אנשים תקשיבו!! אם בית שמש זוכים בתל-חי...אז משה מסתפר!!... אז תצביעו לבית שמש...בשביל שמשה יסתפר...
A ASTAR3 New member 10/1/06 #1 אנשים תקשיבו!! אם בית שמש זוכים בתל-חי...אז משה מסתפר!!... אז תצביעו לבית שמש...בשביל שמשה יסתפר...
W who is this New member 11/1/06 #2 יאללה אנשים.. זה למען מטרה חשובה.. בשביל זה אני מוכן להצביע בית שמש!!
0 0 דרורוש 0 New member 11/1/06 #4 מה זה????? איזה פרובוקציה בשקל!!! אתם יודעים מה?? אם ברקן מנצחים אור גולני עושה החלקה בשיער!!!! מה אתם אומרים??
מה זה????? איזה פרובוקציה בשקל!!! אתם יודעים מה?? אם ברקן מנצחים אור גולני עושה החלקה בשיער!!!! מה אתם אומרים??
T t i t u s h New member 11/1/06 #7 למה אור אני חושבת שיהיה לך יפה פן או החלקה.. חוץ מזה אם זה יגרום לכם לאנשים להצביע לברקן אז מה אכפת לך..?! נ.ב.. נהינתי אתמול לשבת איתך במשך שעה וחצי!! באמת צריך לעשות את זה שוב!
למה אור אני חושבת שיהיה לך יפה פן או החלקה.. חוץ מזה אם זה יגרום לכם לאנשים להצביע לברקן אז מה אכפת לך..?! נ.ב.. נהינתי אתמול לשבת איתך במשך שעה וחצי!! באמת צריך לעשות את זה שוב!
ג גולנציקית New member 12/1/06 #9 גמני נהנתי מאוד מאוד אפילו צריך לעשות ככה עם כל המדריכים בכיף לשבת לאכול לדבר ככה על החיים...
M MS6 New member 11/1/06 #8 לא פרובוקציה.. הסברתי למדריכים כמה חשוב גביע תל חי והם רצו משהו בתמורה להשקעה... הסכמתי להסתפר.