אנשים!!! שימו VH1!!!

AndreaCorr ©

New member
אנשים!!! שימו VH1!!!

יש את האנפלאגד
כבר עבר חצי ממנו אבל לא נורא

Fire Bone

New member
יש לי אותו

יש לי די וי די מקורי של האנפלאגד של הקורס, אני רואה אותו מתי שמתחשק לי
דרך אגב אפשר לקנות אותו בטאוור רקורדס (אני קניתי בקריית אונו) והוא עלה לי 190 שקל-שווה כל אגורה תאמינו לי.

Torn

New member
190 ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif

לי יש את גירסת התחנה המרכזית, זה עלה לי 30 שקל וזה שווה כל אגורה תאימנו לי...

p i n g o

New member
../images/Emo46.gif

אני קניתי היום את Forgiven, Not Forgotten. מצאתי אותו סוף סוף אחרי שנים של חיפושים ב"דיסק סנטר" בדיזנגוף סנטר בת"א. המחיר ממש מופקע (80 ₪) אבל שיהיה... לפחות נראה לי יש לי עכשיו כמעט את כל האלבומים של הקורס (חוץ מדאבלין כמובן
). וצחי, האיכות של הדוויד מהתחנה המרכזית לא מתקרבת אפילו לאיכות רגילה לפי מה ששמעתי. אומנם המחיר יותר זול אבל אתה לא מקבל אותו דבר בתמורה.

Torn

New member
לי FNF עלה 90

ולמה לא אמרת??? הייתי מוכר לך את הדיסק ב40 שקל (זה מקורי כמובן).

p i n g o

New member
שכחתי....

שוב פספסתי.. וזה אחרי שהייתי היום בחנות יד שניה בתל אביב, היה שם דיסק בפחות משלושים שקל (מקורי ובמצב מצוין) שקניתי אותו בשמונים שקל לפני חודש. ואם כבר הזכרתי את החנות הזאת, אולי תוכל למכור להם את הדיסקים שלך? אתה יכול להתקשר אליהם, שם החנות "החור בשחור", שלמה המלך 5 ת"א (ליד דיזנגוף סנטר). יש שם מלא דיסקים ותקליטים וקלטות ישנים, יד שניה, במחירים מצוינים, והם גם קונים כמובן דיסקים. אולי הם יציעו לך מחיר טוב.

Fire Bone

New member
ליימרים

אם תהיו חכמים כדי להשיג משהו בממש זול יש את הקאזה !! ואם כבר קונים משהו קונים אותו מקורי בגלל שאתם לא יודעים אם זה אולי דפוק ואיך האיכות. דרך אגב לא שילמתי 190 שקל מלא :), קיבלתי מתנה ליום הולדת את האוסף החדש של U2 והחזרתי אותו, הוספתי כסף ולקחתי את הדי וי די.

p i n g o

New member
אתה ליימר! ../images/Emo123.gif

יא מוריד מקאזה!! לא תומך בקורס הא?? מאיפה יהיה להם כסף לטוס למסיבת יומולדת של ז'אק שיראק אם לא תקנה דיסקים מקוריים שלהם??? תתבייש לך!

Torn

New member
וד"א הכל אצלי מקורי חוץ מה-DVD's

כי מה לעשות אני לא הולך לזרוק 190 שקל על הופעה... ובקשר לזה שאני מוכר את הדיסקים, זה בגלל שאין לי מה לעשות איתם יש לי את כל השירים במחשב (לא שאני מקשיב להם) וזהו
. שיוציאו כבר משהו חדש, אולי אני אחזור לאהוב אותם
.

Fire Bone

New member
וואי וואי וואי

גם מוריד שירים של הקורס מהקאזה וגם קונה דיסקים בתחנה המרכזית ???? אחים שלי, יש פה בעיה רצינית !! אל תפגע צחי, זה לא אתה, זה מה שאתה עושה וקונה :)

Torn

New member
מה הקשר???

תאמין לי לכולם פה בפורום יש שירים שלהם מקאזה במחשב, אולי חוץ ממך....

p i n g o

New member
גם לי יש

את מה שהם לא הוציאו על אלבומים יש לי במחשב.... אחרת איך אני אשמע? חוץ מהדיסק FNF ששלחת לי פעם אבל קניתי אותו ממילא אז זה לא נקרא

למעלה