אנשים תעזרו לי!!!!

muldercrushed

New member
אנשים תעזרו לי!!!!

אני ממש מתוסבכת... מצד אחד אני רוצה לקרוא את התסריט של הסרט ולראות תמונות ולקרוא תהודעות שלם ומצד שני אני לא רןצה ספויילרים... (התחלתי להתמכר מסביבות אמצע העונה השניה כי כשזה היה משודר בטלעד הייתי קטנה מידי (היום אני בת 13...) אז ראיתי כשזה היה בaxn)

Gilliana

New member
קודם כל - ברוכה הבאה אלינו ../images/Emo140.gif

ועכשיו - לענייננו: אכן סוגיה קשה. יחד עם זאת, אולי יעזור לך לדעת שכל מודעה המכילה ספויילר מסומנת ככזו כאשר אנחנו לוקחים בחשבון כספויילר כל מה שהוא מעבר לסוף העונה השלישית. מצד שני, אכן יש כאן הרבה דיונים שנשענים על ארועים מתקדמים יותר ואלו לא מסומנים כספויילרים. מכיוון שכך, ואם את באמת רוצה להמנע מכל שמץ של רמז לגבי העתיד לבוא, אל תקראי את ההודעות הקודמות. תעלי נושאים משלך ואני מבטיחה לך שכולנו נשתתף ונתרום כמיטב יכולתנו. מה דעתך?

muldercrushed

New member
תודה רבה!!

מאוד נחמד ששמים לב אלי!! זה הפורום הראשון שמקבלים אותי בזרועות פתחות אז תודה רבה!!

1Shir

New member
אז מה בעצם את רוצה? עצה?

זה תלוי בך אם להיחשף לספויילרים או לא. אני באופן אישי לא מהמתאפקים, אבל כל אחד והאופי שלו. אם את רוצה שנשים סימני ספויילר, אין בעיה. רק תגידי ונקפיד לשים.

muldercrushed

New member
כן זה יהי נחמד!1

אתם הפורום הכי מתחשב שאי פעם נרשמתי אליו אתם ממש חמודיעפם!!!

אין בעיה..

בכל מקרה כבר הזהרתי לפני כמה שבועות לשים ספויילרים. אנחנו משתדלים אבל לא תמיד זה יוצא. אז סליחה מראש...

למעלה