אנשים - תתעוררו

אנשים - תתעוררו

דקה לפני שאני פורשת מהפורום רוצה להביא לכם מבחר ציטוטים של רויטל33 1. קוראים לי רויטל, אני בת 34 פסיכיאטרית.... אמא לשני שהיא כבר עולה לכיתה ח´. מיום 3/8 שעה 4:17 2. לפני רבע שעה קיבלתי טלפון מהבוס שלי שאמר לי שאני צריכה להשתתף באיזה כנס שנופל על סוכות (שימו לב לשעת פרסום ההודעה!!!) מיום 3/8 שעה 22:53 3. תשמעו מה קרה לי, היום האחות הראשית במחלקה שלי זו שאחראית על סידור עבודה פרסמה את הסידור עבודה ומה אני מגלה שאני עובדת בערב ראש השנה. אחות ראשית "מחלקת הוראות" לרופאים???? מיום 4/8 שעה 00:37 ומיום 5/8 שעה 23:21 4. מצאתי מישהי שמוכנה לעבוד בערב חג כי במילא הילדים שלה אצל האקס אבל האחות הראשית סרבה כי היא אומרת שבגללשהיא בהריון אי אפשר שהיא תהיה הרופאה היחידה. 5. מצאתי לה אז מישהו אחר שהוא הומו ואין לו בדיוק משפחה ... אז מצאתי עוד מישהו ושוב היא אמרה לי שלא ושוב היה תרוץ חולני. 6. אז הלכתי לועד ??????????????? אני לא "גשש בלש" אבל, סיפורים כאלו, מבחינתי, עושים צחוק מהאיטיליגנציה של משתתפי הפורום בו הם מתפרסמים. צר לי, אין לי כל כוונה לקחת חלק בקרקס הזה. פניתי אל ניצת במסר, לצערי, לא קיבלתי כל תגובה. ותחשבו על זה

שחף 1

New member
מתלבטת ../images/Emo24.gif

ראי בבקשה את המסרים שלך הנושא בטיפול

מתלבטת אחותי הבולשת../images/Emo45.gif

כן החשש לא היה רק אצלך כמובן אבל שחקת אותה והיו לך את הביצים שחופשי התחיל להוציא שוברת ביצים שכמותך

מתלבטת

במקום לכעוס ,אולי פשוט נהגי בהתאם לצו ליבך? צר לי כי את חושבת לעזוב כיוון שמישהי/ו מנסים להתחזות. זה אינטרנט ומה לעשות,יש כאן גם אנשים לא ישרים... אז מה? תתני להם לנצח? ואולי כדאי שתתריעי כפי שהתרעת,ומבחינתך לא תתיחסי למתחזים? הרי בדרך זו הם יעלמו - כאשר אחרים יתעלמו... מעבר לכך,צר לי יקירתי,אך אני כרגע בתקופה לא קלה בחיים ואיני יכולה להיות זמינה לפורום כל הזמן... אני מגיעה למחשב רק פעם ביומיים,אז מה? לא יכולים להסתדר בלעדי? אני בטוחה שכן,אל תעשו ממני כזאת גדולה,כי אני לא,גם בידכם לשמור על הפורום ולהמשיך להנות ממנו. אני מקווה כי לבסוף תחליטי להשאר עמנו... לי בכל מקרה יהיה חבל אם תעזבי.

הבהרה

ידוע וברור לי כי פורום הנו "מקום ציבורי" אליו יכול להגיע כל מאן דהוא ואין כל אפשרות למנוע כניסתם של מתחזים/מתחזות לעיתים מועלות סוגיות היפוטטיות, ואין בכך כל פסול, אם מעלה הסוגיה מציין זאת בדרך הצגת הבעיה/סוגיה פורום זה "מאוכלס" באנשים מבוגרים אשר עיניים בראשם וכאשר מגיעה מי שמתיימרת להיות פסיכיאטרית ומציגה בפנינו הצגה זולה כשכל מילה זועקת זלזול באינטיליגנציה של כל אחת ואחד מאיתנו ואנו מעדיפים שלא לראות את הדברים, על כך זעקתי אינני מתיימרת להיות חכמה מאחרים אולם, כאדם בוגר אשר נמצא בפורום כדי לחלוק מנסיוני עם אחרים, להיעזר בחברים בפורום, אינני מסוגלת ולא רוצה שיתייחסו אלי באופן שיציג אותי באור מכוער (ואני בהחלט משתדלת לנקוט בלשון עדינה כדי לא לפגוע באיש מהנוכחים) והיה ובדבריי אלו נפגע מישהו מכם, על כך התנצלותי הכנה והמלאה ולך ניצת, מאחלת מכל ה
כי התקופה אותה את עוברת בימים אלו תסתיים במהירות ועל הצד הטוב ביותר. ולנו, חברי הפורום, מאחלת כי להבא נשכיל להבחין בין עיקר לתפל, בין מי שבאמת משתף לבין מי שמנסה ללעוג המשך ערב נעים לכולנו ושוב - אם במילה או משפט פגעתי במישהו/מישהי - התנצלותי הכנה והמלאה מראש, שכן, אין בדבריי כל כוונה לעשות כן

למעלה