אנשים תעזרו לי

אנשים תעזרו לי

יש לי חבר ואני אוהבת אוהבת אותו הכי שבעולם. אבל עכשיו ראיתי בחור שאני מכירה מפעם ופשוט נדלקתי עליו אנלא מסוגלת להפסיק לחשוב עליו ולהסתכל עליו.כאילו אני לא רואה אפחד אחר עכשיו חוץ ממנו .ואני יודעת שאין לי מצב איתו בגלל כל מיני סיבות חוצמזה שאני בכלל סגורה ומאוהבת בחבר שלי. איך אני מוציאה לי אותו מהראש?????

שומר 23

New member
יש פיתרון

אם את בטוחה שאת רוצה להיפטר מלחשוב עליו.. יש לכל אחד בעולם מעלות וחסרונות קחי חסרון אחד או שניים של האובייקט ותרחיבי לך אותו הוי אומר להשניא אותו עלייך.. לא מומלץ אבל עובד.

חושב19

New member
זה באמת בעיה רצינית!

זה שיש לך חבר אומר שאת הולכת אחרי התאוות/יצרים שלך. ואי לכך כשאת רואה בחור שיותר עושה לך את זה, בעצם אין שום סיבה שלא תלכי אחריו. אותו דבר גם אחרי שתיתחתני. פתאום תיראי מישו יותר חתיך/קול/עשיר/מושך או כל זה ביחד.. למה שלא תלכי אחריו? למה שלא תהני מהצד? אז נששמה, לא באתי ליאש אותך, אבל תתחילי לבנות את עצמך, להתגבר. ללמוד להגיד לעצמך ``זה?? לא!!`` הנה, זה ההזדמנות לבנות תשלב הראשון בסולם האישי שלך.. בהצלחה!

שומר 23

New member
בהצלחה כמובן

אבל זה בדיוק מה שהיא אמרה שהיא לא מצליחה להגיד לעצמה ``סטופ``

חושב19

New member
רק הראתי לה ש..

יש לה סיבה טובה להשים את ה`סטופ`. מכיוון שלא מדובר רק על נאמנות לחבר מסויים, אלא על בניית החיים.. אגב, אח, יש`ך משו אישי נגדי?

חושב19

New member
פשוט זכיתי לקבל תגובות חריפות שך

בכמה מקומות. כנראה סתם צירוף מיקרים.. סבבה אחי,..

אני מחזק את דבריו של חושב...

לא את דבריך שומר ואם אמרתי שאני מסכים לדבריו של מישהו זה לא אומר שאני צריך ממנו משהו...

חושב19

New member
תודה, יוסל..

אגב זה דברים שכתבתי יותר לעצמי מאשר לההיא ששאלה..

תראי...

אני אחרוג ממנהגי בדרך כלל אני לא מגיב בנושא הזה אבל הפעם מכמה סיבות אחרוג- לדעתי אין דבר שהוא באמת קשה קושי נפשי ורוחני תארי לעצמך שהיו מציעים לך 4 מליון דולאר בשביל לא להתעסק עם הבחור שאת חושבת עליו ודאי שאחרי כמה ימים הוא היה יוצא לך מהראש וכך זה בכל קושי בשביל מוטיב חזק כמו כסף או כל דבר חומרי אדם שוכח הרבה מהקשיים שלו אז אם כן זה עניין פסיכולגי עם קצת רצון חזק והתמקדות במטרה ובפרט שאת אוהבת את הבחור שלך תוכלי לצאת מזה [יש לציין שאני בכלל נגד חבר וחברה].

ועוד דבר שאולי יכול לעזור...

תשני את הניק ``מוטרפת מאהבה`` זה נשמע לא טוב כאילו כל הזמן זה מה שיש לך בראש בנים ובנים דייייי כבר זה נזק תפנימי את דבריו של חושב הוא נשמע בחור חכם...לילה טוב!

למעלה