אנשים תתעוררו!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ב בל בל New member 21/11/02 #3 כי ככה, תראה כמה זמן עבר מאז שמשהו כתב פה, אז החלטתי שאני אכתוב, כי אולי יש אנשים שמסתכלים ואומרים שאאין להם על מה להגיב אז אין שרשורים אז אני פתחתי חדש! בכל אופן מה המצב איתך?
כי ככה, תראה כמה זמן עבר מאז שמשהו כתב פה, אז החלטתי שאני אכתוב, כי אולי יש אנשים שמסתכלים ואומרים שאאין להם על מה להגיב אז אין שרשורים אז אני פתחתי חדש! בכל אופן מה המצב איתך?
Z Zack DA New member 21/11/02 #4 בסדר גמור הייתי כל היום בת"א עשיתי מבחני התאמה לחיל מודיעין. די עייף... מה קורה איתך ? היית במפגש ?
A amitay646 New member 21/11/02 #5 מה קורה בל בל מתוקה? (התעוררנו) שי ואמיתי כבר ערים מקווים שאת עדיין ערה ושמישהו יענה לנו סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מה קורה בל בל מתוקה? (התעוררנו) שי ואמיתי כבר ערים מקווים שאת עדיין ערה ושמישהו יענה לנו סוף סוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ב בל בל New member 21/11/02 #7 איזה מן זמן מוזר אתם מוצאים לכם להתעורר , עד שאתם התעוררתם אני כבר יצאתי לטייל עם הכלב... בכל אופן, אם אתם פה או אחר כך, אז מה שלומכם? אני מקווה לדבר איתכם יותר מאוחר (בלילה או משהו כזה ) יום טוב !!! וסופשבוע נעים - איזה כיף כבר סופשבוע!!! ענבל
איזה מן זמן מוזר אתם מוצאים לכם להתעורר , עד שאתם התעוררתם אני כבר יצאתי לטייל עם הכלב... בכל אופן, אם אתם פה או אחר כך, אז מה שלומכם? אני מקווה לדבר איתכם יותר מאוחר (בלילה או משהו כזה ) יום טוב !!! וסופשבוע נעים - איזה כיף כבר סופשבוע!!! ענבל