אנשים תתעוררו!!!!

אנשים תתעוררו!!!!

הפורום מת! אתם באמת רוצים שהנהלת הפורומים יסגרו אותו לאלתר? כי זה מה שיקרה כשהם יראו שאין כאן פעילות. המנהלת של הפורום עשתה הכל כדי שהמקום הזה יצליח. תחרויות, שאלונים, קישורים וכו'. היא אפילו הצליחה להשיג את אמא של ג'ף!!!! שהסכימה לענות על שאלות חברי הפורום, וכל מה שהיא ביקשה זה שתעלו לכאן את השאלות שלכם באנגלית....וכלום!!! זה לא שיש לכם המון תעסוקה. הרי רובכם הגורף בחופש כרגע. אז אם אתם רוצים להציל את הפורום תראו נוכחות. תפתחו פינות, תעלו נושאים לשיחה, תביאו לינקים לקליפים שלו או של אמנים אחרים שאתם אוהבים, דברו על משמעות השירים שלו, הטקסטים שלו, המוות שלו, ההשפעה שיש למוסיקה שלו על חייכם... לי יהיה מאד חבל לראות את המקום נסגר. מה אתכם?

KNS

New member
דעה...

קודם כל, רוב הדברים שאמרת - הם נכונים. אני לא חושבת שזה עניין של תעסוקה [למרות שיש אנשים שדווקא כן עובדים מבוקר עד ערב כמו לימודים, כמוני] אני פשוט חושבת שאין כל כך על מה לדבר... לא הייתי בימי הקומונה וגם בעבר כשהפורום היה פעיל, אז אני לא יודעת אילו נושאים כבר הועלו פה ואילו נושאים לא הועלו פה, ואם נדבר על נושאים שהם לא קשורים לג'ף, אז....זה לא פורום ג'ף באקלי. אני כן חושבת שזה רעיון טוב לדבר על המוזיקה של ג'ף, טקסטים שלו וכל מה שציינת למעלה, מצד שני, כמו שכבר אמרתי, אני לא יודעת על אילו נושאים כבר דיברו פה. מקווה שיעלו פה רעיונות טובים לפינות חדשות...נשתדל...

למעלה