אנשים תבדקו את זה

MEIMIS

New member
אנשים תבדקו את זה

זה חשוב תגידו לי איך הגרפיקה של האתר... כן כן אני יודע זה לא אתר של גרפיקה אלא של אומנות לחימה (אתר עם תוכן)... אבל תגידו מה אתם חושבים כי אני עוד מעט ממלא אותו בתוכן

aiki-freak

New member
מקווה..

שבשיטה שלכם יש יותר תוכן מאשר באתר כפי שהוא עכשיו... האמת...אני חושש אפילו לגלות מה יהיה כתוב שם... קרב מגע בשילוב עם אייקידו?????? חזור שנית???? ולמה השיטה נקראת אייקי??? מה רע ב"סתם אייקידו" למען השם? אייקי-פריק תמהה בחשש מסויים...

MEIMIS

New member
יש המון תוכן...

אמרתי שהאתר ריק מתוכן!!! אני רוצה לדעת איך הגרפיקה... זה לא קרב מגע בשילוב עם אייקידו... המאמן שלי מדריך גם קרב מגע ואייקידו ב(קבוצות נפרדות) מהקרב מגע... אייקי- העמותה לאומנות קרב ישראלית נגד אלימות רחוב... הבעיה... זה לא אייקידו זה אומנות קרב ישראלית נגד אלימות רחוב... שלא יהיה לך חששות

aiki-freak

New member
אייקי = העמותה

לאומנות קרב ישראלית נגד אלימות רחוב?? ואני לתומי חשבתי שאייקי זה "הרמוניה עם כוח החיים האוניברסלי"... נו טוב, תמיד יש הפתעות בחיים...

MEIMIS

New member
כן.. הממ....

זה הפירוש ביפאנית... של איי קי איי = הרמוניה קי = כח אבל אין קשר בין כל הדברים... מה שאנחנו מלמדים זה אומנות קרב ישראלית נגד אלימות רחוב - מיסודו של אימי ליכטינפלד כמובן שהמאמן שלי הכניס המון שינויים למשל שילב דברים עם אייקידו קצת מהדברים בכל תרגיל שנגמר נגד שתיים יש לך טאי סבאקי ובדאן 2 מתחיל להיות אייקידו - ניקיו איקיו שיואנאגי... וכל המכות צוקי אומוטה (זה מכה?) ואיזה עוד יש שזה בא מצד הגוף... אנחנו משלבים בתוך אייקי גם טיפה אייקידו... כי המאמן שלי רואה את זה כשילוב יפה מאוד... וזה דווקא בסדר.. בדאן 2 כמובן שנכנס גם קאראטה ג´יוג´טסו ג´ודו האבקות יונית רומית הממ... כמובן אייקידו... לא אמרת לי מה דעתך על הגרפיקה...

amir_aikido

New member
לא הבנתי

א.י.ק.י. אמור להסתדר כ- אומנות קרב ישראלית נגד אלימות רחוב , איך, בתור ראשי תיבות ? זה יוצא לי א.ק.י.נ.א.ר ואפילו אם תקצר תקבל א.ק.י. אז למה דווקא אייקי ? ואם מותר לי לשאול, בעקבות הדיון על שילוב של אמנויות לחימה לאמנויות חדשות. כמה זמן המורה שלך למד אייקידו שהוא משלב אותו בתוך האמנות ? לאיזה דרגה הגיע ? איזה סגנון הוא למד ? ואותן השאלות בקשר לשאר האמנויות שציינת שכלולות בפנים : קאראטה, ג´ו-ג´יטסו, ג´ודו, האבקות יונית רומית ... ובקשר לגרפיקה, יחסית לפשטותה היא עלתה אצלי נורא לאט והמלבן המרכזי לא יצא בדיוק בסדר בעקר בצד הימני שלו. תמשיך להנות באימוניך אמיר

MEIMIS

New member
הממ

הוא למד אייקידו אין לי מושג כמה זמן הוא דאן 2 iwama ryo tekemuzo aiki

נירש

New member
ממש נחמד!

אהבתי את העיצוב, צבעים טובים, פונט קריא (קצת נדוש) אבל סה"כ בסדר גמור. אני לא יודע אם אצל כולם זה ככה, אבל אצלי באקספלורר 6 הפינה הימנית העליונה של השטח הלבן הופיעה כמשוננת (שבורה). השמאלית היתה בסדר. מה זה "נזכור" באתר?

MEIMIS

New member
הממ.... לא קשור אקספלורר

המסך שלך לא על רזולוציה 600*800 ו... הממ נזכור איבדנו תלמידה נורא חשובה לנו שוש ריס ז"ל ושמה אנחנו נכתוב עליה

MEIMIS

New member
ד"א תודה על הטרמפ

למרות שאחרי זה איבדתי את עצמי שמה... ~) אבל לא נורא

נירש

New member
בכיף...

אתה מגיע לאימון הפורום הבא? כי אין לי בעיה לקחת אותך טרמפ שתלך לאיבוד גם שם :)

באותו מקום?!?! ../images/Emo5.gif

אתה רוצה שיעצרו אותנו על התרשלות בשימוש בנשק וסיכון חיי אדם, כלב, חתול, ציפור וכל מה שמסתובב בפארק?!
אם עושים סדנת קשתות (וחשבתי שעל זה סיכמנו כבר) האימון חייב להיות במקום המסודר כמטווח, כלומר מעבר למטרות לא מסתובב איש, ואין סכנה לבטחונם של העוברים ושבים - כי אין עוברים ושבים! בקיצור, את אימון הפורום השני נערוך בכפר-הנוער קדמה, כ-45 דקות דרומה לת"א, ליד צומת קסטינה. אחי, איתי, עובד שם, מדריך שם קשתות, ויש לו מטווח מסודר ומאורגן. לגבי איך להגיע - בהמשך. להתראות!

MEIMIS

New member
הממ חבל.. איך

איך אני יגיע?
גם ככה אני בא מרחוק מחדרה... ואין רכבות כנראה לשמה

ראה ההודעה "אימון פורום 2"

נראה לי הכי פשוט להגיע ברכבת לקרית-גת, ומשם במונית (10 ש"ח) לתחנה המרכזית בקרית-גת, ומשם כל האוטובוסים שמגיעים מבאר-שבע עוצרים בקסטינה. הוראות איך להגיע מקסטינה - בהודעה "אימון פורום 2". כמו-כן, אפשר לבדוק (דרך הפורום!) אם מגיעים עוד אנשים מהאיזור שלך - אולי תוכלו ליסוע יחד.

amir_aikido

New member
תוכל לענות גם על השאלות האחרות:

למה השם א.י.ק.י. מסתדר דווקא עם העמותה שלכם ? אני לא הבנתי את החירה. וכתבת שאתם לומדים עוד הרבה אמנויות לחימה, קראטה, ג´ודו ועוד, עד כמה המדריך שלך למד אותן ? (אני עדיין באותה הסקרנות) אמיר

MEIMIS

New member
הממ

בעיקרון זה אומנות קרב ישראלית... אבל זה לא נשמע יפה אז הוא הוסיף י והוא גם בגישה של אייקידו איי=הרמוניה קי = כח וככה המאמן שלי פשוט... לא יודע ככה הוא פיתח את השיטה והוא חגורה שחורה בכל המקצועות הוא תמיד נוסע לסימינארים בחו"ל... אנחנו עכשיו הולכים להוציא ספר עם כל התרגילים של אייקי זה הולך להיות ספר ממש ממש ברמה...

למעלה