אנשים תעזרו!!!

silverpunk

New member
אנשים תעזרו!!!

תגידו איפו אפשר לקבל דואר אלקטרוני חוץ מהאתר הרשמי ואם אפשר אז שכל בן-אדם יפרסם משהו שונה מודה אל עזרתכם.

Ran-182

New member
מצטער, לא הבנתי

תוכל לפרט יותר? איזה דואל? של מי? איזה אתר?

Ran-182

New member
רגע

אתה רוצה את הדואלים של חברי הלהקה? כנס לעמוד הקישורים של הפורום, יש שם אתרי מעריצים של בלינק, באחד האתרים (חייזירים קיימים נקודה נט) יש שם את מה שאתה מחפש

silverpunk

New member
תודה

ועוד משהו. תגיד יש לך אתר של בלינק? ואם כן אתה יכוך להביא לי לינק בבקשה. לפני כמה ימים אמרת שיש לך שירים נדירים של הם אז גם לי יש אז יש סיכוי שנוכל להיתחלף או משהו כזה?? דרך ftp

Ran-182

New member
>>>

אני בדיוק בימים האלה בסיומו של האתר שלי Blink-182 IL אתר מעריצים לבלינק-182, בעברית. שם יהיו וידאוים, מילות השירים, תמונות, ביוגרפיה של חברי הלהקה, וכמובן, את כל השירים של בלינק. עם האמ-פי-3 יש לי קצת בעיה, בשרת שלי (F2S.COM) אין כ"כ הרבה מקום. האתר שלי כולל המון גרפיקה, וידאו, המון דפי HTML קבצי זיפ ועוד, ככה שאני מנסה למצוא שרת איכסון אחר לשירים. כשיהיה לי, אתה תדע על זה, כמו כולם :) בנתיים תוכל להוריד את השירים בלי שום בעיה עם התוכנה Audiogalaxy תוכנה מעולה
את הרשימות של כל השירים של בלינק תוכל למצוא באתר הרישמי של הלהקה בעמוד דיסקגרפיה (עם הסמין של הCD). בהצלחה

Josie

New member
גם אני

התחלתי לבנות אתר בעברית לבלינק! אבל לוקח לי שנייייייייים לכתוב את כל המילים, כי משהו דפוק במחשב שלי, ולא הצלחתי לעשות קופי ופייסט ועוד כל מיני עצות שחברים נתנו לי... אתם יודעים מתי התחלתי אותו? בחופש הגדול... אבל זה האתר הראשון שלי, ואני לא ממש מבינה בזה אז בטח הוא יצא חרא...

למעלה