אנשים, תיזהרו.

לומינגו

New member
אנשים, תיזהרו.

לנהגים חדשים, נהגים ותיקים, ונהגים לעתיד: לפעמים החוכמה בכביש היא לא לדעת לנהוג טוב. לפעמים החוכמה היא לדעת להתחמק מכל המשוגעים. בכביש אל תצאו צודקים, תהיו חכמים. כבר כמה שבועות אני נוהגת לבד, אחרי 3 חודשים מטורפים של מלווה, שבהם ההורים ממש השקיעו, נתנו לי כמעט כל יום לנהוג והרבה (בוא נגיד שכיסיתי אזורים נרחבים מארצנו הקטנטונת...) ודי השתפשפתי על הכביש. אבל מהיום שבו נכנסתי לאוטו לבד, קלטתי שפתאום כל האחריות עליי. אז אני רואה נהגים מטורפים. אני רואה נהגים צעירים פזיזים וחבל לי, חבל מאוד. היום נהגתי לתומי, ופתאום משומקום על המדרכה טרנזיט גדול יצא ברוורס מהיר משומקום וכמעט הוריד אותי מהכביש. אם לא הייתי שמה לב ומסיטה מייד את האוטו לנתיב הצמוד (אחרי שוידאתי שהוא פנוי, כמובן...) שני הטרמפיסטים שלי ואני כבר לא היינו פה. אז אנשים, שימו לב לאיך שאתם נוהגים, ושימו לב איך אחרים (!!!) נוהגים. אל תתנו לרגע אחד של חוסר תשומת לב לקחת לכם את החיים.

mikeyy

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ודבר חשוב --- אם צופרים לכם - אל תילחצו! תיסעו כמו שאתם יודעים, כמו שלמדתם. ואם רוצים לעקוף אתכם תנו להם... כבר נתקלתי (יום 4 שלי עם מלווה) בכמה משוגעים כאלה...

למעלה