אנשים .. תגידו לי

JUVENTINI

New member
אנשים .. תגידו לי

קורעוז הזה סותם לי כל פעם את כל הפורום .. אני אוסר עליך לכתוב הודעות בפורום זה .. נעל !!! תעשי משהו בנידון !!! זה מציק לי בטירוף .. הכי מציק !

PsiChO

New member
אני מסכים איתך במאה אחוז!

אם קורעוז לא ישפר את התנהגותו. צריך לסלק אותו מהפורום הזה! זהל א יכול להיות שהוא סתם כותב שטויות, לאנשים עם בעיות רציניות.

Levinzone

New member
אני לא חושבת שלזה היא התכוונה..

אני לא מצליחה להפעיל את הפורום בממשק החדש... הוא עולה עם ארורים..וכן זה קורה מההודעה של קורעוז והלאה... וזה די מציקקקקקק אבל לזכותכם יאמר שהפורום עלה היום מהר מאוד לעומת הרבע שעה של אתמול...

luka

New member
אני בממשק הישן

וזה ממש ממש מעצבן, זה הקטע הזה שמתחילים להתרגל למשהו טוב ואז חוזרים לישן שאף לא שמת לב שהוא כל כך גרוע ואז פתאום הוא נראה לך ממש גרוע!! קורה לכם?!

Levinzone

New member
אני חזרתי לחדש

כי הישןמציק לי..אבל אני רואה הודעות חדשות בלבד... גרר קורעוז הזה

PsiChO

New member
איזה כיף לי...

אני משתמש בממשק הישן... הוא הרבה יותר נוח!

JUVENTINI

New member
מסקנה

להוציא את קורעוז להורג ! מה זה השם הזה בכלל ? :) מצטער אם אני משדר שנאת יתר .. אבל אין לי שום דבר נגד קורעוז .. חוץ מזה שהוא סותם לי את הפורום ! לכן אני חושב שצריך להוציא אותו להורג .. כמו עוד כמה אנשים בעולם שאת שמם לא אפרסם כאן (אולי בגלל שזה עם שלם .. )

נעל

New member
נעל משאירה את הדיון, ומנסה לפנות אל קורעוז

שיעשה משהו עם הכתובת שהוא משאיר כל הזמן בסוף כל הודעה, יכול להיות שהיא זו שתוקעת את תפוז, ואז נעל חייבת למחוק את ההודעה. שינסה להוריד את הלינק, אולי זה יעזור. לפורום טוב יותר, נעל ;-)

למעלה