אנשים...תראו....

עכשיו גם מצאתי...../images/Emo101.gif../images/Emo53.gif

אתר עם תמונות נדירות שאי אפשר לפתוח אותן אם אתם לא חברים באתר! ונראה לי שזה עולה כסף! מי שרוצה לנסות להוציא תמונות בהגדלה מוזמן לבדוק פה ! אני מצרפת תמונה אחת שאהבתי!

הנה תמונה של סמי...../images/Emo68.gif

אבל אותה מצאתי באחד הפורומים שבהם מצאתי את הקישור לאימי'ג ובגלל זה היא מוגדלת... אין לי מושג איך הגדילו אותה שם...אבל שאלתי אותם בכל זאת!

אני מקווה שכולכם תקראו..../images/Emo88.gif

אני לא מצליחה לפתוח את הקישור אז אם עוד מישהו לא מצליח, צירפתי צילום של המכתב ותנסו לפתוח את הקישור!

CAMILABENJA

New member
אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ידוע כמה שמועות מסתובבות סביב כל הסיפור הזה, אבל אם היא הולכת, דייז נהרסת סופית. הם ילכו ויהרסו סופר קאפל עם המון מעריצים?! הם יראו את הירידה ברייטינג אם זה יקרה!!!!!!!

למה הם רוצים שהיא תלך?!?

קנסו ללינק שצירפתי בהודעה שפותחת את השירשור ותחתמו!!! זה מאוד חשוב!!!

soapsfan

New member
1.זה רק שמועה

2.יש מיליון תאוריות בנוגע לעלילת הרוצח,אז מה הלחץ 3.אני באמת לא חושב שעצומה תעזור 4.ימ"ח שרדה בלי קריסטיאן לפני,והיא תשרוד איתה גם אחרי אבל בכל מקרה אני יחתום עוד מעט

i love gina

New member
הלינק לא עבד לי..

בכל אופן, לא נראה לי שיפטרו את קריסטיאן... וכמו שאמרת, אם כן, עצומה לא תעזור בהרבה, אבל תביאו לינק תקין ואני יחתום...

יש לי הפתעה עצובה בשבילך!

זאת לא רק שמועה! וגם עם כן, חשוב שכולנו נחתום כדי שהאנשים שצריכים לראות את העצומה יראו איזה קהל צופים ומעריצים וכמה רייטינג הם הולכים להפסיד אם כריסטיאן תעזוב! בבקשה מכם, תפיצו את העצומה בכל פורום אפשרי ותחתמו עליו בעצמכם! חשוב מאוד שה"גאון" שחשב על הרעיון הזה יראה את גל ההתנגדות שהרעיון שלו מעורר בעולם ובכל מדינה שבה הסידרה משודרת! אני יודעת שאם הדמות של הופ תעזוב את הסדרה אני לא ימשיך לראות אותה עוד הרבה אחרי זה! זה כבר לא יהיה אותו דבר! אני מצרפת פה את הקישור בשנית ומתחננת שתחתמו ותבקשו מכמה שיותר אנשים לחתום למען כריסטיאן!!! כדי שלא יקחו לנו חלק מאוד חשוב מימי חיינו! שלא יקחו את כריסטיאן שלנו!!! זאת שאנחנו כל כך אוהבים! הנה הקישור: http://www.petitiononline.com/Bope/petition.html בבקשה, תקדישו רק כמה דקות מזמנכם לקרוא ולחתום על העצומה, כדי שאם דבר כזה יקרה, נוכל לפחות להתנחם בעובדה שניסינו לעשות הכל! העצומה למען כריסטיאן פה!

טוב....../images/Emo91.gif

אני ישמח עם זאת רק שמועה, ועוד יותר ישמח עם היא תתברר כמה שיותר מהר כלא נכונה! עד אז, בבקשה תחתמו!!!

CityGirl9

New member
נראה לי לא מציאותי לחלוטין...

אבל בכל זאת אני יחתום( ליתר ביטחון )

AsHtOn GiRl 3

New member
מה רשום שם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

חחח אין לי כוח לקרוא.......

למעלה