עכשיו גם מצאתי...../images/Emo101.gif../images/Emo53.gif
אתר עם תמונות נדירות שאי אפשר לפתוח אותן אם אתם לא חברים באתר! ונראה לי שזה עולה כסף! מי שרוצה לנסות להוציא תמונות בהגדלה מוזמן לבדוק פה ! אני מצרפת תמונה אחת שאהבתי!
ידוע כמה שמועות מסתובבות סביב כל הסיפור הזה, אבל אם היא הולכת, דייז נהרסת סופית. הם ילכו ויהרסו סופר קאפל עם המון מעריצים?! הם יראו את הירידה ברייטינג אם זה יקרה!!!!!!!
2.יש מיליון תאוריות בנוגע לעלילת הרוצח,אז מה הלחץ 3.אני באמת לא חושב שעצומה תעזור 4.ימ"ח שרדה בלי קריסטיאן לפני,והיא תשרוד איתה גם אחרי אבל בכל מקרה אני יחתום עוד מעט
זאת לא רק שמועה! וגם עם כן, חשוב שכולנו נחתום כדי שהאנשים שצריכים לראות את העצומה יראו איזה קהל צופים ומעריצים וכמה רייטינג הם הולכים להפסיד אם כריסטיאן תעזוב! בבקשה מכם, תפיצו את העצומה בכל פורום אפשרי ותחתמו עליו בעצמכם! חשוב מאוד שה"גאון" שחשב על הרעיון הזה יראה את גל ההתנגדות שהרעיון שלו מעורר בעולם ובכל מדינה שבה הסידרה משודרת! אני יודעת שאם הדמות של הופ תעזוב את הסדרה אני לא ימשיך לראות אותה עוד הרבה אחרי זה! זה כבר לא יהיה אותו דבר! אני מצרפת פה את הקישור בשנית ומתחננת שתחתמו ותבקשו מכמה שיותר אנשים לחתום למען כריסטיאן!!! כדי שלא יקחו לנו חלק מאוד חשוב מימי חיינו! שלא יקחו את כריסטיאן שלנו!!! זאת שאנחנו כל כך אוהבים! הנה הקישור: http://www.petitiononline.com/Bope/petition.html בבקשה, תקדישו רק כמה דקות מזמנכם לקרוא ולחתום על העצומה, כדי שאם דבר כזה יקרה, נוכל לפחות להתנחם בעובדה שניסינו לעשות הכל! העצומה למען כריסטיאן פה!