אנשים תקשיבו רגע

אנשים תקשיבו רגע

לאור המצב שבלינק התפרקו אני אומרת שאלון סיכום אז הנה זה הולך ככה... מהו ה-שיר של בלינק שהכי אהבתם אי פעם בכל תולדות בלינק? מי הכי אהוב עליכם מכל הלהקה (כולל תקופת סקוט)? מהו השיר הכי שנוא עליכם בכל תולדות בלינק? מי אתם הכי שונאים מהלהקה (כולל תקופת סקוט)? איזה דיסק אתם הכי אהבתם שלהם? איזה קליפ הכי אהבתם? מהי התמונה הכי אהובה שלכם של בלינק אי פעם(צרפו אותה אם יש)? אתם חושבים שהם אי פעם יחזרו? :/ תודה. להתראות לכם....ולהתראות בלינק

אויאויאוי יערה :)

מהו ה-שיר של בלינק שהכי אהבתם אי פעם בכל תולדות בלינק? לא יודעת, כל הזמן זה משתנה אצלי.. אממ.. נוט נאו ואסטנייה אבל עכשיו בעיקר זה וונדי קליר ודייסנטרי גארי :)
מי הכי אהוב עליכם מכל הלהקה (כולל תקופת סקוט)? אני אוהבת את כולם.. אבל טומיייייייייי. האעהעא.
מהו השיר הכי שנוא עליכם בכל תולדות בלינק? אממ... לא נראלי שיש כזה.. בעצם... אממ.. גוינג אוואי טו קולג'? לא יודעת אני תמיד מדלגת עליו. בלע.
מי אתם הכי שונאים מהלהקה (כולל תקופת סקוט)? אף אחד.
איזה דיסק אתם הכי אהבתם שלהם? אממ.. פעם היה טייק אוף, עכשיו יותר בלינק-182 וצ'שייר קאט. [עאמ מאי יש לי דה ז'ה וו. XD] האעהעא אבל בעיקרון אני אוהבת את כולם.
איזה קליפ הכי אהבתם? כולםםם!!!111 אבל באמת כולם, מה.
מהי התמונה הכי אהובה שלכם של בלינק אי פעם(צרפו אותה אם יש)? יש כל כך הרבה.. אממ... אבל תמונה שהייתי ממסגרת היא זאת. :) [העאהעאהא יש לי 643 תמונות שלהם!!!11 מי מכורה??? מיייי??]
אתם חושבים שהם אי פעם יחזרו? אממ... בטוח שלא, אבל יהיה איחוד עוד כמה שנים.
[זורו מאגניב אחושלוקי. D:]

may90

New member
XDD ידעתי שזה מוכר כשקראתי את זה

מישלגחכידחגל'ה

may90

New member
../images/Emo10.gif

מהו ה-שיר של בלינק שהכי אהבתם אי פעם בכל תולדות בלינק? הממ אין מה שהכי אהבתי אבל הכי כיף לי לשמוע בכל מצב שאני זה אולוויז מי הכי אהוב עליכם מכל הלהקה (כולל תקופת סקוט)? טוםםםם חעחע מהו השיר הכי שנוא עליכם בכל תולדות בלינק?
מי אתם הכי שונאים מהלהקה (כולל תקופת סקוט)? טראוויס (גרגלגרגל) איזה דיסק אתם הכי אהבתם שלהם? טייק אוף
איזה קליפ הכי אהבתם? כמובןןןןןןןןןןןןןןןןן שדמיט מהי התמונה הכי אהובה שלכם של בלינק אי פעם(צרפו אותה אם יש)? אי אפשר כי יאן מנהל אז זה לא מעלהת מונות
ואין אחת אתם חושבים שהם אי פעם יחזרו? לא בוהו
C YA BLINK

יואויאויוא יערה! :)

