אנשים שצריך להרוג ...

ReiKo

New member
אנשים שצריך להרוג ...

-הילדים האלה שאתה נותן להם משהו ואז הם אומרים - "בלי החזרות ובלי לבכות" .. -כאלה שמנסים לדבר במילים גבוהות וחושבים שזה עושה רושם על מישהו -אנשים ש'אסור להם לפספס' שום פרק שיש בYES STAR -כאלה שעושים על האש רק ביום העצמאות -כל אלה שקשה להם לראות שבית"ר אלופה וממשיכים לזיין ת'שכל על זה -גברים שלובשים ורוד כי זה "באופנה" -אנשים ששמים את הנייר טואלט בשירותים עם הצד הפתוח לכיוון הקיר -אנשים שמסמנים בשולחן עבודה את האייקונים כדי להעביר את הזמן -אנשים שמכוונים פנס לסנטר שלהם ומנסים להפחיד -אנשים ששותים דיאט קולה -כאלה שכותבים באצבע על מכוניות מאובקות "תנקו אותי בבקשה" -אנשים שמעירים אותך בטלפון וזה טעות. -אנשים שאשכרה מפחדים מיום שישי ה-13 -אנשים שאומרים אחרי כל משפט `והמבין יבין` כאילו זה מעניין מישהו -אנשים שצוחקים לפני המבחן האוראלי באנגלית (והמבין יבין). -אנשים ששומרים מספרי אייסיקיו בזכרון של הפלאפון -אנשים ששמים ג`ל אחרי גיל 13 -אנשים שמוסיפים אותך במסנג'ר ושואלים מי זה. -את כל השמלאנים -יוסי אבוקסיס -אנשים שכותבים אשכולות כמו "אנשים שצריך להרוג" יאללה זדיינו חג שמח. האימפריה חזרה.

מאטפיקס

New member
עוד אנשים שצריך להרוג

אנשים ששואלים אותם "מה המזל שלך?" והם עונים - "מזל נאחס" בנות שמנות ששמות חולצות בטן נהגי אוטובוס מרירים אנשים שתוקעים לי רגליים בגב של המושב באוטובוס תום אבני

Jan22

New member
אנשים שצריכים להשמיד

*אנשים שמשדרגים פלאפון להכי חדיש כל שני וחמישי. *עורכי דין. *אנשים שקונים משהו ב-9.99 ומסתובבים אחרי זה שעות עם התווית . * אנשים שהולכים עם קצר בארבעים מעלות מתחת לאפס. *אנשים מעל גיל 20 שמוסיפים `וחצי` לגיל שלהם. *אנשים שמעירים אותך בטלפון וזה טעות. *חברים שמתקשרים ומעירים אותך ואומרים ''סליחה שהערתי אותך ,אבל ...'' *אנשים שמשחקים עם בארביות ,אנשים שלא מכינים קפה בפקודה ,טרולים שלא מביאים תולעים כשאומרים להם ( מוכר למישהו ...?) *אנשים שאומרים אחת לשלוש דקות תכלס ,אחושילינג ,ראסמי ,דוגרי ,'חושרמוטה . *אנשים שלא מורידים מEMULE כי זה לא אתי. *הפדרציה נגד הורדות פיראטיות aka הפדרציה עם העיניים הגדולות.

ReiKo

New member
עוד אנשים שממש צריך להרוג

- הבני זונות שהמציאו את המסנג'ר, אמאשלהם זונה בת אלף אלפי זונות!

Jan22

New member
עזוב ,אם כבר

צריך להרוג את זה שהמציא את הצליל של הICQ ,הצליל של קבלת הודעה חדשה ,ה HU HU ! אין ,זה פשוט מעצבן ברמות מטורפות !

ק ד ו ש

New member
כן

הנדנוד במסנג'ר, או האזעקת אש בעבודה שלי מעצבנים שבעתיים.

עוד אנשים שצריכים להרוג

-אנשים שקוראים שמספרים לך על החברים שלהם שאתה לא מכיר בשמם הפרטי. -בחורות שהולכות עם חזיה עם כתפיות שקופות. -אנשים שהולכים למועדונים עם חולצות סוף מסלול. -בנות שמתלהבות מלוחמים אחרי שהשתחררו. -אנשים שבאוטובוס ריק מתיישבים דווקא לידך -את המוכרי אוכל ברכבת. -את המקבצי נדבות ברכבת -אנשים שרושמים הודעות מפגרות בaway ב-ICQ

IrIsH BaBe

New member
...את המנהל שלי בעבודה.

ברוך השם יום ראשון אני סיימתי איתם ל-ת-מ-י-ד

למעלה