אנשים תעזרו לי

אנשים תעזרו לי

חברת חשמל שלחו לי מכתב שהם מנתקים לי את הזרם אם לא אשלם להם עד סוף החודש, הבעל שלי עזב את הבית לפני חודש והלך לגור עם החברה שלו פרגיה בת עשרים ושבע, בחורה תל אביבית עם לוק של אחת ממחנות הפליטים של רצועת עזה,הולכת עם כל מיני שרשורים על הצוואר הבן שלי חזר בתשובה הוא נהיה חסיד ברסלב ואשתו לא מעונינת שאני אקח את הילדים לגן הבוטאני ואני כדי לצמצם הוצאות לא מפסיקה לאכול גזר גמדי,כל הוורידים שלי מלאים מיץ גזר, הבת שלי עברה לירושלים כי היא מצאה נקבה לסבית והיא אומרת שהיא לא רוצה לחזור אז מה אני יעשה יש עמותה לעזרה מגמילה לגזר גמדי ?

barr1969

New member
יש ויש

פעם אמרו שגזר טוב לעיניים, וסבתות דבורות אבל לא רק <גם ינטות, ושרהלות> חשבו שילד שיאכל גזר, לא יצטרך משקפיים. אחרי מחקרים הגיעו למסקנה, שבעיות ראיה לפעמים נובעות ממחסור בויטמין A, וכיוון שגזר עשיר בוויטמין זה, הוא יכול למלא את החסרים בגוף, ולשמור על ראיה כזו שנפגמה בגלל המחסור בוויטמין. הנמשל: מי שיש לו בגוף כמות גבוהה של וויטמין A והוא קצת רואי, לא יעזור לו לאכול גזר. מי שרוצה לגור פה בפורום בארבע ניקים שונים, לא תעזור לו עמותה לגמילה מגזר גמדי, הוא צריך למצוא חיים. מחזיר בתשובה 11, את הגיגי ימי השישי שלך, שכנראה אתה עומל לכתוב ממש ברגעים אלו, שרשר בבקשה לסבתא דבורה, ואל תשכח להחליף ניק, זה קצת פדיחה. <וזה לא מצחיק. אני יודעת שאתה מתגלגל מצחוק כשאתה קורא את מה שאתה כותב, ואפילו מגיב לעצמך "קורעעעעעעע אתה תותחחחחחחחח שולטטטטטט", אבל אלו בעיות הוויטמין די או בי 18 שלך, אותנו זה לא>

Sonic hedgehog

New member
שמעת פעם על אנשים כתומים

ויטמין A מומס בשמן וכך הוא נספג הוא לא דומה לויטמינים דוגמת C שממומסי מים והגוף יכול בקלות להפריש את העודף לכן יחסית קל לקבל עודף של ויטמין A שיכול לגרום לבעיות בריאותיות. סתם עובדה מעניינת.

סבתא דבורה

בגזר יש ביטקרוטן או משהו כזה [אני עייף] וזה צובע ת'גוף בצהוב אם יש לבעלך פרגיה אני ממליץ לקנות מנגל מאיכות טובה ואת הילדים לא לקחת לגן הבוטאני בשום אופן [קחי אותם לטישים שלנו\למפגשים של הילל] בגן הבוטאני יש יותר מידי סולידיות

uri80

New member
עזרה? בבקשה. תתפסי את אותו השרשור של

ליאורה והעכברים ושאר ירקות. חבל שתתפסי שרשורים של אנשים אחרים, אמיתיים ומעניינים קצת יותר.

הגזר יכול לשמש לעוד דברים .

ולכן אסור לאלמנה ללכת ושקית עם גזר בתוכו שמא יאמר הרואה ...

למעלה