אנשים, תגידו

xflil

New member
אנשים, תגידו

מי שבינכם מנגן על גיטרה.... לבלינק ממש אין תקציב שהסולן שלהם מנגן על פנדר מ-ק-ס-י-ק-נ-י-ת ?!!! וגם מישהו אמר לי על סקוויאר שזה בכלל מחפיש..אבל עזבו את הסקוואיר עכשיו נדבר על המקסיקנית

Ran-182

New member
כמו שאני זוכר

טום מנגן על פנדר STRATOCASTER. ויש שני סוגים של פנדר STRATOCASTER. אחת היא מקסיקנית (מה שיש לי, בין 2500 ל-4000 שקל) ויש את האמריקאית (מינימום 900 שקל, הדגם הכי זול), וכמו שאני זוכר, טום מנגן על פנדר STRATOCASTER אמריקאית. (כול הדגמים של הפנדר STRATOCASTER ניראים דומים, יכול להיות שהתבלבת)
וגם אם הוא כן מנגן על המקסיקנית, יכול להיות שזה יותר נוח לו. אחרי הכל, פנדר זה פנדר.

xflil

New member
אוי אוי אוי.......

אני רואה שמבינים גדולים בגיטרות אתם לא ! בוא אני אחדש לך ידידי... יש אכן 2 סוגים של פנדר... מקסיקניות ואמריקאיות..... האמריקאיות הן אלה על הרמה, הגימור יותר טוב, העץ, הכל... המקסיקניות עושיות מעץ פחות טוב גימור פחות טוב ואיכות ירודה יותר ואם המקסיקנית שלך עלתה 2500-4000 אז אמריקאית עולה 6000 שקלת (שזאת גנבה, אבל זאת ישראל...) ובוא אני אחדש לך עוד משהו לא כל מה שפנדר זה טוב......

Ran-182

New member
פדבר כלים

לא צריך להגזים, פנדר מקסיקנית היא טובה מאוד, אכן האיכות של העץ והמיתרים והצורה של הצוור פחות טובה מזו של האמריקאית, אבל זה גם משהו. שאני הייתי בכלי זמר בחדרה, הם נתנו לי לראות קטלוג של פנדר, הייתה שם גיטרה כמו שאני זוכר, האמריקאית, שעלתה בסביבות ה800 שקלים חדשים. פנדר מעולים, ניגנת פעם בבס שלהם? לא משנה איזה דגם, פשוט צליל ניפלא. אני אוהב אותם. לא יודע, לגבי טום, ניראה לי שהוא משתמש באמריקאית. מיילא, יש לי איזו תמונה שלו במחשב איפהשהו שהוא מראה את האוסף גיטרות שלו ושהוא "מנסה לבחור" עם איזו גיטרה ללכת להופעה הבאה. יום טוב

xflil

New member
אם ראית בכלי זמר אמריקאית ב-800 ש"ח

אז בטח לא היו לה פיקאפים

Sham 69

New member
זה משהו שגם אני ממש לא מבין ..

הבנזונה הזה מרוויח מלא כסף .. והוא הולך וקונה לי איזה פנדר מסריחה עם האמבקר עלוב אחד? מה זה החרא הזה? גם פנדר זה ממש לא לסגנון שלו ואני אישית לא אוהב גם סטרקוסטר במקומו הייתי הולך לקנות לי איזה Ibanez RG570 ועושה ביד כל היום.. אבל הוא אידיוט.

punk

New member
תקשיב../images/Emo5.gif

פנדר עשתה עם בלינק עסקה. פנדר נותנת לבלינק גיטרות חינם להופעות (זאת סיבה שטום שובר כמעט כל הופעה גיטרה) ובלינק מפרסמים את הגיטרות. למשל: ילד קטן ומסכן רואה את בלינק מנגנים על פנדר. יום אחד הוא התחיל לנגן על גיטרה ומה הוא קנה? פנדר, בגלל שלבלינק יש פנדר. הוא רוצה פנדר בדיוק כמו של טום. ככה הם מרוויחים כסף ובלינק מקבלים כמה שהם רוצים גיטרות. חוץ מזה לבלינק יש תקציב ולכל אחד בלהקה יש טריליאנתה כסף! ויש להם מערכת כבל לגיטרות מיוחד, הוא אלחוטי והוא עולה טונה כסף. אני מנגן על סקוויאר, ואני מסתפק בזה. לך תאכל בננה

HelloweeN

New member
לא נראה לי

שאתה מסתפק בסקוויר, אלא אם כן אתה מנגן פחות משנה.. חרא של גיטרה.

punk

New member
אני מנגן שנתיים וחצי

מה לעשות? אני חוסך לחדשה אני רוצה לקנות גם בס

HelloweeN

New member
נו אתה רואה?

אולי אתה מרוצה ממנה עכשיו, אבל כשתיהיה לך גיטרה חדשה, היא תשנה לך את כל התפיסה לגבי סקוויר. אבל ת´כלס, מה אני מבין ??? אני בכלל מתופף ! אבל יצא לי לשמוע דעות של הרבה גיטריסטים שניגנתי איתם על הסקוויר.

josie1

New member
מה זה משנה???

בואו נגיד ככה,אולי אין לי מושג על גיטרות(אין לי מושג על גיטרות!) אבל מה זה משנה? אחרי הכל,בלינק הם הלהקה שאני אוהבת ואני לא אוהבת אותם לפי הגיטרות,כמו שאני לא אוהבת אותם בגלל הצבע של התחתונים שלהם (דוגמא לא טובה,לא חשוב...) אז בסוף באמת מה להתווכח על זה...

למעלה