מהו ה-שיר של בלינק שהכי אהבתם אי פעם בכל תולדות בלינק? לא יודעת, כל הזמן זה משתנה אצלי.. אממ.. נוט נאו ואסטנייה אבל עכשיו בעיקר זה וונדי קליר ודייסנטרי גארי :)
מי הכי אהוב עליכם מכל הלהקה (כולל תקופת סקוט)? אני אוהבת את כולם.. אבל טומיייייייייי. האעהעא.
מהו השיר הכי שנוא עליכם בכל תולדות בלינק? אממ... לא נראלי שיש כזה.. בעצם... אממ.. גוינג אוואי טו קולג'? לא יודעת אני תמיד מדלגת עליו. בלע.
מי אתם הכי שונאים מהלהקה (כולל תקופת סקוט)? אף אחד.
איזה דיסק אתם הכי אהבתם שלהם? אממ.. פעם היה טייק אוף, עכשיו יותר בלינק-182 וצ'שייר קאט. [עאמ מאי יש לי דה ז'ה וו. XD] אבל אני אוהבת את כולם.
איזה קליפ הכי אהבתם? כולםםם!!!111 אבל באמת כולם, מה.
מהי התמונה הכי אהובה שלכם של בלינק אי פעם(צרפו אותה אם יש)? יש כל כך הרבה.. אבל אם הייתי צריכה לבחור תמונה למסגר היא בטח הייתה זאת. [העאהעהעאהעא יש לי 643 תמונות שלהם!!!11 מי מכורה??? מיייי??]
אתם חושבים שהם אי פעם יחזרו? בטוח שלא, אבל יהיה איחוד.
[זורו מגניב אחושלוקי. D:]

RoY Circa182

New member
....גמני!

הכי אהוב...כמובן אדמס סנוג' וגם...איי מיס יו הכי אהוב...אממ טום..מארק...וטראוויס (?) הכי שנוא...יש כמה נראה לי...בתקופת סקוט לא חסר הכי שונא....סקוט, כשהוא עזב הם נהיו משו רציני הדיסק שאני הכי אוהב...אנמי כמובן.... הקליפ הכי אהוב...כנראה שזה כול המצחיקים...אבל גם אדמס סונג'... התמונה...יש הרבה לא חסר =\ הם מלכים... אממממ יחזרו....לפחות גורם לעצמי לחשוב ככה

COW COW

New member
לאאאאאאאא.... (הורסת חיים)

מהו ה-שיר של בלינק שהכי אהבתם אי פעם בכל תולדות בלינק? משתנה בלי סוף. נכון לעכשיו Dancin' With Myself מי הכי אהוב עליכם מכל הלהקה (כולל תקופת סקוט)? טום מהו השיר הכי שנוא עליכם בכל תולדות בלינק? כל מה שאחרי שיר מספר 6 באלבום האחרון. מי אתם הכי שונאים מהלהקה (כולל תקופת סקוט)? אי אפשר איזה דיסק אתם הכי אהבתם שלהם? מארק טום אנד טראוויס שואוו איזה קליפ הכי אהבתם? אול דה מהי התמונה הכי אהובה שלכם של בלינק אי פעם(צרפו אותה אם יש)? הלינק|http://www.wippit.com/images/songs/Blink-182-2.gif|סלינק| אתם חושבים שהם אי פעם יחזרו? לא יודע מקווה שכן
|

may90

New member
אההההההההההההה

אז ככה עושים לינק?! אני רוצה לנסותתתתתתת www.something.com

Sk8erJS

New member
:'(

מהו ה-שיר של בלינק שהכי אהבתם אי פעם בכל תולדות בלינק? מאן אוברבורד... שיר מושלם! מי הכי אהוב עליכם מכל הלהקה (כולל תקופת סקוט)? טוםםם ברור... מהו השיר הכי שנוא עליכם בכל תולדות בלינק? אני יודע!? מי אתם הכי שונאים מהלהקה (כולל תקופת סקוט)? סקוט... יצא הומו איזה דיסק אתם הכי אהבתם שלהם? אנמה וטייק אוף.. איזה קליפ הכי אהבתם? אולוויז.. איך לא?! מהי התמונה הכי אהובה שלכם של בלינק אי פעם(צרפו אותה אם יש)? פייי לא חסר.. אתם חושבים שהם אי פעם יחזרו? זה פשע לקוות?! I Love You Blink-182!!

למעלה