אנשים שלי!

mgirl

New member
אנשים שלי!

יכוליהיות שאני חוזרת לבני עקיבא, חבריא ב´!! YAY בשבילי!! היתה לי השבת שבת סמינריון והיה פצצה!! היינו במלון סול-מרין בנהריה, כי החליטו לצ´פר אותנו כי המלון עשה להם מחיר טוב ונתנו לנו מלון 4 כוכבים. הגענו די מוקדם (13:00 ביום שישי), התקלחנו והלכנו להתפלל ערבית ואז הייתה ארוחה, והאוכל היה ממש טעים! כולם שרו, הרסתי ת´גרון השבת, אבל היה מדהיייייים וואי איך אני אוהבת שבתות סמינריון! אח"כ הלכנו אני וחברה שלי לחדר של תמר, חברה שלנו מי´, שקיבלה חדר ממש יפה וגדול (הם השכבה שהמנהל שלנו, הרב הלפרין, הכי אוהב), ודיברנו שם שעתיים, אח"כ הלכנו לטיש, ואז חזרנו לחדר ודיברנו עוד עם חברות שלי מהחדר, והם השביעו אותי שאני אלך עוד כמה שבועות לבני עקיבא, הלכנו לישון ב1:30 בלילה, קמנו למחרת ב7:30, ב8:10 הלכנו לשחרית, התפללנו, הלכנו לארוחת צהריים ועוד פעם שרנו היה ממש כיף, ואז הלכנו למנוחה של שעתיים-שלוש, הייתי אצל חברה שלי מי´ עוד פעם, ישנתי חצי שעה, אח"כ קמתי והלכתי לסעודה שלישית, שרנו מלא שירים שקטים ואז היה ערבית והבדלה, ואח"כ היה את הקטע הכי הכי טוב בכ-ל השבת, ה-ה-ר-ק-ד-ה! רקדנו כמו משוגעות, כולם קפצו ואז עשו יבביי (איך כותבים את זה?!) וכולם השתגעו וקפצו והשתוללו, הלך לי הגרון מרוב שצעקתי את השירים! היה כ-ז-ה כיף!!!!! ובאוטובוס בדרך הבייתה ראינו עבודת נמלים... נכון שזה נורא עניין אותכם?!

../images/Emo24.gif

אותי עניין שנהנית, שהייתה לך אחלה של שבת ושיהיה בהצלחה לחזור לסניף :) אני חזרתי לא מזמן וטוב לי מאוד

mgirl

New member
תודה ../images/Emo13.gif

הקטע הוא שיש שם כמה בנות ממש ממש מגעילות וסנוביות, שגרמו לי לעזוב כבר 3 פעמים, כל פעם שחזרתי הם גרמו לי להרגיש לא נוח, אז בסוף לא חזרתי 3 שנים ועכשיו לחזור כשהם כבר ממש מגובשים זה פדיחות ביותר.

אז..?

שימי פס. בפשטות, גם אצלי זה נבע מחוסר תקשורת עם כמה מרכזיים בסניף והרגשת אי שייכות, אבל חזרתי כמו ילדה גדולה ועכשיו אני חלק מהסניף שלי, מרגישה שם מצויין אין אי נוחות וכולם מתייחסים יפה. שורה תחתונה-אנשים משתנים. גם את. תבואי פתוחה יותר, מעניינת, מעוניינת לשמוע. אדיבה,נחמדה. ככלל- למדתי שרק ככה זה עובד, עם חיוך טוב ורצון תוכלי לעשות הכל :) *אני כותבת את זה ע"ג הפורום ולא במסרים כי סתם חשוב שאנשים ישמעו שחיוך עוד עובד...

mgirl

New member
חיוך יש לי תמיד

זו אחת התכונות היותר חיוביות שלי, שאני לוקחת הכל בקלות ותמיד חיובית, וגם שאני לא מסוגלת להשאר ברוגז עם מישהי. זה נראה אצילי כזה ו´יה, היא לא ברוגז´, אבל האמת שזה פשוט בגלל שכשאני באה למחרת בבוקר לבית הספר, אני שוכחת שהייתי איתה ברוגז ומדברת איתה, ואז הכל הולך

גם לי...

בס"ד יש בנות בסניף שאני פשוט... לא יודע מה להגיד בדיוק אבל בוא נגיד שאני והן שומרים מרחק... למה שאעזוב את הסניף, מקום התרומה הצנועה שלי, מקום החברים שלי והאנשים המקסימים שאני מכיר עבור כמה כאלו שאין להן מה לעשות בחיים??? כנסי גם את לגיבוש, זה מה שאני עשיתי אני מגובש עם רוב החבר´ה אבל לא עם אלו שלא מגבדות אותי...

למה יכול להיות!???

חוזרת או לא חוזרת!??? ובכלל- תמיד תתני לאנשים אחרים לקבוע בשבילך???? למה ש"חברות" אחרות יקבעו בשבילך אם לחזור או לא ???? למה לתת לאחרים למנוע ממך את התענוג???? אם טוב לך למה חשוב לך מה הם?????? קחי את עצמך בידים אסור לאף אחד לקבוע בשבילך!!!!!!!! ודרך אגב- מניסיון כדי ללמוד על גיטרה לא צריך מורה מספיק פעם אחת שעור עדכון והשמים הם הגבול.... בכל אופן - מקוה שנהנית

למעלה