אנשים שקופים

Lagrangian

New member
אנשים שקופים

קורה לכם לפעמים כשאתם מנסים להרגיש אנשים ´באקראי´ להתקל באנשים קצת יותר שקופים, שכמעט ולא מרגישים אותם? על מה זה מורה?

יופיאל

New member
הדחקה או הסתרה

אני חושב שכשאדם לא רוצה להיות מודע לחלק ממנו , הוא מסתיר אותו , וזה גורם לו להיות "שקוף". אדם גם יכול להסתיר בכוונה את הרגשות שלו ולמסך את עצמו , כך שיראה שקוף. זה גם מתקשר למה שרשמתי על אבירי הג´די. כשאדם לא רוצה שיראו אותו , הוא יכול לא לשדר שום דבר ובכך להיות בלתי מורגש - שקוף.

שששלום

New member
הכל מניפולציות

רק ביטל האגו יכול להביא לשקיפות. כל דרך אחרת היא מיסטית. אדם שביטל את האגו יחוש זאת בקלות. לא לטעות בין מניפולציה לדבר האמיתי. אולי.

יופיאל

New member
המממ

לדעתי אדם שביטל את האגו שלו לא יהיה שקוף , אלא יקרין את האני האמיתי שלו , וכולם יוכלו להרגיש את הנוכחות שלו בלי שהוא יגיד מילה. אני חושב שהשקיפות שעליה אתה מדבר היא שקיפות אחרת

שששלום

New member
לאדם אין אני אמיתי

ברגע שמגיעים לאני האמיתי מבינים שהוא אחד עם היקום ולא בלתי נפרד. הקרנת האני האמיתי היא הקרנת העולם. אבל הוא יהיה שקוף במובן שלא נוכל לראות בו דבר מעצמו אלה רק את עצמנו. נסה ותהנה. אולי

יופיאל

New member
ביטול מוחלט?

לדעתי יש חלק מהאישיות שלך שתמיד נשאר , גם אם אתה מואר. אני לא חושב שצריך לשאוף לביטול מוחלט של ה"אני" כולנו חלקים קטנים של האחד הגדול , אך יש יחוד לכל אחד מאיתנו. כל אחד מביא איתו משהו לעולם שקיים אך ורק בתוכו. וביחד אנחנו מרכיבים את השלם. ולכן כשאדם מואר הוא יקרין את היחוד שלו יחד עם ההקרנה של כל העולם. ובנוסף , הוא ישמש גם מראה לאנשים , ויראה להם מה באמת נמצא בתוכם. אגב , למה אתה מסיים את ההודעות ב- "אולי" ?

Lagrangian

New member
מדובר על אנשים מהישוב

כאלה שעוברים ברחוב באקראי.. לא נראה לי שהם ביטלו את האגו שלהם. פשוט לא הצלחתי להרגיש אותם.. טוב , אולי זה הכל בולשיט

Talia E

New member
בוא נבהיר על מה אנחנו מדברים

אם מדובר על יכולת "העלמות", כלומר יכולת להיות במקום כלשהו מבלי שאנשים ירגישו בנוכחותך, אזי זו יכולת נרכשת (ובלימודי הקונג פו במקום שאני לומדת, זה גם חלק מלימוד הגנה עצמית בשלבים מתקדמים). הנה קישור למקרה שקרה לי לפני כמה שנים - ואני ממש לא העלמתי את האגו שלי... אם אתה מדבר על משהו אחר - אנא הסבר את עצמך.

למעלה