אנשים תגידו... מה עם ציונים?? לא עבר מספיק זמן??? לא מגיע לנו?????
א אלכסשה1 New member 11/5/08 #2 עבר אבל הם לוקחים את הזמן ולי כבר יש בתכנון 2 מבחנים לעשות שוב במועד ב' וזה רק אני, או שעוד אנשים לא מבינים כלום בפילוסופיה, והשחזור של המבחן-מפחיד?!
עבר אבל הם לוקחים את הזמן ולי כבר יש בתכנון 2 מבחנים לעשות שוב במועד ב' וזה רק אני, או שעוד אנשים לא מבינים כלום בפילוסופיה, והשחזור של המבחן-מפחיד?!
D dzemaili New member 12/5/08 #4 יש להם שבועיים עפ"י מה שאני יודעת יש עד שבועיים להחזיר ציונים. כלומר ,לדעתי, עד סוף השבוע יש ציונים...
יש להם שבועיים עפ"י מה שאני יודעת יש עד שבועיים להחזיר ציונים. כלומר ,לדעתי, עד סוף השבוע יש ציונים...
א אלכסשה1 New member 12/5/08 #6 אהה אתה לא יודע? הרי התרגיל הזה קשור בעוד כמה מקצועות.. לכן את הציון בדידקטיקה נקבל יחד עם הציון של העבודה המעשית, ככה היא אמרה. כי זה בא יחד עם 10 מערכי השיעור שאנחנו אמורים להגיש.
אהה אתה לא יודע? הרי התרגיל הזה קשור בעוד כמה מקצועות.. לכן את הציון בדידקטיקה נקבל יחד עם הציון של העבודה המעשית, ככה היא אמרה. כי זה בא יחד עם 10 מערכי השיעור שאנחנו אמורים להגיש.
E ErrEzS New member 12/5/08 #7 וואלה לא ידעתי... בלי שום קשר חסר לי חומר לעולמם של החכמים אני אתקשר אלייך מחר..............