אנשים תתעוררו....

קולאז

New member
אנשים תתעוררו....

אני מחזירה עוד משחק לחיים, משחק שצבר המון תגובות אבל חלקכם/רובכם לא הייתם וחשבתי שיהי נחמד לשחק אותו שוב... שמות של שירים שהם גם שמות של אנשים... לדוגמא השיר "הבלדה על חדווה ושמוליק". אתם מוזמנים להתחיל...!

המממ

New member
קולאז´ הקולאז´ית...

תני לנו קצת לנשום עם המשחקים שרצים פה... הם עוד לא נגמרו... אנחנו טובעים...

קולאז

New member
וואו פעם ראשונה שאני מקבלת כזאת

תגובה! אם אתם רוצים אני אפסיק לכתוב בכלל... המממ היקרה אל תיקחי לי את הכיף בלהעיר את הפורום... בייחוד שלא היו פה אנשים ותגובות חדשות... הפורום באמת שלא טובע!

music dude

New member
יש כמה...

אריאל הורוביץ - רנה אריאל הורוביץ - איה יגאל בשן - סיוון אטרף - ענבל ריקי גל - בני ילד רע.....

עוד-

אני חולם על נעמי- חדווה ודוד (הדוגמא שלך הזכירה לי). נועה של הים- יזהר אשדות. גולית- כוורת. הרצל- להקת גייסות השיריון. גבריאל- עופרה חזה. מרי לו- צביקה פיק. לא בטוחה: הנסיך הקטן- גידי גוב (זה תואר, אבל אולי בכל זאת). פלמ"חניק- פלטפוס (גם תואר וגם מערכון, לא שיר). ארצנו הקטנטונת- רמי קלינשטיין

Alanis Morissette

כל השיר הוא על חברים מהעבר מת´יו ג´ונתן טרנס מרקוס לו נראה לי שאין יותר חברים.. סליחה אם שכחתי מישהו העיקר שאת ג´ונתן לא שכחתי! ויש גם את רוקסן (u don´t have to put on the red light!) ויש שיר שקוראים לו "מיקי" של אחת צעירה בשם לולי אם אני לא טועה מה עוד? רוני. ג´סיקה. אורי (ואת זה אני זוכרת מהפעם הקודמת
) יש אחת בשם amigone שזה שיר של הגוגו דולס. (am i gone?
) אממ זהו..

t@li

New member
הממ..

טוב, ביטלס ולאונרד כהן <ויש מספיק:> מישל לוסי ג´וד יוקו אנה ריטה סוזן מריאן ויש את מיסס רובינסון רוזמרי אילנה ג´קי אלה טוב זהו בינתיים :)

הנה עוד כמה

נגה- חנן יובל גלי - נועם קניאל גידי - שרון לישיץ אורי - אחינועם ניני (בן לו היה לי, ילד קטן) אליפלט טוליק - אושיק לוי מיצ´ל - מיקה קרני ולנטינו- גלי עטרי אגדת אופליה - יהודית רביץ ליבי רוצי שמוליק עופרה - אורי פיינמן יאללה לך הביתה מוטי my sharona -the knack elenor rigby - beatles angie - rolling stones claire - gilbert o´sullivan ביקו - פיטר גבריאל (לכבודו של סטיבן ביקו, מתנגד לאפרטהייד בדרא"פ) לוקה - סוזן וגה רוקסן - פוליס come on eileen - dixy´s midnight runners והידעתם שישנו גם שיר בעברית על נער מקסיקני חביב בשם "חוזה לך ברח"?

מקבץ סיימון אנד גרפונקל

so long frank lloyd wright cecilia to emily, whenever i find her richard cory me & julio down by the schollyard wake up little susie

ונזכרתי בעוד כמה קטנים

רוני - גזוז אלינור - זוהר ארגוב אנה - משינה יוסי, ילד שלי מוצלח תוכי יוסי - אריק איינשטיין פמלה - בועז שרעבי מאיה- שלום חנוך הבלדה לגברת כבר ואדון כמעט - יהודית רביץ במסיבה אצל גידו - רמי קליינשטיין מיכאל - אתי אנקרי

למעלה