אנשים שלי

yellow cheese

New member
אנשים שלי ../images/Emo23.gif

שלום אנשיי--->הוותיקים והחדשים
לא נכנסתי לפה המון המון המון זמן..
פוייה לי
חזרתי ובגדוללללללללללללללל..... ונעשה ת´פורום הכי טוב בעולם
בואו נעשה שרשור נחמד...
שכל אחד ירשום... שם: אייסי/ אודיגו/ MSN: כיתה: אהבה: שיר אהוב: שיר מאפיין: תחביבים: וזהו..
אוהבת, שירלי
המנהלת של הפורום..

היי אני ראשון!

אייסי 99527095 כיתה ט´ אהבה למוזיקה אם לזה היתכוונת(אם לא תתקני אותי) שיר אהוב כרגע "האיש שכבר ראה הכל" של רוקפור אבל זה משתנה כל הזמן שיר מאפיין כרגע "חבר"(חבר איך ניהיתה אחר)וזה גם משתנה תחביבים: גיטרה מחשב מוזיקה ו......זהו בערך שירלי מה קורה? לא היייייית המממממממממממממממממון זמן מה קורה? מה חדש?

NesheM

New member
גם אני גם אני!!

טוב אז ככה.. שם - מורן. אייסי - 84939201 כיתה - י"א. אהבה - המממ... אנ´לא יודעת בדיוק למה התכוונת... אבל אני מאוהבת ככה שנראה לי שזה מספיק!
שיר אהוב - וואו.... זה קשה לבחור שיר אחד.. בזמן האחרון אני שומעת שוב ושוב את רקוויאם לבלונדינית של מוניקה.. מעולה!! אבל אמרתי כבר.. אי אפשר לבחור אחד.. שיר מאפיין - גם את זה אי אפשר לבחור.. זה עוד יותר קשה! חוצמזה.. אני לא מגדירה את עצמי.. ככה שאני לא מאפיינת את עצמי.. אז תצטרכו לסלוח לי..
תחביבים- מוסיקה! תופים!!!!! מד"א! קפואירה! ולישון.. אוהבת NesheM peace&love

ג ל י

New member
עכשיו אני ,,,,,,,,,,,

שם: גלי כיתה: יא שיר אהוב: פרופיל 97 שיר מאפיין: זה משתנה לפעמים דכאון ולפעמים שירים אחרים למשל יומן מסע אהבה: מוזיקה בעיקר מוזיקה טובה בעיקר רוק ישראלי תחביבים: מוזיקה חיות נוער מרצ ועוד הרבה ,,,,,

עכשיו תורי

שם: עינב כיתה:י´ האי מייל שלי הוא [email protected] (האי מייל האמיתי) שיר אהוב: מיליארד טועים וחלומות גדולים(שדי מאפיין אותי) תחביבים: בעיקר הקשבה לרוק ישראלי

שירלייייייי יפתיייי

מיי דארלינגגג התגעגעתי
טוב ככה... שם - נטע 111084960 זה האייסיקיו שלי אנשים תשתמשו במספר הזה...! כיתה ט´... כן כן אני קטנה כיתה ט´ מה לעשות יש גם כאלה... ניב אתה לא לבד!!! (נקים איזה קבוצת תמיכה או משהו....) אממממ שיר אהוב... כרגע זה במיוחד אהובה הקטנה של איפה הילד וקומפטובלי נאמב של פינק פלויד.... שיר מאפיין.... וואי לא יודעת אני לא יכולה להגיד על עצמי.. . יוסטון ווי האב א פרובלם !
תחביבים.. המון המוןןןן מוזיקה... טלפון.. חברים חברות טלויזיה בלההה ... אהבה אין לי כל כך... אה ו... טל פרידמן ואייל קיציס רולזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז לא לשכוח את זה! יום ראשון ! החטא ועונשו! ביפ! לא יודעת איזה שעה! וזהווווווווווווווו לאב יו אוללללללללללללללללללללללל נטע

שירליה יקירתי...

מה שלומך יקירתי? אז ככה... אייסי: יותר מצרות הוא לא עושה כלום. אודיגו: מזמן הפסקתי להשתמש... MSN: [email protected] הערה:הוא כמעט לא פתוח. אימייל זמין:(יחסית) [email protected] כיתה: סיימתי בי"ס צבא: צעירה בטרוף... אהבה: כל מה שבלב גם אם זה לפעמיים כואב... שיר מאפיין: הוא לא של אביב והשירים שאני כותבת יותר מייצגים אותי (סליחה). תחביבים: שירה (בעיקר), כתיבה, נט, ריקוד, טלפון, טלוויזיה וכל יתר הדברים הבנאלים... וכל דבר שקשור במוזיקה. מוטו: סודות החיים בנוים על זרימה ומציאת הטוב בדבר. מוטו מוטיבציה: יהיה אשר יהיה תמיד לשאוף להצליח. הערה: מצטערת אם שיגעתי את האומה... אבל הצבא מטריף אנשים... יום טוב ונפלא לכולם והנה נרשם לו עוד יום בפז"ם... שלכם, מיכל.

למעלה