אנשים... שרשור שירים

EEEBBR

New member
אנשים... שרשור שירים

תרשמו את 3 השירים שאתם הכי אוהבים

i love gina

New member
אוקי דוק... הנה שלי:

sugababes- in the middle sophie ellis bextor- mixed up world missy and jean- party to damascus זה שלושה שאני אוהב לרגע זה... הם הולכים ומשתנים על בסיס די יומי אני חייב לציין.....
עוד המלצות אנשים?

YANIVMC

New member
אם את/ה מתכוון/ת לשירים עכשווים

אז כך : מקום ראשון שלי : מראיה קארי - BRINGIN ON THE HEARTBREAKץ מקום שני: מדונה ובריטני ספירס - אין לי כוח לרשום תשם של השיר . ומקום שלישי - ביונסה ושין פול - בייבי בוי .... בקיצור כל מה שמתנגן באם טי וי בייס אני אוהב .

Darrens Girl

New member
3 שירים? אני לא יכולה לבחור 10!

בעע איך אני יבחר :S טוב מה שמתנגן אצלי הכי הרבה היום ואתמול זה Darren hayes- lost without you Savage garden- crash and burn evanescence- my immortal בגירסא של הקליפ אבל יש לי עוד איזה 50 שאני שומעת נונסטופ אז לבחור רק 3.. לא יודעת חח

שלי

Britney Spears Ft Madonna - Me Against The Music Berenice - I'd rather sleep alone Girls Aloud - Hopelessly Devoted To You ועוד אחד הייתי חייב Wyclef Jean - Party to damascus feat. Missy Elliott

TheImpactBoy

New member
יש המון, אבל בכול זאת.....

1. The Voice Within של כריסטינה
2. bryan adams - heven
3. El Bedo Del Final גם של כריסטינה

YANIVMC

New member
כפרה על הבחירה השלישית שלך ...

אתה יודע בטח למה אני רושם לך את זה , נכון ?

Juliann

New member
קל מדי....

clay aiken-invisible clay aiken-shine clay aiken-touch אני יכולה להמשיך כך עוד הרבה זמן אבל בטח הבנתם את הרעיון... החדשים של כריסטינה פינק וליליקס טובים גם.

שון פול ובלו קונטריל ו...

עכשו בזמן האחרון אני הכי שומע את שון פול ובלו קונטרייל עם BREATH אני שומע הרבה את סטייסי אורייקו (או אורייו לא זוכר) עם STUCK אני שונע הרבה את השיר הזה "IF U WANT ME TO STAY IL NEVER LEAVE מכירים?

flowers girl

New member
אוקי.. הנה..../images/Emo26.gif

1. כל הדיסק של כריסטינה (אני לא יודעת מה לבחוררר
) 2. Me Against The Music 3. Innocent Eyes

m L m

New member
שירים חדשים או בכללי?

אם שירים חדשים אז: dido-white flag black eyed peas where is the love shania twain - ka ching אבל אם זה בכללי אז: you've gat a friend - לא משנה איזה זמר- אבל לא בגירסה איטית (הגירסה הכי יפה היא של dive lives) shania twain - fron this moment Pink - Family Portrait זהו, זו הבחירה שלי.

נכון לעכשיו... ../images/Emo26.gif

Dido - Don't leave home The Rasmus-In The Shadows ובפינת השיר הישראלי המעצבן שפשוט דביק שרונה ודניאלה (המכוערות) פיק - השיר הזה הרשימה נתונה לשינויים כל שעתיים בערך..

למעלה