צ'יפס. הדבר האחרון ששתיתי: מיץ תפוזים הדבר האחרון שראיתי בטלויזיה: אולימפיאדת החורף האיש האחרון שצעקתי עליו: דורון, אחרי שהוא דפק לי כדור שלג בראש. האיש האחרון שהייתי אצלו בבית: מירית :) האיש האחרון שישנתי אצלו: מירית :) האיש האחרון שגיליתי לו סוד: דניאליייייייי האיש האחרון שחיבקתי: אמאל'ה שילי :) האיש האחרון שהחטפתי לו וואחד-סטירה: דורון, הוא זרק עלי שלג!

למעלה